*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (131)*
Raspunsuri - Pagina 10
gabrittza spune:
fetelor am si eu o prietena care va naste la spitalul bucur.puteti sa ne dati si noua niste informatii despre spital si tarifele de acolo va rog frumos?!
gabrittza 37sapt+Daria Maria
AMR 3 SAPTAMANI?
bdiana spune:
Laura, la mine bebe e marisor si in prezentatie pelviana....am rh negativ....deci cu cei ce am vb mi-au recomandat cezariana.....Mai nou bebe s-a hotarat sa ma cunoasca mai devreme...am stat eu cuminte ultima saptamana, patut...no-spa....dar de saptamana trecuta am colul scurtat si nu prea m-a durut controlul......azi cand am fost iar la control, nici nu m-a atins bine dr ca a zis: da...., nastem.Azi chiar nu m-a durut deloc.....presupun ca e deja moale colul....NU VA ZIC CE MORCOV AM!!!!!!
Am uitat: pt spital tb Bepanthen crema si Baneocin pudra sau pot lua pudra de la Sanosan?
Diana,36+
NataliaS spune:
Gina - foarte frumos!!!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
gabrittza spune:
pe dr prietenei mele o cheama marinescu.stiti ceva de ea va rog!!!!
AMR 3 SAPTAMANI?
micsunea spune:
Bdiana, pe mine ma doare la control, in parte din cauza faptului ca am colul inca "departe".
Si nici nu mi-a spus nimeni c-as naste dupa controale! Mi-au spus ca nu se poate spune nimic.
Micsunea
37+
miri_mik spune:
gina, emotionant, intradevar:)
creata, sa inteleg ca e un fel de "adio" de la burtica... se termina un capitol, se deschide un altul, mai interesant, mai plin d enecunoscute, dar atat de frumos!
fetelor, va doresc sa va fie trecerea usoara, sa va bucurati de experienta nasterii, indiferent in ce mod se petrece si sa va ramana o amintire (asa cum am spus-o deja de atatea ori) la care sa va intoarceti ca sa va umpleti de energie cand e greu si de mandrie cand cititi minunile din ochii copiilor vostri!
goooooooooooo Creata, Beizanutza, Carmilia goooooooooooooooo!
micsunea... e randul tau dupa colt:) dar intai si intai... IRINOUKA!
si al laurei_dimitris, grati, shose... si zuzele care asteapta marea intalnire!
azi sunt emotionala... poate d ela nesomn de colici?
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
bdiana spune:
quote:
Originally posted by micsunea
Bdiana, pe mine ma doare la control, in parte din cauza faptului ca am colul inca "departe".
Si nici nu mi-a spus nimeni c-as naste dupa controale! Mi-au spus ca nu se poate spune nimic.
Micsunea
37+
Micsunea, si pe mine m-a durut acum 2 sapt...ma sinteam asa ingusta acolo ....saptamana trecuta am simtit doar asa o jena...iar azi imi venea sa zic:gata, asta a fost tot?! Pana acum credeam ca tine de delicatetea, mana dr....dar de fapt este vb de col....Nu nasc "dupa control"...dar ceea ce se vazuse la echo, inclusiv col scurtat s-a cnfirmat si la control...asta era ideea.
Natalia, super interesant ceea ce ai postat despre alaptare....multumim mult.Te-am ales zuza pereche,daca nu te deranjeaza....am sa iti trimit sambata mesaj....sa informezi zuzele despre mine si bebe[bebe]
Diana,36+
bdiana spune:
quote:
Originally posted by bdiana
[br] Am uitat sa va rog sa ma treceti si pe mine la nastere programata:cezariana la Municipal, 26 ian.Va multumesc.....
Natalia, acum am vazut ca mi-ai trimis 2 mesaje.....eu sunt atat de varza la calc....incat abia acum am reusit sa dau de ele....acum ma duc sa le citesc.....iti multumesc MULT!
Diana,36+
Va rog mult......
CameliaH spune:
Salut fetele
Vin si eu dupa doua zile in care nu am scris nimic. Dar motivat. Ioana una dintre fetele mele s-a imbolnavit, varsaturi nasoale de doua zile si azi am ajuns cu ea la urgenta. A internat-o e pe perfuzii. Am stat cu ea vreo trei ore si apoi a venit mama si a ramas cu ea, ca pe mine nu m-au lasat sa stau acolo, le era frica de nastere prematura. Am vorbit acuma cu mama, e mai bine, sa speram ca maine ii da drumu acasa, daca nu poimaine sigur. Acuma atata grija am sa o stiu bine acasa si pot sa plec senina sa il primesc pe bebe 3.
Apoi am fost la inca o ecografie si se pare ca bebe e mai mare decat credeam. Varsta cronologica e de 35 de saptamani, iar cea masurata de ecograf de 37. Maine dimineata il sun pe dr sa vedem ce hotaram mai departe. Se pare ca o sa fie mai devreme si cum tu, grati.ela vad ca te-ai mutat mai spre saptamana ailalta cred ca punem de un party in doua. Da-mi si mie nr tau pe PM, daca vrei sa vorbim poate ne intalnim la spital.
35+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
gabrittza spune:
mai fetelor daca tot se pune de intalneli pe la spitale fetele care nasteti la elias ce paziti?eu joi sau vineri merg la control.
cine mai merge atunci?alexia tu?
AMR 3 SAPTAMANI?