Inseminare in Timisoara

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dasia spune:



Azi dimineata cu inima batand f. tare de am crezut ca-mi spargea pieptul am facut testul .Imediat a aparut prima linie , care a ramas tot prima dar si singura .Degeaba am stat cu testul in mana asteptand sa apara si a 2-a linie , pentru ca asteptarea a fost zadarnica .
Incep sa ma inscriu si eu in lunga lista a celor care au la activ destule nereusite . Am ajuns la nr. 2 de nereusita . Incep sa ma gandesc
daca nu cumva ma asteapta ani de incercari cum am auzit ca se intampla la multe fete . Sau chiar am inceput sa-mi pun si intrebarea : oare voi fi vreodata mamica ?
Incep sa ma gandesc serios si la varianta adoptiei pentru ca nu voi accepta o viata fara un copil , asta dupa ce voi face si un FIV .
Destul cu lamentarile , sa nu va intristez si pe voi , asta este .
Voi trece la inseminarea cu nr. 3 .
Sa vad doar unde si cu cine o voi face .
Mult succes sa aveti macar voi fetelor .
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

Dasia
Imi pare tare rau pentru tine, dar nu dispera, pana nu vine CM mai e o sansa. Oricum ar fi, sa nu renunti. Candva o sa vina si vremea noastra. Sunt sigura de asta.
Nu uita ca sunt alaturi de tine, stiu prin ce treci, ce inseamna sa-ti faci sperante luna de luna.
Fii tare.
Carmen m-am linistit legat de prolactina, am citit la alt subiect ca dupa 3 saptamani de tratament se vad deja rezultate.deci mai e o speranta.
Eu nu mai pot de nerabdare, sa incep odata. Ce incet trece timpul.
Somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

DASIA stiu prin ce treci, dar nu te lasa. Pana la adoptie mai ai atatea sanse. Si eu ma gandisem la adoptie, dar sotul meu nici nu a vrut sa auda.


Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

DASIA-nu fi trista stiu ca nu e usor,cunosc situatia,dar fii optimista exact cum zice Adaca pana la adoptie...ai toate sansele.

capul sus si ai sa vezi ca vei reusi
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Buna fetelor,
am intrat la cap Inseminare in Timisoara pentru ca exact in aceasta faza sunt si eu...Am facut o IA in nov 2007 - nereusita si acum o saptamana am facut-o pe a 2-a (peste cateva zile imi fac testul). Voi stiti cazuri de reusita cu IA in Timisoara? Eu tot caut dar nu gasesc, asa ca nu prea am sperante...
Cineva a scris ca o amica de-a ei a facut inseminari cu Dr. Budau? A reusit cumva?
Intre timp m-am programat si in Ungaria la Dr Zadori. Prima intalnire va fi in mai, asa ca pana atunci as mai incerca o IA in Timi. Ce credeti, mai are rost?
Succes tuturor! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasia spune:

Ceau fetelor ce mai faceti ?
E cam liniste pe aici .
Sorina ai fost in Ungaria ca stiu ca asteptai sfarsitul lunii pentru a merge , si daca da cum a fost ?
Zapp tu ai zis ca peste cateva zile iti faci tesul de sarcina . De ce nu astepti sa vezi rezultatul, care poate fi pozitiv , si de abia dupa sa vezi daca mai are rost sa te gandesti la inseminari sau nu .
Nici eu sa stii ca nu am auzit pana acum nci un caz de inseminare cu succes in Timisoara . La cine ai facut inseminarile ?
Sa stii ca si eu dupa a 2-a nereusita cu medici din Timisoara ma gandesc sa merg in Ungaria. Nu mai are rost sa caut alti medici de aici ,ca sunt toti la fel . Chiar nu mai am incredere in ei deloc.
Ar fi doar o pierdere de timp si de sperante naruite .
Iti doresc mult succes la test sa se lase cu un bebic
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Ciao fetelor!
Dasia, nu stiu de ce, dar de cand am pornit tratamentul pentru a 2- inseminare, n-am avut incredere deloc...Pana si doctorul imi zice de fiecare data ca sansele sunt destul de mici..Am facut 2 inseminari cu Dr Budau.
Oricum, am facut programrea la Dr Zadori pentru luna mai si cred ca imi rezerv toata energia pentru cand voi merge in Ungaria.
Va pup pe toate si Dasia, sigur Ungaria nu ne va dezamagi!
Sa aveti o zi de 1 martie superba! (chair daca ploua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria25 spune:

Buna fetelor ,
As dori daca este posibil sa aflu daca la Szeged se mai inseminari cu sperma de la donator si daca stiti cazuri rezolvate in Timisoara in urma inseminarii arificiale .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

Buna fetele
Am fost super ocupata zilele astea. Dar e bine, trece timpul repede.
Eu am fost joi la Szeged. Am facut o eco in ziua 4. Am primit stimulare cu Merional, din doua in doua zile ma injectez. Maine merg din nou la eco. Sper sa am mai mult noroc luna asta.
Din pacate spermograma, ale carei rezutate le asteptam cu nerabdare, e in continuare proasta. 8 milioane, cu 35% motilitate. Nu foarte indicata pentru IA. Doctorul a zis ca daca nu sunt indeplinite conditiile pentru IA ne indreptam spre Fiv. Sa vedem rezultatele de maine.
Dasia am sa ma interesez maine daca se face IA cu donator, la Szeged.
Zapp bine ai venit la noi. Eu una nu am auzit de vreo inseminare reusita in Timisoara.
Carmen tu nu mai spui nimic?
Va pe toate si sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepa spune:

ceau,sper ca am nimerit bine. Va citesc de mult mesajele, dar abia acum am reusit sa ma inregistrez din lipsa de timp. Ma bucur sincer ca sunteti aici. Astept inca un bebe de aprox 8 ani.






Mergi la inceput