Muresence...la apel :) (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Camelia

Multumesc mult, Bianca! De cand s-a nascut Teodora, ziua mea de nastere si-a pierdut semnificatia.(Asa-mi trebuie daca m-am dus sa nasc taman de ziua mea si aproape ca mi-a iesit ).Ziua de azi mi-am petrecut-o pregatind bunataturi pentru maine la gradinita. Da las' ca-mi iau revansa mai pe seara ca mi-a promis familionul ca ma scoate in oras la restaurant.
De baut la toata lumea:

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

La multi ani Camelia si tie si Teodorei.
Sa stii ca si eu am fost un cadou pentru mama mea, m-am nascut pe 20 iar ea pe 21 februarie.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kover

da'Bianca sint bine acum copiii.multumesc de intrebare.dar saptamina asta inca nu merge Robert la gradi(spre bucuria lui)
pe Kristian l-am intarcat complet.am inceput tratamentul pt. hipertensiune.am avut ceva probleme cu sinul sting,mi s-a intarit.am si facut febra.comprese de apa rece,cu muls (partial) in chiuveta.a fost nasol dar a trecut.
azi am fost la EKG.miine iar la medic.ar trebui sa ma duc si la controlul anual la ginecologie.organizeze si intilnirea de 20 de ani si trebuie sa ma duc pina la scola sa iau ceva adrese(in epoca internetului eu ma duc sa scot 6 adrese din catalog,dar nu-i gasesc pe astia nicicum)apropo:dati-mi idee de restaurant:frumos,placut,accesibil(nu la nu stiu citi km)preturi nu prea piperate.

mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)
http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Karola, si eu l-am alaptat mult pe Alex, mai exact 1 an si 10 luni, timp in care am avut probleme cu sanii, gen febra, frisoane. Am facut mastita la cateva zile dupa ce am iesit din maternitate, dar am scapat fara aplactare, doar cu antibiotic. Apoi cand avea Alex 8 luni, aceeasi poveste. Dar a trecut, si a crescut bebele meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

Camelia si Teodora!Scuze ca va scriu pe fuga dar promit ca maine revin.Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI CAMELIA SI TEODORA!
Noi azi am facut vaccinul de 2 luni si suntem cam maraiti.V a dorim o seara faina tuturor

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Camelia
La multi ani Teodora

Da-da, Camelia, aproape tare de ziua ta
Da' ce zici ca eu mai fac unul aproape de ziua mea anul asta sper sa fie bebelina mai grabita ca Paul si sa fiu acasa de ziua lui

Ia priviti la semnatura.... azi am fost la echo

Pupici la muresence - sper sa ajung candva sapt asta sa scriu mai in detaliu, da' ma gandesc muuult la voi toate si va doresc numai bine la prunci

Oana 22+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

oanaasteptam si numele
pupam fetele de la mures

mama si Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OanaRusu

La multi ani Camelia
La multi ani Teodora

Da-da, Camelia, aproape tare de ziua ta
Da' ce zici ca eu mai fac unul aproape de ziua mea anul asta sper sa fie bebelina mai grabita ca Paul si sa fiu acasa de ziua lui

Ia priviti la semnatura.... azi am fost la echo

Pupici la muresence - sper sa ajung candva sapt asta sa scriu mai in detaliu, da' ma gandesc muuult la voi toate si va doresc numai bine la prunci

Oana felicitari pentru bebelina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by canuta-om-sucit

Salutare!!

Eu tot fara voce sunt, ca acum osaptamana, spre fericirea celor din jur

Ceaiul de ceapa, e bun pentru tuse, dar are un gust nasol, nu stiu daca o sa il accepte prichindelul. Sa stii ca ma bag si eu pe lista celor care sigur iti vor calca curtea de la Platou. Pana atunci, spor la munci!

Diana, cu multa placere, sa ma fac si eu bine...
In salina din cate stiu eu copiii sub 3 ani nu prea au voie, recomandarea medicului.

Kover, unde gasesc programul de la teatru? Ca pe site o singura data m-am uitat si ne-am nimerit, acum ciu-ciu, plus ca la numarul ala nu raspunde nimeni.

Anunt:
3 zile de nefumat! Sper sa o tin tot asa.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience.

FELICITARI!!!

primele 6 le-am numarat, apoi... nu a mai fost nevoie
cred ca am deja spre 3 sapt...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Multumesc la muresence sper sa avem curtezani de pe aici

Felicitari la nefumatoare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

fetelor! Mersi de ajutor, ceai de ceapa am facut ,dar a ramas sa-l beau eu pan la urma! Luam azi sirop din muguri de pin si daca nu tine figura ,incercam si Plantusin. Oricum ajutorul a fost binevenit! Oana , felicitari ptr !!!!!!!!!!Nu degeaba am facut galerie ptr bebelina! Fetelor, daca vreti sa va fac o surpriza(si va promit ca va fii una placuta) incercati sa-mi trimiteti un mail cu o poza a prichindeilor vostri. Daca se poate sa fie cat mai apropiata! O poza care va place mult ! Carola, Aura si voi aveti locuri rezervate(sper ca n-am uitat pe nimeni!)Va

Mergi la inceput