buna fetelor
am ajuns in sfarsit acasa cu puiutul meu frumossss....s-a nascut Anna Mayah pe 24 sept la 10h55am prin cezariana, 3.600g, 50cm, apgar 10/10/10....venim cu poze cat de curand posibil
Felicitari Brigitte! Sa iti traiasca puiuta, sa fie sanatoasa si norocoasa. Tu cum te simti? Te asteptam cu detalii despre cezariana.
Khristin esti suspect de absenta.
Sper ca totul este in regula. La ultima postare am vazut ca erai in 38 de saptamani. Banuiesc ca s-a produs minunea si pentru tine.
Acum chiar am ramas singura aici
Va astept cu noutati!
Da, Cristina a nascut pe 6 Octombrie un baietzel Chris Antohny de 4,020kg si 53cm.Sunt bine si asteptam vesti!Felicitari!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Felicitari Brigitte si Cristina !Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bebeii vostri la fel de sanatosi si mancaciosi!
Mai trei luni si imi voi tine si eu bebele in brate
Denisam, multumim de vesti.
Khristin, sa iti traiasca baiatul, sa fie sanatos si norocos si sa va aduca multa bucurie!
buna, fetelor dragelor!
va urez multa sanatate, voua si la toti membrii familiilor voastre, mici si mari!
intreba cineva de cercei in montreal: eu i-am facut fetitei mele la "Ardene", magazin de bijuterii; dati o cautare pe net ca sa il localizati; il gasiti in mai multe centre comerciale.
pupici.