Bebici de mamici si burtici de Canada (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigitte spune:

Alecs

merci mult ptr situri...pe unul din ele l-am gasit si eu si incep sa ma cam lamuresc care-i treaba cu gradinitele...prima constatare a fost ca sunt de mai multe feluri...si-aici iara ma incurca...ca sa ma descalcesc mai citesc pe forumul quebecoaselor,pareri si opinii despre ce-ar fi mai bine de ales...acum tot de la ele am citit ca CPE-urile ar fi f bune...si chiar de sunt la 25$/zi guvernul ramburseaza in urma unei cereri si-a multor formulare completate...si-am vazut locuri disponibile destul de multe...

ieri am si dat cateva tel...2 din madame m-au trimis sa ma inscriu pe site daca bebe nu-i nascut inca...

n-ar strica sa am si nr. de tel al amicei tale...poate pana la urma iau decizia cea mai inteleapta ptr bubulinamerci mult inca odata.

37s+ cu Mayah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecs2008 spune:

Imi pare bine ca te-au ajutat informatiile pe care ti le-am dat. O sa iti trimit nr de telefon pe mail, daca ai nevoie. Ea spunea ca anul viitor va avea locuri. Oricum, incearca sa gasesti ceva aproape de casa. Crede-ma, e foarte important, mai ales pe timpul iernii. Tine-ma la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigitte spune:

Salut la fete

Productie de morcovei in crestere...AMR 1 Ziiii!!,nici nu-mi vine sa cred, cresc emotiile cu fiecare ora...ma rog ca totul sa decurga normal si bebe sa fie sanatos.voi cum sunteti???

Alecs ar fi dragutz din partea ta daca mi-ai da nr fetei de tel...abia m-as descalci si eu de ce si cum e cu gradinitele astea...dar acu sincer...sunt cu capul mai sus de nori...ma incurajez singura si incerc sa ma adun...evenimente mari...emotii mari

va pup pe toate si de nu reusesc sa va mai scriu pana miercuri...va urez de pe acum nasteri usoare si bebe sanatosi...revin cu dupa

38s+ Mayah

Mergi la inceput

Brigitte, nu iti face probleme! Totul va merge ca pe roate. Iti tin pumnii si ma gandesc la tine.

Astepta vesti detaliate!

Mergi la inceput

Ti-am trimis nr de telefon pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Brigitte, am intrat sa-ti fac galerie caci am inteles ca maine e ziua cea mare in care iti vei cunoaste in sfarsit bebelina . Tinem pumnii sa ai o nastere cat mai usoara si te asteptam cu povestea nasterii si sa ne-o prezinti pe domnisoara cu cercei

Celelalte gravidute, ce mai ziceti? La noi e liniste si pace, asteptam caaaaalmi termenul de 29 septembrie

Cristina

le bébé 38w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Brigitte - suntem alaturi de tine si asteptam detaliile!

Si la mine liniste si pace. Ma tot incearca o durere de burta (ca la CM), dar burta nu se intareste ca sa zic ca ar fi contractii. Bebe e intors si foarte activ.

Kristin - e bine ca poti ramane calma. Eu ma gandesc de acum la nastere si imi pun o gramada de intrebari. Primul copil l-am avut in Romania, asa ca aici habar n-am la ce sa ma astept. Mai am o ecografie pe 29 octombrie si o sa am mai multe detalii despre data nasterii atunci. Termenul meu e pe 3 decembrie.

Mergi la inceput

Alecs, in general eu ma calmez in fata marilor evenimente Wow, pe 3 dec. e nascuta si fiimea. E o zodie f. buna , dar pregateste-te pt. un copil foaaaarte activ . Eu am nascut tot aici prima oara si n-am avut nici cea mai mica problema. Doctorii sint profesionisti si asistentele pe masura. Asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji asa mari Sarcina usoara in continuare.

Cristina

le bébé 38w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Cristina, iti multumesc pentru incurajari. Am incredere mare in medicii de aici. Oricum va fi mai bine decat a fost in Romania, de asta sunt sigura. Nu am avut deloc o experienta placuta la prima nastere.

In ceea ce priveste zodia, stiu ca e buna! Si bebe e deja foarte activ, asa ca ma astept la asta. Nici primul nu a fost potolit, asa ca ...

Mergi la inceput

Brigitte, ai nascut? Te asteptam sa ne-o prezinti pe domnisoara ta

Cristina

le bébé 39w

Mergi la inceput