Bebici de mamici si burtici de Canada (6)
Raspunsuri - Pagina 13
Brigitte spune:
Alecs
merci mult ptr situri...pe unul din ele l-am gasit si eu si incep sa ma cam lamuresc care-i treaba cu gradinitele...prima constatare a fost ca sunt de mai multe feluri...si-aici iara ma incurca...ca sa ma descalcesc mai citesc pe forumul quebecoaselor,pareri si opinii despre ce-ar fi mai bine de ales...acum tot de la ele am citit ca CPE-urile ar fi f bune...si chiar de sunt la 25$/zi guvernul ramburseaza in urma unei cereri si-a multor formulare completate...si-am vazut locuri disponibile destul de multe...
ieri am si dat cateva tel...2 din madame m-au trimis sa ma inscriu pe site daca bebe nu-i nascut inca...![]()
n-ar strica sa am si nr. de tel al amicei tale...poate pana la urma iau decizia cea mai inteleapta ptr bubulina
merci mult inca odata.
37s+ cu
Mayah
Alecs2008 spune:
Imi pare bine ca te-au ajutat informatiile pe care ti le-am dat. O sa iti trimit nr de telefon pe mail, daca ai nevoie. Ea spunea ca anul viitor va avea locuri. Oricum, incearca sa gasesti ceva aproape de casa. Crede-ma, e foarte important, mai ales pe timpul iernii. Tine-ma la curent.
Brigitte spune:
Salut la fete
Productie de morcovei in crestere...AMR 1 Ziiii!!
,nici nu-mi vine sa cred, cresc emotiile cu fiecare ora...ma rog ca totul sa decurga normal si bebe sa fie sanatos.voi cum sunteti???
Alecs ar fi dragutz din partea ta daca mi-ai da nr fetei de tel...abia m-as descalci si eu de ce si cum e cu gradinitele astea...dar acu sincer...sunt cu capul mai sus de nori...ma incurajez singura si incerc sa ma adun...evenimente mari...emotii mari![]()
va pup pe toate si de nu reusesc sa va mai scriu pana miercuri...va urez de pe acum nasteri usoare si bebe sanatosi...revin cu
dupa![]()
![]()

38s+
Mayah
Alecs2008 spune:
Brigitte, nu iti face probleme! Totul va merge ca pe roate. Iti tin pumnii si ma gandesc la tine.
Astepta vesti detaliate!

khristin spune:
Brigitte, am intrat sa-ti fac galerie caci am inteles ca maine e ziua cea mare in care iti vei cunoaste in sfarsit bebelina
. Tinem pumnii sa ai o nastere cat mai usoara si te asteptam cu povestea nasterii si sa ne-o prezinti pe domnisoara cu cercei 

Celelalte gravidute, ce mai ziceti? La noi e liniste si pace, asteptam caaaaalmi termenul de 29 septembrie 
Cristina
le bébé
38w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Alecs2008 spune:
Brigitte - suntem alaturi de tine si asteptam detaliile!
Si la mine liniste si pace. Ma tot incearca o durere de burta (ca la CM), dar burta nu se intareste ca sa zic ca ar fi contractii. Bebe e intors si foarte activ.
Kristin - e bine ca poti ramane calma. Eu ma gandesc de acum la nastere si imi pun o gramada de intrebari. Primul copil l-am avut in Romania, asa ca aici habar n-am la ce sa ma astept. Mai am o ecografie pe 29 octombrie si o sa am mai multe detalii despre data nasterii atunci. Termenul meu e pe 3 decembrie.
khristin spune:
Alecs, in general eu ma calmez in fata marilor evenimente
Wow, pe 3 dec. e nascuta si fiimea. E o zodie f. buna
, dar pregateste-te pt. un copil foaaaarte activ
. Eu am nascut tot aici prima oara si n-am avut nici cea mai mica problema. Doctorii sint profesionisti si asistentele pe masura. Asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji asa mari
Sarcina usoara in continuare.
Cristina
le bébé
38w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Alecs2008 spune:
Cristina, iti multumesc pentru incurajari. Am incredere mare in medicii de aici. Oricum va fi mai bine decat a fost in Romania, de asta sunt sigura. Nu am avut deloc o experienta placuta la prima nastere.
In ceea ce priveste zodia, stiu ca e buna! Si bebe e deja foarte activ, asa ca ma astept la asta. Nici primul nu a fost potolit, asa ca ...
khristin spune:
Brigitte, ai nascut?
Te asteptam sa ne-o prezinti pe domnisoara ta 
Cristina
le bébé
39w