Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Gata ma bag la somnic.NOAPTE BUNA!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

buna dimineata, mamici!
astazi a facut mandra mea 4 luni!!! 8 kg., 62 cm.
am facut vaccinurile, noi facem 4 vaccinuri, 4 intepaturi, a plans de nu mai avea glas, mititica...in plus noi facem si rotavirus-ul dar acesta se administreaza pe cale bucala

Mergi la inceput

pentru ca suntem maricica incepem diversificarea la 5 luni... cu cereale, apoi piure-uri de fructe si vegetale ..nu, deocamdata sucurilor ( dupa ce invata sa manance mancare solida, ca daca incepem cu sucuri va fi mai greu sa invete sa manance deoarece sucul este lichid ca si laptele si nu o determina sa invete sa manance , doar sa suga , ceea ce deja stie ....sper sa intelegeti ce vreau sa spun )si un nu categoric citricelor ( suc si fruct)pana la un an!
eu asa o sa procedez... pana atunci laptic de la sursa si cand nu e suficient completam cu similac...
avem si noi o piele mai aspra, de cand am inceput cu laptele praf,am uns-o si eu cu lanolina pe care o aveam pentru sani, doctorita ne-a recomandat vaselina pt. copii de 2-3 ori pe zi... o sa incerc cu ea sa vad daca e mai eficienta...
in alta ordine de idei sa stiti ca nu va plangeti degeaba de depresii... cand am ajuns la doctor , pe langa semnatura aferenta pentru vaccinuri, mi-au dat din nou sa completez chestionarul referitor la starea de bine pe care o simti ( prima data l-am completat in spital inainte de externare si al doilea la primul control la doctor al alexandrei, la 4 zile .... inseamna ca la 4 luni incep sa bantuie din nou depresiile.... eu asa imi explic starile prin care treceti unele dintre voi... pe mine pana acum m-au ocolit ( am avut si eu ganduri negre dar de scurta durata )... dovada ca aici la 4 luni te intreba iar cum stai cu fericireaa. .. ca si eu daca as fi avut ganduri negre as fi bifat acolo ca ma simt vinovata de tot ce misca!?! normal ca nu, ca data trecuta am bifat ca ma simt vinovata destul de des si nici n-am ajuns bine acasa ca m-a sunat deja sa ma intrebe de ce? le-am zis si au ca am inteles gresit intrebarea... altfel poate ma trezeam cu un consult....
teodora, eu zic ca e bine daca ai luat initiativa numai sa nu te trateze cu buline!
multa sanatate bebelusilor bolnavi si multa liniste mamicilor depresive! probabil ca in perioada asta explodeaza iar hormonii!
iar tie, Nana iti urez si iti doresc ca tot binele din lume sa se reverse asupra lui Andrei care este SUPERB!!! incearca sa gandesti numai pozitiv!
sa aveti o zi buna si o saptamana minunata!

Mergi la inceput

pana acum nici o reactie negativa de la vaccinuri, oricum i-am dat preventiv panadol 1,2 ml... pentru durere si/sau febra... mi-a recomandat sa-i dau de 3 ori : dupa vaccin, seara si maine dimineata... cred ca zic pas la celelelate 2 doze...asa am facut si la 2 luni si a fost o.k.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

Hmmm...crez ca stau cu ochii pe ceas sa o sun pe Teo sa vad ce face, m-am speriat de-a dreptul. Pe mine ma depreseaza mai tare ce se intampla cu euroiul sincera sa fiu, tocmai ce ma pregateam sa mai iau un credit in euro, dar la ce dobanzi se anunta (si mai rau decat dobanzile ma sperie cresterea neanuntata a acestora!!) deja ma doare capul.

In rest noi suntem bine, mai bine si unii chiar foarte bine (Mirciu adica)!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Buna dimineata,

sunt o mamica de noiembrie decembrie..
am si eu o intrebare..stie cineva de unde se ia cererea tip pentru concediu de ingrijire copil (sector 1) si ce acte mai sunt necesare?

Multumesc anticipat
Cristina

Cristina 34+ Radu Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Cristina Florea, m-ai prins, eu sunt! Iesim in fiecare zi in 23 in jur de ora 12.

Ligeea, bine ai revenit!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna dimineata mamici ,avempentru toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Sabina, i-am luat temperatura la poponeatza, de vreo trei ori astazi, ca sa vezi ce disperata sunt. Avea 38 cu 3 si i-a scazut dupa panadol. Pe seara iar a crescut pe la 38. Si parca se prefigureaza si niscaiva muci. Fluimucil n-am incercat. O sa iau maine.

Gabitz, i-as pune alcool, da' i se face pielea ca naiba, ca e alergica. La mine functiona cand eram mica.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Ana, eu i-am dat celei mici Sinupret pentru multe mizerii mucioase, nas infundat si hiriiala si am fost foarte multumita de el ca fluidificant. Chiar am simtit ca o curata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

a_alina felicitari pt fata ta dolofanica 8kg?oho bravos -LA MULTI ANI
LA MULTI ANI !:
olivia ioana de ALINKAV
CRISTIAN NICOLAEDE AFIBEBE
VLAD MATEI DE ISABELUTA
SONIADE ROXALI
sa va traiasca puiutii !!

Mergi la inceput