Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana_G spune:
Gabitz, ce poznas ai!
Luy, sa stii ca numai la munte ma gandesc. Al meu zice ca iar imi pun toate sperantele intr-un eveniment si voi fi dezamagita daca nu e ceea ce astept. Si in opinia lui asteptarile mele sunt cam mari. Legat de azi, nu stiu sincer ca m-a prost dispus asa, examenul sau situatia din metrou.
Bernix, sa stii ca examenele astea m-au readus pe linia de plutire, apropos de depresie. Initial mi s-a parut inutil, nu paream ca raman cu nimic si ma simteam scurtcircuitata. Acum realizez ca de bine de rau tot am citit ceva, sunt lucruri interesante, unele mi-au placut. Si in plus, incet incet rotitele incep sa functioneze si ma simt mult mai bine.
Gabriela, sa stii ca la prima degustare a combinatiei mar cu morcov s-a cam cutremurat baiatul, dar apoi a papat tot. Insa sucul de mar simplu il adora.
Sim, e cam noroi, s-au topit nametii si e nasol. Maine dupa doctor iti dau sms si trec sa iau in drum si prajituri proaspete. Cat despre metrou sincer incerc sa uit. Senzatia aia de nesiguranta cred ca m-a doborat. Iti povestesc eu toata faza maine, oricum m-am simtit tare aiurea, si nici nu puteam face nimic desi imi venea sa le iau la caft, dar eram constienta ca eu ieseam snopita din treaba asta. Am ales sa plec elegant si sa ma prefac ca vreau sa cobor la prima, apoi m-am mutat in alta parte. Nu iti zic la iesire, au coborat la Pipera ca si mine, si am tot stat sa le vad iesite ca se inghionteau si in statia de metrou ca sa faca circul de rigoare. Nu ma intreba cu ce viteza am ajuns la nea soferul in masina, ca ma astepta acolo la gura de metrou.
Valentina, multa sanatate piticei, cam asa e si a mea, tot cu mucii aia care nu stiu de unde apar taman cand zic ca e sanatoasa.
Prisi, sper sa mai am doar unul de dat nu si vreo restanta.
Sabina, nu il culci pe Gheo?
Eu mai misun pe aici, ma bag la un joc sa imi spal nitelus creierul. Maine dimi ma duc la dr cu Andrei. Trebuie sa ma mobilizez sa fac o listuta cu bagajele si ce trebuie sa mai luam pana plecam. Mi-e groaza deja ce mormane vom avea cu noi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sabina spune:
Gheo doarme de juma de ora....cred ca de la febra si a azi a dormit f putin ziua.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
gabitz78 spune:
gata. am revenit...credeati ca scapati asa usor de mine???sunt mai rau ca raia de om!
rox - te "face" un examen pe tine? las ca-l iei...o sa vezi!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
valentina_22 spune:
Pana la urma a venit salvarea. Avem o nenorocita de laringita. L-am trimis pe sot sa ia antibiotic de la farmacie sa o iau din pripa.
Pupici si spor la scris. Trebuie sa merg langa fata, nu ma vrea decat pe mine. Noroc ca am baut astazi o cafea tare , caci imi prevad o noapte fara somn. Numai de n-ar lua si Andrei!
Totusi nu pricep cum a putut sa raguseasca in halul asta, in numai cateva ore?
de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
gabitz78 spune:
valentina - multa sanatate alexandrei!
andreea_deea spune:
Bernix multumesc de raspuns. Maine merg la medic si o sa vad ce-mi spune.
Roxana G deasemeni multam s tie de raspuns. Maine cand merg la medic o sa-i spun ca Elocomul nu este rec copiilor sub 5 ani.......sa vedem ce reactie o avea. Sper sa nu iasa cu oricum are deja o ...
Valentina 22 multi pupicisi multa sanatate lui Alex.Pupici si lui Andrei .Ai si tu o bafta scapi de una si dai in alta........
slippers76 spune:
Si eu tot numai prezenta o fac, ca la noi e in continuare jale mare. Miru tuseste ca o magaritza. Nici nu poate vorbi de tuse. Febra mai face, dar in puseuri rare. Problema e ca mi-a facut si Vlad putina febra astazi si nu stiu de ce. Si marait la culme. Maine ma duc si cu el la doctor, sa-l vada, ca nu prea dorm linistita.
Teo, mai am si eu un pic si tot la spitalul 9 ajung. Si eu, ca si fetele, iti recomand un psiholog si nu un psihiatru. De prea mare ajutor nu-ti pot fi, pentru ca si eu sunt in pragul unei caderi nervoase monstruoasa, insa la psihiatru nu ma duc. Uite asa! Si psiholog am in familie, asa ca ma tratez in ambulatoriu. Si la mine una din cele mai grave probleme este serviciul, insa nu lipsa lui ci faptul ca incep sa simt ca nu mai fac fata si cu copiii si cu munca.
Poze n-am apucat sa vad, desi abia astept...
Rodica, vorbim maine ca azi a fost aici ca la nebuni. Te buzuiesc pe mess.
Ma intorc la scarbiciul meu...
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
bikmaria spune:
valentina sanatate micutei ragusite si succes la cura de slabire ,cum adica vrei sa arati decent la botez? sa inteleg ca acum arati indecent?
prisi somn usor.
gabi ce haios este doctorasul Stefanut
teodora fruntea sus,viata e frumoasa , nu rata intalnirea cu SIM ,iar impreuna nu ratati prajiturile Roxanei
anaaaaaaaaace-ti face caprita MIRUNICA?
slippers76 spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
[anaaaaaaaaace-ti face caprita MIRUNICA?
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
A se vedea un pic mai sus, multumim de intrebare.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
gabitz78 spune:
ana - pentru miru multi pupici si sanatate!of...numai copii bolnaviori..ce-o fi cu ei de s-au imbolnavit cu totii asa????
maria - vroiam sa va mai inveselesc nitel, dar se pare ca nu prea am reusit!