Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
gabitz78 spune:
rodica - scump foc darius...si mamica!
papanash - chiar il crezi in stare pe dr sa-ti fi facut alt vaccin???
roxana, cecilia - multa sananate micutilor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
carpatina spune:
quote:
Originally posted by rodicamaries
Of Gabi,...s-au cam stricat planurile...o cearta urmata de niste paruieli si despartirea a fost inevitabila...
dar a ramas el sef in casa lui cu problemele aferente functiei si cu o mami care il iubeste mult...
Adica fiu-tau a batut-o pe fosta lui viitoare mireasa si inca mai are telefon mobil??????? Ehhh.. mamele astea de baieti...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Gabitz, nu stiu ce m-a daramat ieri asa, nici azi nu sunt prea remontata mai ales dupa diagnosticul de bronsiolita. Desi am impresia ca starea asta vine de undeva din interior, ca si cum as fi obosita psihic. Cat despre spirt, si eu i-am mai facut prisnite d-astea sau cum s-or numi Alexandrei, ea e maestra in laringite. Si la fel cu sare incalzita.
Valentina, multa sanatate Alexandrei, aveti grija cu laringitele ca sunt pacatoase rau!
Ana, multa sanatate ambilor pui, sper sa nu fie nimic grav si la Vlad! Miru sa se faca bine repede.
Ligeea, multa sanatate.
Andries, credeam ca numai eu sunt obsedata cu capacele la biberoane. La inceput aveam niste Nuk, evident cele cu desene bleu aveau capac bleu, cele roz capac roz, etc. Nu nene, ei cand puneau inelele alea nu le puneau la culoare (adica nici mama si nici al meu) si mie mi se pare revoltator. La cele Chicco erau 2 cu capac alb si restul crem, ei bine eu stiam exact de la care biberoane erau capacele albe si ma enerva sa nu fie puse la fel, desi de principiu biberoanele erau identice.
Andreea11, succes la referate. Lasa ca merge incetisor. La inceput iti e mai greu, apoi intri in ritm.
Rodica, ai grija cu Darius cu laringita, asta inseamna ca e zona lui sensibila. La Alex asta era zona si ne omora cu laringitele ei. Daca face muci scapam usor, rar se agraveaza sau apar complicatii, dar laringitele ei ne-au albit vreo 2 ani la rand
Gabriela, azi strambaturi si mai mari. Si cand te gandesti ca Alex adora sucul de morcov, mar nu voia, si ii puneam combinatia inversa, adica predominant morcov. La ea eram fixista rau, daca a zis madam dr sa ii dau mar cu morcov apoi cu aia ma chinuiam. Acum ma gandeam ca e o prostie, daca vad ca nu ii place nicicum o sa ii dau altceva.
Papanash, medicul asta or nu e la curent cu ce e nou, or se incapataneaza sa creada ca e mai bine ca inainte. Ceea ce nu e totdeauna gresit, dar la ce ai enumerat tu e fixist nejustificat.
Cecilia, imi pare rau da conjuctivita. Sa stii ca eu i-am pus picaturi cu antibiotic Alexandrei de la o luna, ca avea stafilococ. Mi-a dat ce era mai usor si a recidivat, apoi am dat alte picaturi. Nu e cantitate asa mare si cred eu ca e chiar necesar. Tinem pumnii sa ii treaca repede.
Carpatina, hai ia-te si de mine te rog sa ma mai amuz si eu, ca sunt cam in galeata cu tonusul. Ma vaicaresc imediat la Yaia ca nu ma mai taxezi si ca s-a dus relatia speciala dintre noi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
papanash spune:
tot din ciclu 'sfaturi de pediatru' - ca mi-am adus aminte si m-am enervat iar: cica sa-l las sa planga, ca-si formeaza plamanii , si dupa o juma de ora de plans adoarme......
sau tot la vaccinul de la 2 luni cica tre'sa-i dau da-acuma suc de portocale si lamaie, ca-i maricel si a luat bine in greutate, asa ca tre'sa-l diversific deja.....
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
papanash spune:
of, copilasi bolnaviori, multi !!!!!!!!!!!!
pentru mamici suparate, bagatu un ochishor aici, sa va detensionati un pic :
http://alanbecker.deviantart.com/art/Animator-vs-Animation-34244097
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
rodicamaries spune:
quote:
Adica fiu-tau a batut-o pe fosta lui viitoare mireasa si inca mai are telefon mobil??????? Ehhh.. mamele astea de baieti...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Carpatina....te pui?
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
gabitz78 spune:
roxana - pentru tine erau pozele cu stef doctor...sa te faca bine la inimioara...sa-ti treaca pasa proasta!asa o mamica frumoasa cu niste copilasi superbi nu merita sa fie trista!
papanash - daca nu esti multumita de dr, de ce nu-l schimbi?lasa-l cu ideile lui invechite cu tot...
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
rodicamaries spune:
Roxana...am observat ca asta ar fi punctul lui slab, si-s foarte atenta la vocea lui...cand e ragusit cand inelmnesc... acuma de doua luni nu am mai avut probleme...da Doamne sa n-avem inca 100 de ani de-acuma-ncolo
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
Roxali spune:
Nu mai apuc deloc sa scriu, deoarece nu reusesc sa termin capitolele...in fine...
Am fost si noi la eco bazin rinichi totul bine, joi avem si control general.
Sabinelule multa sanatate fetei...sper ca nu mai are febra...termometrul digital il folosesc doar in fundulet, cel in ureche nu e relevant si nici cu cel de pe frunte nu ma impac...ptr cel mare mai folosesc si sistemul sub limba cu gura inchisa.
Rox ai mare dreptate, dar probabil nu pot trece cu vederea asa usor...e pacat...ca fiecare in felul nostru contribuiam la cresterea puiutilor.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze