FIV159

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Crystyna: ti-am trimis un e-mail.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

KITTYKE trimite-mi datele pe e-mail. nu stiu sa activez pm.poate maine seara ma ajuta sotul meu. NUSY se rezolva luni. voi la ce medic mergeti? eu mi-am facut 3 programari ;marinescu, predoi, dracea. nu stiu unde e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

KITTYKE trimite-mi datele pe e-mail. nu stiu sa activez pm.poate maine seara ma ajuta sotul meu. NUSY se rezolva luni. voi la ce medic mergeti? eu mi-am facut 3 programari ;marinescu, predoi, dracea. nu stiu unde e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Multumesc,Crystyna!Eu fac FIV cu Dracea, la Gynera.

Uite cum poti activa PM-ul: logata fiind,intri in stanga,in partea laterala,in meniu,unde scrie"mesaje private".Acolo gasesti in bara de sus "options".Dai click si activezi optiunea de primire a mesajelor.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Dream, cretisoara este buna pt. reglarea CM, combate durerea in timpul CM si relaxeaza uterul deci ajuta la fixarea sarcinii; eu stiu ca NU se consuma in timpul sarcinii, in rest o poti consuma cu incredere.

Kora, si eu am zis la fel, fac orice (inghit orice) numai sa vina bb!

Iepurila, gonalul mai ustura (deci, nu intotdeauna) si ti se poate inrosi zona unde faci injectia dar trece, sa nu te sperii! Succes!

tuturor!

Ajutati-o pe Sonia

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Zouzoule de ce nu stai tu linistita macar o luna fara estrogeni, cretisoare, napraznic, maca si alte cele sa vezi ce se intampla??????Eu in luna cand am luat tratamentele naturiste am avut endo de 8 difuz a doua luna pe natural 13.5.Sunt persoane carora aceste tratamente naturiste nu le priesc,au reactii adverse, eu una ma numar printre ele.Probabil si organismul are nevoie de un "moment de respiro".Iti tin pumnii sa fie bine.
toate fetele.

Madalina 37+Sofia AMR=01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!!
Sunt fericita ca am vazut o printesa mica azi la botezul ei, o cheama Alessia si e puiutul dulce al Sheritrei. Doamne ce dulce si ce cuminte era....! Ma bucur si ca le-am revazut pe fete si m-am simtit minunat in prezenta voastra din nou! Va pup pe toate si va urez : "Multa bafta la toate si nu uitati "Fiecare are sansa ei!"
Zouzounaki i-mi pare rau ca abia acum am citit mesajul tau, dar promit ca ai voi transmite prin telefon urarile tale de bine. Sa nu fii trista ca nu s-a putut luna asta si poate ar fi bine sa faci o mica pauza, asa cum spunea si Madalina.
Madalina28 azi la biserica m-am gandit la tine si vorbeam cu fetele ca mai ai putin si nasti si nu ne venea sa credem. Nastere usoara iubita si un bebelush sanatos!
Stuart multumesc frumos pentru indicatii. Nu am reusit sa vad filmuletul: spune ca net-ul meu e prea lent(zapp-ul e de vina!). Puregonul acesta cu Pen e din Franta si am o carticica in franceza pe post de prospect, insa nu ma prea descurc cu termenii medicali. Voi reusi eu pina la urma sa-i dau de cap, oricum mai e ceva timp pina atunci!

ne intalnim de martisor 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Kora de la clinica nu mi-a dat nimeni nici o explicatie,doar medicul la care ma duc la echo...mi-a spus ca o explicatie pt.endometrele mici,ar fi intreruperile de sarcina...
Madalina28 eu si fara nici un tratament,pur si simplu pe un cm normal,am mereu endometrul foarte mic...nu-mi amintesc sa-l fi avut mai mare de 7..doar cu ajutor a crescut...imi amintesc ca atunci cind am luat macca,nu a urcat mai sus de 6mm...iar in timpul fiv-urilor a fost cind a depasit 8mm..ajungind cu estopause(estrogen)odata la 11mm...sincer nu stiu ce sa mai fac ,ce sa mai zic...si in situatia mea e greu de asteptat,pt ca in mai imi expira acceptul de la comisia de asigurari,care imi da gratuit medicamentatia pt fiv...si de la stat am gratuita medicamentatia a 4 fiv-uri,si in rest nimic...deci pina in mai,trebuie sa fac et-ul,iar in caz de esec,trebuie sa actionez rapid pt fiv4,ca sa pot sa-mi obtin medicamentatia gratuit,pt ca am ramas cam "lefteri"dupa cele 3 incercari
Kora stii ce e ciudat?si mie tot aceeasi explicatie mi s-a dat...ca n-am ramas din cauza endometrului..daca ar fi fost asa,cum iti explici ca la alte clinici se lucreaza cu un endometru de 7mm...de ex,acum am aflat ca de ex.la Clinica Marquez din Spania,ei lucreaza cu endometrul intre 5 si 7 mm, de altfel nici nu au timp sa-l mareasca mai mult , pt. ca transferul lor,are loc intre ziua 11-17 a cm normal, nimeni nu primeste inhibatia epofizei...si aici am mai auzit de cazuri,unde au ramas gravi cu endometre mici..oare endometrul sa fie cauza la noi,sau cu totul altceva?
Ioanatugs ok,s-a facut
kittyke nu conteaza daca e de casa sau magazin?ca aici e cam greu cu gasitul vinului de casa...am sa incerc,desi nu le am cu "drinkalitul"...rau n-are cum sa faca,doar voie buna

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

ZouzounakiAi sa vezi ca o sa fie bine pina la urma, iubita!
Nusydraga, ce mai faci?
AndradaP. ma bucur ca ne-am revazut si multa bafta la Fiv-ul ce se apropie, vom fi

ne intalnim de martisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Ioanatugs si eu ma bucur enorm ca te-am vazut. Mi-era tare dor de tine si de celelalte fete pe care nu le mai vazusem in ultimul timp. Abia astept sa organizam in februarie o intalneala mare sa sarbatorim startul Pana atunci, "happy 19 februarie"

Madalina28 nu-mi vine sa cred ca mai ai asa putin si nasti si nu te-am vazut si noi cu burtica... Iti doresc sa ai nastere usoara si sa fiti sanatoase si tu si printesa! Te rog sa o pupi pe Aniast de la mine. M-am gandit azi la ea si mi-e tare dor sa o vad!

Shericutza sa-ti traiasca printesa! Uitandu-ma azi la botez la ea, imi aduceam aminte de zile dintre punctia si embriotransferul tau cand plangeai ca ai doar 2 embrioni si credeai ca n-ai sansa. Ai vazut ce minunatie a iesit din embrionasii aia? La multi ani si pentru tatal printesei!

toate fiv-oasele!!

Andrada

Mergi la inceput