FIV159

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana ,scumpa mea,fac bine,ma injectez...Am facut al 10-lea diphereline.Problema este ca nu mi-a venit inca CM (sunt deja in z 31)si luni ar trebui sa merg la eco de inceput de stimulare(care se face dupa ce vine CM)...Iar de marti dr. pleaca pana pe 6 februarie in strainatate...Si daca continua sa-mi intarzie nu stiu cum voi face( voi lua legatura cu dr.sa intreb,dar abia luni).

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Zouzoule eu nu am facut nici o intrerupere de sarcina,dar primul cm din viata mea a venit f devreme ,pe la 12 ani,asa ca....de atunci si pana acum la 35.....Nu stiu daca motivul esecurilor noastre a fost endometrul mic,dar stiu sigur ca orice suspiciune sau risc trebuie sa le inlaturam cumva.In timpul stimularii,de la menogon de exemplu mai creste si endometrul.Vad ca Laureivoinicu de exemplu vrea sa ii dea dr. in luna in care va face ET cu criogenati si menogon sa ii creasca endometrul,desi nu are nevoie de foliculi si mai ales Doamne fereste de hiperstimulare ( stii prin ce a trecut ea).Dar poate nu ar strica sa intrebi d. ce parere are in cazul tau,ca eu oricum fac fiv clar si sper sa ma ajute menopurul (ca nu am congelati).Multa bafta luna urmatoare,sa ne tii la curent cu evolutia endometrului.Tatal tau nu stie vreun medicament miraculos pentru a te ajuta cu endo asta?

Intrebare:
Fetelor daca medicul de familie e din alt oras,trebuie dusa trimiterea de la el pt histeroscopie de exemplu la CAS Bucuresti pentru stampilare sau nu e nevoie?Ce trebuie mai exact sa scrie medicul de familie?Un diagnostic,ceva?Si sa scrie pentru histeroscopie sau cum e?Ca trebuie din timp sa stiu toate astea,medicul meu e tocmai tata si e la capatul tarii

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ioana,Andrada,Zouzounaki,Aldolina,Cris86,Marrina,Moniland va multumesc si va doresc din tot sufletul sa ajungeti si voi la odisee cat mai curand.
Sheri sa-ti traiasca mica crestina sa aveti parte numai de bucurii din partea ei..
toate FIV-oasele.

Madalina 37+Sofia AMR=01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

NUSY,ce medic se ocupa de tine?

Mergi la inceput

Kineta: dr.Dracea.

Din fericire,s-a rezolvat problema,mi-a venit azi-dimineata.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

nusy
excelenta veste , cred ca ti s-a luat un "bolovan" de pe inima.
Inseamna ca luni mergi la dr si stabiliti planul de bataie.
Iti tin pumnii si sa fie cu noroc!!!!!!!!!!
Faci la Gynera ?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nusy ma bucur ca veniisunt cu ochii pe tine..
Sheritooooo ma bucur mult pentru voi..vezi fatoooo????o facusi si pe asta!!!
va pup pe toate si va tin pumnii

Putin cu putin se aduna marea...

Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Kora, la diagnostic "Sterilitate primara (in cazul tau) si ce nume are interventia pentru care iti face trimiterea. Adica, histeroscopie. Atat!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Da,Luck,intr-adevar,mi s-a luat bolovanul...ca eram stresata rau.O sa fie cam aiurea ,insa,maine la eco,intrucat voi fi abia z2...mi-e sa nu murdaresc pe-acolo Voi face la Gynera pentru partea de embriologie(mediile de cultura).Bafta multa si tie la Szeged!

Olteancooo,mersic,si eu sunt cu ochii pe tine,sa stii!Ai aflat ceva despre ce te-am rugat?

Shery: un pupic si de la mine pentru voi si pentru micuta Alesia.Felicitari pentru botez!

Ramy: tu nu mai spui chiar nimic?Mi-e dor de tine!

Feli,Ioanatugs,Flori76,Pisix:

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Dragelor care va pricepeti, ce ziceti de aceste rezultate (analiza facuta in Z2):
FSH 6,37
LH 4
PROLACTINA 11,23
TESTOSTERON 0,41
ESTRADIOL 155,6

Dupa grafic, prolactina pare in regula, dar nu stiu de ce pe buletinul de anliza apare intr-un chenar...

Multumesc

Mergi la inceput