FIV159

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Zouzou, cretisoara o poti incepe deja! De maca nu stiu ce sa-ti spun ca eu nu am fost prea incantata pt. imi lungea CM!

Off, nu-mi spune de kg puse ca si eu ma lupt cu ele...in ultimul timp ma ingras si cu aer!

Ajutati-o pe Sonia

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

stuart brinca ursului la ce e buna?am descoperit-o si pe asta prin casa,prin dulapuri

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Zouzou, branca ursului ajuta la imbunatatirea ovulatiei si cred ca mareste nr., aici nu sunt sigura!

Ajutati-o pe Sonia

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

daca ajuta la ovulatie,oare nu imbunatateste si calitatea ovocitelor?(as vrea eu)...te mai intreb de naprasnic si gata ma duc sa ma pun in cuib...ce rol are?
Dream mi-e dor de tine...

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Branca este buna si la imbunatairea ovocitelor dar este de durata, ca orice tratatment naturist.

Napraznicul este bun printre altele la combaterea sterilitatii!

si somn usor!

Ajutati-o pe Sonia

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Zouzou draga mea, imi pare tare rau ca nu a fost sa fie nici de data asta. Off e greu dar trebuie sa invingem. Fii tare si aduna-ti fortele pentru luna viitoare. La capitolul ingrasat subscriu si eu si nu prea merge cu datul jos...

Eu v-am citit dar e mai greu cu scrisul fiindca am fost si sunt tare prinsa la serviciu.

Arina simptomele pe care le ai sunt incurajatoare. Incearca sa nu te stressezi si o sa fie bine De asemenea, multumesc pentru sfaturile referitoare la uterul septat. Si la mine e tot fundic si se pare ca are 25mm in loc de 12 mm cat e normal. Am citit subiectul deschis de tine.

Kora bafta la histeroscopie. Eu am facut fara anestezie si a fost ok. Cu anestezie va fi cea reparatorie. Aici se prefera in doua etape fiindca nu intotdeauna ai nevoie de "reparatii" si atunci nu se justifica anestezia si spitalizarea.

Boo -uta.

Stuart crezi ca ar trebui sa continui sa beau si eu cretisoara? Sunt derutata complet si chiar ca nu mai stiu ce sa fac...

Liliana

Va urez la toate un week-end placut si mult noroc!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Stuart multumesc mult pentru sfaturi si explicatii.Nu mai conteaza ca e facut din ovar de hamster chinezesc sau din soarece mongolez sau mai stiu eu ce ,numai gravida sa ajung!!!Am sa aflu intai doza pe care mi-o vor da si apoi am sa incerc sa cumpar cartuse,asa cum ai spus.Am citit in prospect ca se pot face subcutanat sau intramuscular ( cica nu e nici o diferenta) ,dar eu am sa mi le fac subcutanat ca imi vor ajunge celelelte( menopur) sa le fac intramuscular.Eu mi le fac singurica ,cu prima a fost mai greu,acum nu mai am nici o treaba atat de usor le fac!
Dream o sa trecem noi si peste asta,peste histeroscopii si la urmatorul FIV sper sa avem noroc,am mari sperante de data asta,nu stiu de ce,asa simt acum....
Zouzoule lasa ca va fi mai bine luna urmatoare.Ti s-au dat ceva explicatii din ce cauza e endometrul mic?Ca stii ca si eu am problema asta... In cazul meu maca nu a fost buna deloc,am luat primele 5 zile la primul FIV si am avut la prima eco endometrul mic,foliculi numai doi,am intrerupt si apoi la urmatoarele eco a crescut si endo ceva mai bine si foliculi au mai aparut 4 frumosi.Eu una nu mai iau niciodata.Ceai de cretisoara am baut la primul FIV,la al doilea nu am baut si am avut rezultate mult mai bune,chiar daca finalul a fost acelasi din pacate;se presupune ca tot din cauza endometrului prea mic nu am reusit.Succes la zugravit!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

fete dulci va pup pe toate.

voi ati simtit o oarecare usturime la injectarea gonalului?

va tin pumnii si ma rog pentru voi toate.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Crystyna75 SOS eu as vrea vreo 6-7 buc. de Diphereline daca se poate dar cum as putea sa intru in posesia lor???
Valentinag,ti-am trimis un pm
Zouzou, sa nu uiti sa bei vin rosu!!(ptr. ingrosarea endometrului 1 pahar/zi
Arina,realxxxx(stiu, usor de zis)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

KITTYKE ti le trimit prin fan curier pt ca e mai rapid. prin posta poate sa faca si 10 zile. eu am patit asa cu un colet din bucuresti. acuma cum vrei tu! prin fan curier e un pic mai scump. pot sa ti le trimit luni. trimite-mi datele tale complete. tu unde si cand faci fiv?

Mergi la inceput