FIV159

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Ariana vad ca ai nevoie de incurajare, deci, majoretele la inaintare:
E foarte important sa fii linistita, SIGUR vei reusi!
Kora, da, am trompele cu hidrosalpinx.
Zouzou, cea mai buna clinica spaniola este IVI Valencia. Inst. Marques
este o clinica specializata pe donatii de ovule. Fac chiar ''adoptii'' de embrioni pentru cei care doresc. Eu am auzit si bune si mai rele despre ei.
Week end placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Zouzou, lasa fata draga ca daca nu e acum va fi luna viitoare. Madalina a asteptat cateva luni sa fie momentul prielnic si a meritat asteptarea.
Am probleme cu mess-ul ca se deconecteaza cand ti-e lumea mai draga.
Arina, somnolenta o da de obicei progesteronul.Asta inseamna ca ai suficient in organism. Sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

P.S.Stie cineva care e diferenta intre gonal f si puregon?Eu am citit priospectul la puregon si e tot FSH recombinat ca si gonalul,totusi trebuie sa existe o diferenta daca mi-a schimbat tratamentul ( in loc de gonal imi va da puregon) si vad ca e si o diferenta considerabila de pret...

Kora

CARPE DIEM!

Kora, din cate stiu eu gonalul este facut din urina de gravidute (cel putin cand l-am folosit eu asa era) iar puregonul este facut din ovar de hamster chinezesc. Dr. spun ca puregonul da randament mai bun. Eu personal sunt multumita de puregon (chiar daca la inceput am fost reticenta stiind din ce este facut), mai ales ca nu mai am starile ciudate pe care le aveam de la gonal. Bafta multa!

Ajutati-o pe Sonia

LA MULTI ANI 2008!

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by KoraPop

Aveti idee cand se da tratament cu puregon,ce fel de fiole( ce gramaj) se indica?Eu sunt total habarnista in legatura cu puregonul.

Kora

CARPE DIEM!

Din cate stiu eu fiolele sunt de: 50IU, 100IU, 150IU si 200IU iar cartusele sunt de 300IU, 600IU si 900IU.

Daca diferenta de ret nu este mare intre fiole si cartuse, parerea mea este sa folosesti Pen pt. ca nici nu simti cand iti faci injectia! Eu, care mi-e frica si "de umbra mea" am reusit sa-mi fac injectiile singura.

Ajutati-o pe Sonia

LA MULTI ANI 2008!

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Arina, BAFTA MULTA si sa vii cu II cat de curand!

Mihaele, MULTUMIM pt rugaciuni si luna februarie sa fie luna norocoasa!

tuturor si weekend placut!

Ajutati-o pe Sonia

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Stuart si eu am Puregon cu stilou si cartus de 300 UI, dar nu stiu cum sa le folosesc. Bine, pina la stimulare mai am timp sa invat, dar sunt curioasa: dintr-un cartus cate injectii pot face, pentru ca am gasit in aceeasi cutie 6 ace??
Kitta ne vedem maine la biserica, pe la ora 13:30.(Vine si Felicia)

ne intalnim de martisor 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

am aparut si eu intr-un final,cam tirziu si azi,dar acum m-am intors acasa de la plimbarica...am fost dimineata la echo,iar endo era de 6,9..apoi am sunat la clinica sa le spun,si ei m-au pus sa opresc sa mai iau estrogen...voi incepe de luna viitoare imediat din z1 cm,din nou...acum voi lua pastilele rosii,10 zile,ca sa-mi vina cm...acum spuneti-mi si mie cum sa fac cu tinctura si cu ceaiul de cretisoara si cu macca...sa incep de pe acum sa beau? sau din prima zi de cm?sper ca luna viitoare sa cresca mai bine endometrul,desi mie fara ajutor,nu-mi creste mai mult de 8mm..cu ajutor, am ajuns si la 11mm...acum,dupa toata incercarea asta,care mi-a stricat si vacanta,m-am hotarit sa ma apuc de zugravit..asa ca de luni incepem zugravitul,ca daca vine bebi de luna viitoare,nu voi mai putea graviduta fiind,sa ma ocup de mutat mobila,zugravit,spalat perdele,calcat etc...asa ca-i pregatesc la bebi,culcusul de pe acum,ca sa pot sta linistita 9 luni
mihaele multumim frumos de rugaciuni,sa ne dea si Dumnezeu puterea sa ne putem tine de ele,ca eu mai nou m-am cam "lasat pe o ureche" si e timpul sa "ma scutur putin"
Blanche am pus adresa pe prima pagina cu aceste instituturi de donari,pt ca sigur sint fete interesate
Arina nu te necaji pt. simptome...depinde de organismul fiecaruia...eu cind am fost gravi,aveam mereu dureri mari ca la cm,de ziceai ca acum,acum imi vine..dar a fost alarma falsa...la fel exact am simtit si la 2 din cele 3 fiv-uri...dureri mari ca de cm..deci,aceste simptome nu sint conculdente....si durerea in primele zile este normala..gindeste-te ai trecut printr-o punctie,acolo jos s-a lucrat..deci e normal sa doara un piculet...iar daca nu mai doare,nu te mai gindi...sint zeci de fete,care au ramas gravi,fara sa aiba nici cel mai mic simptom...sa stai linistita,sa iti petreci timpul cu ceva frumos..de ex.citeste povesti,sau povestiri de dragoste...vizioneaza comedii,documentare din lumea animalelor,desene animate,plimbari usoare la amiaza...oxigenarea organismului are un rol f.important...fa nanic,si tot asa...mai spui un Doamne Ajuta si o rugaciune din suflet,si vei vedea cum trece timpul si vei veni sa ne dai vestea cea mai frumoasa...te pup si inca odata..gindeste pozitiv
ma duc si eu sa ma pun intind pe canapea,dar nu inainte de a va ura,o seara cit mai minunata...va pup pe toate cu mult drag,Zouzou

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Ioanatugs te rog transmite-i Sheritrei maine la botez si din partea mea,felicitari pentru mica crestina,Dumnezeu sa-i daruiasca cele mai de pret daruri duhovnicesti,iar Sfantul Duh,sa-i fie mereu acoperamint in viata.....multumesc

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

Mergi la inceput

Ioana, depinde care va fi doza pe care ti-o da dr. Eu am de facut 50 IU pe zi si imi ajunge cam de 7 injectii dintr-un cartus de 300 pt. ca are si supliment ca sa ajunga pt. scos aerul, pt. rateuri etc. Ciudat ca ai gasit 6 ace, de obicei sunt 3!
Uite aici un film cu instructiuni de folosire numai ca este in olandeza:

http://hcp.organon.com/start/ifu_puregon_nl.asp?

Faci clik pe "ga door" , se incarca filmul si apoi in stg faci clik pe fiecare rand in parte. Daca ai nelamuriri intreaba-ma!

In Ro se vinde cartusul cu pen sau separat?

Bafta multa si sa fie FIV-ul norocos!

Zouzou, imi pare rau ca te-ai indopat cu estrogen pana acuma dar poate ca-i mai bine asa. Luna viitoare sigur va fi luna norocoasa! Succes la zugravit!

Ajutati-o pe Sonia

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Stuart..bine ca m-am oprit ca deja de azi incepuse sa-mi fie rau,sa ma doara burta ca la cm..si la echo azi mi-a spus medicul ca estrogenul da exact simptome de graviditate...off si parca m-am si ingrasat un pic...am facut ceva sunculite..acum trebuie in 10 zile sa dau jos ce am pus pe mine...tu stii de cind sa incep sa iau tinctura si ceaiul de cretisoara?sa incep de acum sau din z1 de cm cind voi incepe din nou cu cyclocur?sa iau si macca?

iconita

Mergi la inceput