Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

ariel, oau, 4 l pe zi...da stiu ca le tragi la maselutza, nu gluma!

clau, asta este...si eu am tot auzit povesti si cu parere de rau, nu ma risc...dar voi ramane in continuare pacienta dr. Parvu, in speranta ca intr-o buna zi se va muta si el la Medlife...abia astept sa nasti si tu...vezi sa mai tragi cu ochiul si pe la naturale ca stii ca eu sunt mai dietetica de fire...hi hi hi...abia astept sa iesim in titan cu bebeii la plimbare... si binenteles sa-l uam si pe Razvanel sa ne pazeasca papusicile...cu raceala aia ai grija...tocmai acum cand a dat vremea buna te gasissi si matale sa racesti...pupe !

camicule, vezi cum recoltezi urina , ca eu nu am stiut si trebuie o data un borcanel cu rpimul jet si un alt borcanel cu jetul de mijloc, ambele din prima urina a zilei...ce poetic suna...si nu uita sa le numerotezi...asta daca faci, si cred ca faci, si sumar si urocultura...

ramo, baga mare!

kitzy, gandurile tale sunt dintre cele mai bune...cum sa te nenoroceasca? tu crezi ca daca e epidurala pentru nastere sau generala pentru apendicita de ex, nu tot asa intra acul in coloana? atat ca la noi, ca orice lucru nou, trebuie contestat...in alte tari se face pe banda rulanta acest tip de anestezie....eu cunosc medici ale caror sotii au nascut asa...ma gandesc ca nu erau nebuni sa le impinga la ceva ce in foarte mare cunostinta de cauza ar fi stiut ca le face rau...

simonette, buna dimineata! vezi sa nu uiti sa treci pe la caseria papaciosului sa-rti ridici Oscarul...nu pot sa uit...o manutza , ceva...si poate dai si tu acolo o portie de orez cu lapte...ca altii dau bani grei pt o nominalizare...hai, nu te zgarcii cu papaciosul...

michelle, esti bine venita, din pacate eu nu te pot ajuta...poate celelalte fete...

deea, bafta multa cu scolita...hai ca mai aveti putin...si flrinache si-a dat examenele, mai are doar disertatia, dar aia e floare la ureche...

ariel, iti dau eu numarul lui n enea asta si el iti spune ce banca sa alegi...el este consultant la f multe banci si stie ce anume vi se potriveste voua...pt ca o banca poate fi buna pt mine si proasta pt tine...ca in fiecare situatie coordonatele difera...uite, noi anul trecut, de capuk nostru, abia reusam sa luam 10.000 euro, pt ca nu stiam ce si cum, mai aveam si un ncredit ipotecar...cu ajutorul lui am luat 21.000 euro si ne dadea mai mult dar nu am vrut sa ne intindem...spune-mi doar si-ti dau nr. lui...mai ales ca nu te costa nimic si la banca te prezinti prin el si altfel se uita la tine...noua ne-a pus banii in mana in sec 2 dupa ce s-a finalizat totul , desi in mod normal, se eliberau in 3-4 zile, mai ales ca era vba de o suma f mare...dar am spus,stiti, noi avem credit prin...a, ok...cat despre tatici, ce ‘’stie ei’’?

ursuleat-o, activeaza-ti pm-ul sa-ti zic de medic la medlife ca eu sunt gata sfatuita...

nicol, sa stapanesti sanatoasa achizitiile...ce masinuta ti-ai luat? stiu ca si noi anul trecut pe vremea asta incepusem demersurile...si am fost asa de fericita cand ne-a venit masinutza...ca noi pana atunci ne-am descurcat cu zestrea de la tata , care nu vrei sa stii din cat 1800 toaman era...

kya, lasa ca mergi diseara la doctores si daca il gasesti veselit cum l-am gasit eu aseara , mai bagi si un eco mic si te veselesti si tu cu gaza ta...

ela, stii cum a zis tiganul...daca n-am si eu trenul meu...la chicineta asta ce vrei si tu? si daca stateam afara cred ca inundam tot blocul...dar nu ma fac eu fotomodela apres? c-o sa zceti, lume, unde a disparut papacioasa ca nu o mai vedem...pai cum sa ma ami vedeti mai fetelor daca stau in dunga? of, mama, ia-ma si du-ma unde-a stat vinul din fiert!

delphinasule, umbli cu propaganda...ai cautat tu nod in papura, doar doar ti-o mai pica si tie de un armistitiu ceva, acolo...ca sa stii ca florinel toata ziua imi zice, hai ca stiu ca tu esti cu galceava...da’pt un stranut bre...acum ce sa zic, ti-a prins bine...parca te bucuri si tu ca nu ti-a raspuns...hai recunoaste...n-am apucat sa vad filmuletul dar vad ca fetele il lauda asa ca diseara tai bilete la cinema...pupe!

sovicule, tu lasa gargara si nu ma lua pe mine cu Predoi...intai sa rezolvam prolemele mai vechi...pai tu, te-ai gandit cand ai inceput acolo cu descrierile ca la altii e post si rugaciune? ca aseara chiar l-am intrebat ...zic domne, da matale chiar nu zici nimic...nici un semn...vba lu’simo, o manutza acolo, ceva? ca stii tu ca nu nimic? da ce vrei, n-ai vazut ca data trecuta ai avut pobleme? vrei sa-i facem rau lui Honey Bunny? asa, deci cum ziceam .. post si rugaciune, dupa toate riturile, confesiunile si sectele posibile din lumea mare... dar sa revenim la lucruri serioase...mama, eu am sunat la clinica, pe numarul de pe site si am cerut programare si atunci a fost cel mai curand...vezi ca eu am sunat ieri si mai era o programare pt 11 feb la 13: 45 asa ca daca te grabesti pt prinzi tu acolo...dar eu zic sa nu mai stai pe ganduri ca timpul trece, leafa merge...cat despre faza cu sfera...m-am topit de ras... si mi-am adus aminte de fotograful meu, eram la un eveniment si la un moment dat au avut dansatori profesionisti...si zic, lasa mai Cornele, ca uite, si astea au burta...la care el, da ma, anatomic vorbind au si ele burta...am ras sa mor...si el e si haios di fire...

cat despre cafea, nu o sustin, mai repede ea pe mine, cu iesitul afara...dar tot pe protvul asta am aflat ca merele cu biscuiti la bebei sunt nocive...deci la un calcul simplu, ar trebui sa fim toti morti, ca sa mi-l arate mie pe ala care n-a balit biscuiti cu mere cand era mic...barbologie en-gros... sa citeasca lumea, sa cumpere publicul...asa citisem intr-o revista, ca sunt 13 lucruri esentiale pe care trebuie sa le tina minte o gravida care merge sa nasca...la punctul 3- sa fie optimista- s-a dovedit, evident stiintific, ca cele care au mers increzatoare, au avut parte de o nastere mult mai rapida, usoara si fara probleme...cu alte cuvinte, cine s-a programat ca va fi usor, chiar usor a nascut...la punctul 10 – sa fie realista...sa nu-si imagineze ca nasterea va fi usoara pt ca astfel se va deceptiona si trauma va fi mult mai mare... nu o voi lua ca pe o ofesnsa daca vreuna dintre voi imi spune ca sunt tampita si n-am inteles...am facut si eu o scoala, vba aia...am invatat si eu o carte...

ali...bia, eu atat am de spus...facerea de bine, incest cu mama....iar pt cucoana respectiva sa ii trasmiti din partea mea ca este o foarte nesimtita...

naty, eu cred ca tatii astia au invatat la aceeasi scoala...de craciun tata zice, no, nu mergem cu masina la tara, ca trebuie sa aducem porcul si e greu (atentie, porcul, nu mamutul)...mergem cu papucul (care te lasa balta cand ti-e lumea mai draga, care nu are caldura pt ca termostatul este stricat si nu cumpara altul ca are el un termostat francez dar nu stie unde la pus... trebuie sa intelegeti ca acest termostat se ridica la impresionanat suma de 1-2 sute de mii ... de lei...veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeechi)...si i-am zis, bre, esti sanatos? tu tii masina in picioare si mergi cu troaca aia? pai porcul ala cat are 200 de kg maxim...adica mitica si cu mitu (adica doi unchi de ai mei, grasi amandoi)...si voi mergeti doar tu si mama cu masina... asa ce faceai, ii remorcai pe astia la papuc? greu, greu de tot, si nu stiu al tau cati ani are, dar tata are 52...

bubule, i-am povestit si lui tati cat asteptam azi la eco cu el...si s-a topit...cred ca abia asteapta sa fie si el bunicut sa-i zica Honey Ciao bunicu’!

Fetele,va pup si merg la trebusoara!

mami_papatot 29+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by PIDANA

M-am interesat cum se calculeaza concediu de sarcina si lauzie in cazul in care in ultimele 6 luni ai avut si concediu medical, se considera venit brut salariul minim pe economie, respectiv acum 500 ron deoarece la valoarea lui s-au platit impozitele ce se retin.
Super nasol, asta inseamna ca revin si mai putini bani dupa ce ca doar nu de placere intri in concediu medical inainte de cele 126 zile legale.

Dana 26+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Stai un pic ca nu inteleg: cat concediu medical trebuie sa fi avut? Legat de sarcina, sau orice fel de concediu?

Mi se pare un pic cam ciudat... Ti-au zis si in ce ordonanta scrie asta? Pentru ca daca ai avut o saptamana de medical, sa zicem, taxele s-au platit oricum s-au platit la nivelul salariului brut din cartea de munca. Deci nu vad de ce zic ei ca impozitul a fost calculat la 500 RON. La mine in fluturas asa scrie.

Kya 28+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Maaaai, ce emotionant...scriu printre lacrimi, superb, ce miracol!
Foarte frumos filmuletul!

Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Papacios...se poate sa uit iou? Multumesc din suflet...am niste emotii... ca am fost nominalizata

Cu orezul nu-i pb, pun em oala la bataie ca luca nu papa, asa ca tu o lingura, eu o lingura pana o dam gata!!!!

mami de Luca si in 36s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR maxim 4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Naty, iti multumesc mult, stiam ca o sa ma simt mai bine dupa ce iti scriu.

nu sunt de ajuns...

Ana 30+ Mara Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu din filmulet inca mai am de vazut, il vad printre picaturi la servici.
Plus ca franceza mea e 0!
Dar oricum, foarte frumos si emotionant Delphinut

Kya 28+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simo, ma bag si eu la orez, daca ii pui si scortisoara si putina coaja de lamaie rasa

Pana una-alta am dat iama in kinderul copilului, vroiam ceva dulce.
Si mi-am pus muzica sa ma inveselesc putin. Ce chestie, domne, cand n-am treaba prin casa, copilul e afara, ma plictisesc rau...Uf, maine dimi la servici, dar trece repede.

Pidana, ai grija cu contractiile alea.

Kya, saracutul randunoi cate a tras...

Ali, sa aveti grija de voi, vezi ce zic fetele!!

Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

M-am bine-dispus cu postarea papaciosului, ba chiar m-am prapadit de ras auzi la ea....Mitica si cu Mitu, 2 unchi de-ai ei grasi..., nu esti zdravana!!! Muuuaaah!

BB2

AMR maxim 4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Bubule, da-te-ncoa, ca dispun si de scortisoara si de lamuitza...numai sa nu se supere mami, ca stii ca ea papa tot....

BB2

AMR maxim 4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Uitati-va pe Euforia daca puteti...

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 34 + cu Rebecca

AMR 34 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput