Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

In cazul nasterii in apa nu se mai pot preleva celule stem din cordon. Asta ar fi un dezavantaj, daca aveati de gand sa faceti ceva in sensul asta.

Kya 28+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ali, pe mine chiar m-a enervat vecina, nu se poate sa nu-i zici nimic, parca ma aud pe mine "o sa inteleaga din comportamentul meu"-asa am luat o viata intreaga tzepe, dandu-ma peste cap pt oameni care nu merita decat un mare dos intors. Chiar si daca Biencuta scapa acum, dupa ce a tras asa rau, tu esti gravida, pe bebe din burta cine-l protejeaza?!
Clau, stiu, si mie in rarele telefoane primite mi se bat apropo-uri de cata munca e la serviciu...e drept, nu pot spune asta despre cele care au copii, care inteleg ca nimic acum nu e mai important pt mine.
Ariel, eu sa n-aud de BARBATI care-si dau cu parerea despre felul cum sa nasti, cum e mai bine, ca turbez...Ca in facultate cand eram in stagiul de ginecologie si am asistat toata grupa de studenti la o nastere naturala cu epiziotomie pe VIU pt ca anestezia nu prinsese, iar femeia aia mugea ca un animal si sangera din pasa, TOTI baietii au lesinat, unul dupa altul. Sa nu scoata o vorba vreun barbat despre cum trebuie sa nasti!!!!
Ma intorc la filmulet, dupa ce-mi iau o gustare.

naty 29+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Bua ziua! Va tot citesc si nu reusesc sa mai scriu nimic, mereu ma intrerup cu cate ceva.
Ieri am fost in Apromat cu mama si din cauza ei am ajuns sa iau primele hainute pt pitica, de fapt ea a cumparat ca eu nu scosesem bani ca era coada de 20 pers la bancomat. Nu ca mi-ar parea rau, dar acum imi vine sa ma mai duc odata ca mi-a ramas gandul la alte hainute. Boala grea si asta.
Mai putin placut e faptul ca de ieri mi se tot intareste burta cu tot gynipralul, nospa si uscosinul luat.

Ma intorc la munca- iar trebuie sa intrerup.

Dana 26+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Ali, apropos de vecine: randunoiul meu cand era bebelus era sa dea coltul, pentru ca era in carucior cu soacra-mea care s-a intalnit pe drum cu o vecina cu copilul ei in brate.
"auzi, daca tot mergem inspre spital, nu pot sa-mi pun si eu copilul langa al tau in carucior, ca sa nu-l mai duc in brate?"
La care soacra-mea, foarte bine voitoare, aseaza bebelusul ala bolnav de cine stie ce, langa copilul ei sanatos in landou
Multa minte i-a trebuit!

In consecinta, randunoiul meu s-a imbolnavit vai de mama lui, a stat internat in spital, cu tot felul de perfuzii si antibiotice! De la atata plans, a facut hernie inghinala, la 4 ani a fost operat prima data. Intre timp mai are 2 operatii la activ, si mai trage si acum!

Si toate astea de la un bun samaritean ce a fost maica-sa...

Kya 28+ cu Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai mai Ariel nu-l baga in seama!De ce nu l-ai invitat sa nasca el,daca se da asa viteaz?!Oricum..asta sa-ti fie invatatura de minte-sa numai vb. de fata cu el despre problemele astea!
Asa e mai Ali..n-ai ce-i face..Ca deh-si tu-desi o mai patisei,tot ai acceptat sa vezi de eaData viitoare te scuzi si tu,inventezi o iesire sau o migrena si gata!
Clau cred ca-s doar invidioase!
sa-ti treaca mai repede raceala asta urata!
Oana!Pregateste-ti servetelele..
Felicitari Dana pentru primele hainute ale bebelinei!pe burtica sa stea cuminte!
Naty m-a bufnit rasul la faza cu baietii lesinati!!Mi-ai adus aminte de stagiul meu de gineco unde baietii(3 la nr.)n-au vrut de nicio culoare sa intre in sala de nasteri..Le era rusiine!!Ce bazaiala si-au luat..si de la noi si de la Dr...
Kya saracul randunoi!!

Ela.. in 31+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
Originally posted by Kya

Ali, apropos de vecine: randunoiul meu cand era bebelus era sa dea coltul, pentru ca era in carucior cu soacra-mea care s-a intalnit pe drum cu o vecina cu copilul ei in brate.
"auzi, daca tot mergem inspre spital, nu pot sa-mi pun si eu copilul langa al tau in carucior, ca sa nu-l mai duc in brate?"
La care soacra-mea, foarte bine voitoare, aseaza bebelusul ala bolnav de cine stie ce, langa copilul ei sanatos in landou
Multa minte i-a trebuit!

In consecinta, randunoiul meu s-a imbolnavit vai de mama lui, a stat internat in spital, cu tot felul de perfuzii si antibiotice! De la atata plans, a facut hernie inghinala, la 4 ani a fost operat prima data. Intre timp mai are 2 operatii la activ, si mai trage si acum!

Si toate astea de la un bun samaritean ce a fost maica-sa...

Kya 28+ cu Sanziana

Upsssssss.......asta trebuie sa ne fie invatatura de minte nu numai mie ci si multora care vor sa faca un bine si tot rau ies.....

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 28+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Delphin, ce mi-a placut...

mami de Luca si in 36s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR maxim 4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kya, vai, ce intamplare cu urmari pe viata! Adevarul e ca trebuie sa ne gandim in primul rand la copiii nostri, sa nu le periclitam cu nimic sanatatea doar ca sa fim noi binevoitoare. Adica trebuie sa ne gandim de 2 ori inainte!

Zoze, asa sa fie , dar sa le treaca repede si eventual sa faca si ele copii, nu? Nici una dintre ele nu are...

Delphin, frumos filmul! Voiam sa-ti dau un pupic, dar iti dau o floricica a-s racita moarta!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 34 + cu Rebecca

AMR 34 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

M-am interesat cum se calculeaza concediu de sarcina si lauzie in cazul in care in ultimele 6 luni ai avut si concediu medical, se considera venit brut salariul minim pe economie, respectiv acum 500 ron deoarece la valoarea lui s-au platit impozitele ce se retin.
Super nasol, asta inseamna ca revin si mai putini bani dupa ce ca doar nu de placere intri in concediu medical inainte de cele 126 zile legale.

Dana 26+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Asta a fost cea mai mare duma pe care a facut-o soacra-mea, si de tras a avut bietul copil, si cat a fost mic, si acum.

Saracu' e terorizat de spitale, mai ales de alea de pediatrie, si de fiecare data isi aduce aminte cum a fost el internat, statea singur si isi strangea ursuletul in brate. Pe vremea aia zicea ca e singurul lui prieten care il intelege... Asa de mila imi e de el cand povesteste...

Opera soacra-mii, ce pot sa zic! Pentru ca plingea, si l-a lasat sa planga si sa urle pana a pleznit. Nu inteleg de ce nu-l lua nimeni in brate, de ce nu se ocupa nimeni de el. Bietul copil nu plangea ca era rasfatat, ci plangea efectiv de durere.

Offff, chiar ca sa ne fie invatatura de minte...

Acum dupa ce v-am povestit mi s-a facut si mai dor de el, sa-l iau in brate, sa-l dragalesc...

Kya 28+ cu Sanziana

Mergi la inceput