Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata mi-am schimbat semnatura...avem 28 sapt...doamne ajuta sa fie bine in continuare ca sa ne facem si noi mari...
a am uitat cand o sa intru in prenatal o sa am 29 sapt...dr imi zicea ca ea imi da dar daca bebe nu se naste pe 15 aprilie si o sa mai stea in burtica...sunt totusi 48 de zile...dar obligatorii sunt 42 de zile deci ar mai ramane 6 zile ,in caz ca bebe se lasa asteptat,oare sunt suficiente?nu stiu ce sa fac ...o fi bine sa intru in prenatal de acum?problema e ca nici nu stiu cum o sa nasc ca daca as stii as putea sa fiu mai sigura pe aceasta problema...o sa vb maine cu dr gineco ca merg sa-mi prelungeasca CM si ii zic ca am vb de prenatal cu med de fam sa vad ce zice...va pupacesc dulce dulce...pe toate

ramo26+ 28 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ramo, pai si eu zic sa-ti mai prelungesti medicalul ca sa fii sigura si apoi sa intri in prenatal. Mmm, ce de bunatati ai papat si tu! Pupici.

Ma duc sa stau putin in patut si revin.

Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am pus o intrebare la "legislative" despre calculul venitului in prenatal in caz de munca+cm

tot acolo am gasit asta, referitor la "cererea de majorare a indemnizatiei pt mamici":"la propunerea b616 (a Laviniei Sandru) s-a primit punctul de vedere negativ al Guvernului. In explicatie se spune acelasi lucru, toti suntem egali si cei cu venituri mici si cei cu venituri mari. "

alexutza 4 ani + si 28 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ramo 42 de zile (din totalul de 126) sunt obligatorii DUPA nastere, in perioada de lauzie (postnatal), nu inainte.

Deci inainte de nastere (prenatal) poti sa-ti iei maxim 126-42= 84 zile. Dar e la alegerea ta.

Kya 28+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

bubu-pot sa-l mai prerlungesc doar cu 5 zile,pana la 90 de zile apoi trebuie sa ma internez ca sa-mi mai dea CM ,sa ma bage la comisie.. deaia as vrea sa intru in prenatal sa scap de spital ma apuca groaza cand ma gandesc iar sa ma internez,conditiile care sunt ,oamenii de acolo...nu stiu...o sa vad ce o sa fac...

ramo26+ 28 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubu, super !!!! Vine lapticullllll!

Am patit-o si eu duminica, mi-am luat pompa de sani si normal ca am incercat-o pe mine. A fost super ca si-a facut treaba si a inceput sa iasa un lichid asa....Am dat-o repede de acolo!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 34 + cu Rebecca

AMR 34 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

kya-da stiu...eu am asa,daca mi-as lua dupa 29 ian pana pe 15 aprilie(dPN)=78 de zile si imi raman 48 de zile dupa nastere...deci cred ca este ok...nu?...

ramo26+ 28 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Yo! am reusit si eu sa bifez dentista. Era cat pe ce sa ma aleg cu nu stiu ce pasta cu antibiotic pe gingii, ca cica le face bine si numai sangereaza. Lasa-le, soro sa sangereze! N-am luat eu antib la chestii mai grave, si iau la asta?!

Ah, Ariel, te inteleg cu taica-tu, si pe mine m-ar enerva orice barbat care ar pune in discutie experienta sau alegerea unei mame ref la nastere! Mai ales daca nu lucreaza in domeniu.
Are taicatu noroc ca uite, e bun la altele :)
Asteptam reactia de la ruscovan.
Mami (si Naty), pai de aceea propusesem metoda alternativa neinvaziva pt bebe. Sau poate n-am descris bine, ca deh, nu ma lasa constiinta sa dau prea multe amanunte... Acu daca Omu nu vlea... e drept ca nu m-am gandit la asta!
Bate-ma, omoara-ma, da eu tot te pup! mai ales ca mi-ai deschis ochii sa imi fac odata programarea la dr Predoi! Gata am si eu la ora 14.15, pe 11 Feb. Nu imi imaginam ca e asa popular. Sper ca la nasteri vine. Tu ce stii?
Rox, imi pare rau ca ti-a fost asa greu :( Sanatate multa!
Stela, ma bucur ca iti lucesc iar ochisorii a voie buna!
Aaaa Delfinutz, pardon! credeam ca zici de alta petitie. Mai, cred ca o sa apelez si eu la nervii mei de gravidutza cu Omu, ca tot ai pomenit de ei, ca nu ne punem de acord cu ceva important la renovare, si ii voi zice, ca uite nervii mei de gravida nu vrea ca tine! Si daca faci ca tine, o sa intru in depresia vietii . Orice alta metoda a dat gres pana acum!
Aoleo, Ramo, ce va mai rasfatza culinareste buni si socrela! ce fain e de voi! n-am inteles ce e aia ciorba de sir?
Bubu, eu am avut colostru pe la 20-24 sapt parca. Da s-a oprit! Sper ca e ok. Da chiar sa ude bluza vizibil, n-am vazut.

Of, le inteleg pe mancacioase, ca uite eu decand am inceput sa iau 1 kil pe saptamana, am zis ca sa tai painea de la portie, si ingeneral sa fiu atenta, si visez de 3 nopti numai covrigi!

Gata, ma duc iar sa iau debaraua la decimat.
Pupiiiici!

sovi 26+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

delfinash, cat dureaza tot filmul? ca eu am reusit sa vad pana la momentul dezvoltarii inimioarei si acolo s-a blocat!!!

alexutza 4 ani + si 28 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Feteloooor, vreau si eu sa vad filmul... Unde gasesc linkul, ca nu am timp acum sa caut. Pls!!!

Pupici!

Ioana
35+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput