Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

''mneata,randunici!
Am iesit si noi din barlog,in sfarsit si trec la .
A mai trecut depresia azi,ca ieri m-a nenorocit,incat nici sa mananc bine n-am putut si azi noapte cautam de mancare prin frigider,a mai trecut si durerea de cap,care ma luase ieri +tahicardie si agitatie mare,dar ameteala care o am de cateva zile n-a trecut.
V-am urmarit toate mesajele,dar nu am putut sa scriu nimik,am vazut si pozici frumoase cu burtos zambaret,am auzit si de "craci" lungi de domnisorica si de fofo de domnisorica si m-am distrat.
Acum nush ce sa ma fac cu ameteala asta ca parca-s drogata.

Ati vazut la Euforia emisiunea unde a fost invitat dr Albu de la Giulesti? Acum e in reluare.

Stela26+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Beyyy, v-am zis sa va uitati pe Euforia!!!!
E cu dr. Dinu Albu si-i vorba numai de sarcina si nastere!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 34 + cu Rebecca

AMR 34 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata, s-a terminat, foarte interesant! Intr-adevar acum a fost in reluare, cred ca voi ati vazut-o cand a fost in direct asa ca nu va mai cert!

Stela, bine ca ti-a trecut depresia, ti-am simtit lipsa ieri pe crenguta, dar noi randunicile respectam toate starile colegelor noastre.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 34 + cu Rebecca

AMR 34 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

uraaaaaaaaaaaa!!!!! am dat de proprietar!!! fetelor, ma fac detectiv!!! imi vine sa tzopai de fericire!!! iar tata si-a ipsashit toate pacatele in fatza mea, ca el m-a ajutat:))). tre sa mai vorbim diseara ca sa vedem daca poate veni chiar azi, daca nu ramane intalneala pe zilele urmatoare.

alexutza 4 ani + si 28 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Din nou la Sezatoare!

Am terminat si eu treburile si fac o mica pauza, ca am mancare pe foc...noutate...mai si gatesc...asta pt. ca e inca frate'miu la mine, dar de vineri...iar sunt cocoana

Taare ma bucur ca v-a placut filmuletul! Si i-mi pare bine ca l-am gasit si am putut sa-l impartasesc cu voi. Va si eu pe toate si-mi pare rau ca v-am facut sa plangeti...prima data si eu am plans cand l-am vazut! Apoi a fost mai leger!

Sovi, era vorba de petitia cu "si Randunoii e oameni". Ai si tu dreptate ca e incapatanare, dar trebuie sa-si aminteasca omu' ca eu sunt femeia insarcinata nu el!

Papacica, asa e, e o prostie..si el s-a suparat si mi-a zis ca se intreba cat de mult trebuie sa ma enerveze prezenta lui ca sa-i gasesc o astfel de buba in cap. Dar aceasta a fost doar picatura care a facut sa debordeze paharul...cu o ora inainte ii spusesem ca daca vrea sa manance masa e gata si mi-a raspuns pe un ton care nu mi-a placut...si de aici, l-am asteptat la cotitura.

Starea de asediu a dat rezultatul scontat..am pus contoarele la zero si mergem mai departe!

Eu pe 29 ian am rendez-vous pt. cezariana...adica sa stabilim data. Cred ca va fii la inceputul lui martie...initial am vrut sa fie 1 martie, dar e sambata si nu stiu daca se poate...incerc. Mi-ar place un astfel de martzishor, daca nu 3-4 martie.

Naty, sa nu uit! Multe saptamani inainte...cu D-zeu inainte! In alta ordine de idei, de vreo doua seri ma tot gandesc la tine, cand ma uit la tv. Am vazut un reportaj interesant despre ce au realizat niste medici cardiologi la CHU de Rennes, in materie de resuscitare...am gasit foarte interesant subiectul si un al subiect, despre penuria de medici de aici din fr.
Cunosc pe cineva, nu personal, dar e o fata de aici de pe site, care era medic in germania, anestezist. Din motive de sanatate ale fetitei, a hotarat sa se mute in Fr, aproape de ocean. Nu stia franceza, a luat cursuri in germania aprox. 6luni, a venit la interviuri in fr si a reusit sa aiba un post la un spital, aproape de oceanul atlantic...ce mai...zice ca e tot timpul in vacanta. Fetitza s-a acomodat super bine si cu clima si cu viatza si cu scoala, la un moment-dat era prima pe scoala la franceza, i-ti imaginezi! Cert este ca ii merge foarte bine, e celibatara si a reusit sa-si construiasca si casuta viselor ei..;si asta sa nu te gandesti ca in 10 ani. No! Cred ca are maxim 4 ani de cand e in Fr.

Toata povestea asta pt. a-ti spune ca si Fr. ar putea fii luata in calcul ca tara de emigrare si e in Europa.

Va pupez pe toate, ma duc sa-mi pregatesc rendez-vous-ul la somaj.

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Deea, ne luam de manutza

Naty, ptr tine trantesc imediat alta oala cu zaharina...ce p...a masii! Macar sa vii!

mami de Luca si in 36s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR maxim 4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ei,Clau..atunci cu atat mai mult!Atunci..cate-un bebelush de fiecare le doresc!Interesanta emisiunea!!
Hai Kya..inca putin si-o sa-l poti pupaci cat de mult vrei tu!fata!
Mami tu esti de coma!!Am murit de ras!!Cata buna dispozitie poti sa imprastii!!
Rox nu stiu ce le-a venit la bebelusii astia cu statul cu fundul pe ficatzel!Asa sta si mogaldeata mea,am ditai umflatura in dreapta,iar in stg...nici n-am burta..si la fel pateste si o prietena de-a mea,chiar am vb. cu ea mai devreme si-mi zicea ca-i e si mila noaptea sa se intoarca pe drepta,sa nu cumva sa-i faca vreun rau la BB
Ursuleata..supertare tipul!
Hmm..Ariel..Deci mai trage si cu urechea?!
Am noroc cu al meu ca nu se baga in chestii de-astea..ca altfel..scantei ar iesi!!
Ei uite ca acum citii ca-si spala pacatele..Bravo!Tin pumnii stransi sa iasa bine!!
Stela ma bucur ca ai scapat de depresia care te bantuia ieri!fata sa fie vesela mereu,mereu!!
Dana ce nasol!Eu am fost numai in medicale din August..Dupa faza cu sangerarea,spital,stat in pat..am zis ca numai merg la srv nici batuta.. Astept si eu cu interes raspunsul la intrebarea pusa de Kya!
Edit:Uitasem sa-i trimit pupici virtuali si Varunei si sa le spun Deei si Simonettei ca mai am eu niste gris cu lapte de aseara..Daca se termina orezul..va astept la mine la un gris!

Ela.. in 31+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

fetele, un pup mare de campanie si fuga la patutz ca azi am zgandarit colul pt culturi si asta mica ma tot bumbaceste jos...nu stiu cu ce dca doar e cu caputul in jos...revin cu pupici nominali...

ariel...ia aci...0723526715 si 0745531499 MIrcea Petrila, ii spui ca suni din partea lui Florin Munteanu...vezi ca el e mai calm asa de felul lui ...si felicitari pt gasirea lui criminalisticul de vecin...cafelutza pe terasa e din ce in ce mai aproape...

Gata, ma bag la grajdutz!

mami_papatot 29+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

o sa incep cu andreea john-bun venit pe crengutza
ali-la multi ani si tot ce iti doresti sa devina realitate...
naty-uff raceala asta...si trebuie sa fii puternica,ai sa vezi ca o sa fie bine...nu te descuraja...un ic ca sa te linistesti
vad ca ati continuat subiectul despre sforait...si vad ca sunt f multi randunoi sforaitori...iar despre detergent cred ca o sa iau specila pt bebei...o perioada cand este mai micutza apoi o sa le spal cu detergent obisnuit ...eu spal cu ariel sau derosurf,99 de pete...sunt multumita de ambele iar cand am ceva patat pun vanish...
maia,mstela,ariel,kya,zoze,bub,simonette-va pupa mamica
simo27-eu zic sa nu intrii in panica ai sa vezi ca vei ajunge la 37s...
kya-f frumosi cercelusi...si eu sunt tot pt dat gauri din maternitate...mie si surorilor mele ne-au dat ai mei si la fel la inceput ne puneau ata rosie,cica sa nu facem infectie dar naiba stie cat ne-au chinuit...eu nu-mi aduc aminte dar imi imaginez ca totusi e dureros...asa la spital e cel mai bine
ioana -ma bucur ca ai scapat de streptococ
mai mamici ce vb voi aici de hatu-hatu?!eu am si uitat ce e ...din iulie va dati seama...mai facea soramea misto de mine intr-o zi...ma intreba cum e sa dorm cu 'fratele' in pat...al meu sotior saracu nu zice nimic...ce sa faca...imi da pupici si gata ...eu una l-as manca din cap pana in picioare dar na abia pot sa ma mai misc,parca sunt o baba dar sa mai fac si hatu plus ca mai e si d-nul cerclaj care nu ma lasa..off...dar si dupa sa te tii nenica...
kitzi -ma bucur pt bebelina ta...sa fie sanatoasa si frumoasa
bubu-frumoasa burtica...zoze-f frumoase
lucrusoarele...
maia37-eu patesc la fel...de ex ieri am fost pana la med de fam si am mers pe jos,a fost cald si am zis sa fac si eu o mica plimbarica cu fratiorul...si seara m-a luat o durere de spate si pe la incheieturile picioarelor ...plus o apasare jos ...ma durea un pic si cand ma intorceam dupa o parte pe alta...iar de dim cand m-am trezit ma dureau toate oasele,am facut febra ...radea puiul de mine ca am facut si eu un pic de miscare si gata ma si dor aosele...
am vazut burtica colorata,hainutze frumoase si vad ca sunt si vesti bune...ma bucur pt voi randunicilor...
mami-m-a impresionat f tare ac poveste...sunt si eu alaturi de andrei...doamne ajuta...asa este cel mai important in viata este ca bebeii sa fie sanatosi...
deea-ma bucur ca sunteti bine..spor la invatat ...si multa bafta...
am luat si noi rez de la analize..am fost ieri la med de fam si mi-a zis ca sunt ok pt o gravida iar daca mai am ameteli sau ma simt molesita sa iau o gura de cafea sau cola,ca n-are nimic...ce-i drept eu nu am baut cafea,cola..am evitat chiar si sucurile din comert...f rar beau...am vb si de prenatal ,i-am zis ca mai am dreptul doar la 5 zile de CM si ca as vrea sa intru in prenatal,ca stiu ca cele 126 zile le pot imparti cum am nevoie,eu mai am pana la nastere 78 zile si imi raman si dupa nastere 48 zile...deci cred ca sunt suficiente dupa ce nasc?voi ce stiti mamicile care ati intrat in prenatal...trebuie facute acte ceva,vreun dosar ceva ca asta am uitat sa intreb sau se ocupa dr de fam de tot...as dori cateva informatii?
acum sa va zic ca dum am fost la bunica sotului si ne astepta cu turta ,ciorba de sir cu zeama de varza ,varza calita,cum numai bunica stie sa faca,friptura de pui la cuptor...am mancat ca o sparta..nu-mi venea sa ma mai opresc...
iar soacramea mi-a facut sambata orez cu lapte...m-am simtit super ...mai ales ca nu mai iesisem 'in lume' de vreo 2 sapt...am luat si aer chiar daca m-a cam durut spatele...
ma bucur ca am citit numai de bine...cu toate ca la inceput am inceput cu unele vesti proaste:raceala...
scriu la ac msg de la 12...intre timp am mancat,am vb la tel cu sotul de cateva ori...ma suna si ma intreaba...ce faci?eu ii zic stau,ce sa fac...el:pai de ce stai mai mami,vb cu bebe...mda...acum va las si uite ca am uitat sa-mi schimb si semnatura....

ramo26+ 27 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Feteloooor, ce credeti ca am gasit pe bluzita?? era uda in dreptul sfarcurilor!! si a iesit colostru pt. prima data! Nu mai pot de bucurie!!!

Naty, ai dreptate cu dormitul!

Votez si eu pt. Mami-zapacita, ce-mi place cum povesteste!

Sovicule, tu ce invarti? Dimineata iar a vrut randunoiul sa se dea la mine, dar l-am refuzat asa, dlagut...pai nu-i usor cu ditai burtica plus ca ma apuca si frica de la atata love.

Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput