Comori de nov-dec 04 (168)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
try spune:
quote:
Originally posted by paxelaquote:
Originally posted by tryquote:
Originally posted by paxela
multumim de apreciari
in schimb e foarte pofticioasa nu ai loc de ea la masa , desi nu mamanca trebuie sa stie ce e tot
Mey, asa e adrian al meu. Frate, iti da tarcoale si cerseste din voce ca si cand ar da sa planga si se framanta in picioare tinandu-se de scaun sau canapea (depinde unde mananc) si vrea si el. Ii dau, refuza sa inghita (adica scuipa), apoi iar se uita-n farfuria mea si iar cere. Parca zici ca sufera de short-term memory loss (ca Dori din Finding Nemo).
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
exact exact exactmai bine nu puteai sa zici
Acu' ca tot ti-am declarat dragostea mea pt fi-ta putem sa-i aranjam peste vreo 25 de nai, nu? Ca vad ca seamana pe ici pe colo, crizati cu carul, pofticiosi... ma bazez ca Delia e fata spirt si-o sa-l tina-n frau pe fi-miu daca e s-o ia razna.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
![](mamica.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monica-elizabet spune:
Buna noaptea fetelor
va pe toate si pe copilashi, eu tin pc-ul toata ziua deschis dar iesim mult pe-afara, avem musafiri si nu prea mai apuc sa intru...mai si gatesc cate ceva, mai prajituresc
si trece timpul fff repede
ma bucur din suflet ca ai vesti super, super bune andreap
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
try spune:
quote:
Originally posted by onitza
MIRIA si eu am ceva emotii dar nu imi mai dau viata peste cap din cauza unei inspectii....stii si tu cat efort presupune pregatirea inv pt o asemenea vizita si va fi bine, zic eu, maine va fi o zi grea, abia astept sa vin acasa la o cana de ceai fierbinte!![]()
Multumim de intrebarePaul face bine, bubitele inca nu i-au trecut, e spre bine, dar mai dureaza un pic. Daca la inceput educatoarele se plangeau ca e retras, timid, acum a inceput sa se bata cu baietii
...am vorbit foarte mult cu el pe tema asta si eu si taica-su , vedem de acum inainte daca mai ridica probleme
![]()
Cand citesc de copiii vostri ca poftesc si dau tarcoale pe la masa, ma topesc dupa ei nu alta!!!!!! acum de ce sa nu zic , parca se simte o ameliorare si la Paul; inainte nu se atingea de orice presupunea carne sau mezeluri, dar de vreo cateva zile, mi-a papat cremwursti, cate 3 odata, dar si salam din piept de pui, carnita in mancare inca o papa ascunsa:D dar eu ma bucur ca si-a mai dat si el drumul si am obs ca si el e pofticios..numai asa a mancat de ex castraveti murati:D de pofta
Oanasi
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Onitzo, el e pofticios, dar sa stii ca nu-mi mananca multe chestii. adicatelea vrea sa vada cum e, dar refuza sa manance multe feluri de mancare. Carnea e cah pt el, trebuei s-o ascunzi in mancare. Piure de cartofi? Pai toti copii se omoara dupa el, adrian il mananca doar cand e lihnit de foame si-l imbunatatesti cu branzica, iaurt, smantana multa etc. Ousor? Il scuipa cum il simte in ce-i dau de mancare acolo. Nu mananca foarte variat mancare gatita, dar sunt foarte multumita ca mananca fructe feliate cu coaja cu manutza lui, legume la fel (cu exceptia rosiei pe care o refuza).
Iar alex... e de-ala de nu se-atinge de mancare daca nu-i palce cum arata. Mai nou ne spune de la inceput ca lui nu-i place. Nu vrea sa guste, fetite-ar Sfantu'. I-a explicat taica-su de n ori ca daca nu-i palce poate sa-l scuipe inapoi in mana lui, dar macar sa incerce. El nimic. Fructe a inceput de curand sa mai manance, la inceput doar mar (noroc cu marul fermecat din alba ca zapada), acum para, pepene galben (si vesnica banana care a mancat-o mereu), Nu citrice sau altceva. De legume crude nici atat, dar le mananca in ciorba si omleta(moartea lui e oul, exact ca si la taica-su) macar. Nu vrea sa guste strugure nici batut.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paxela/paxela.jpg)
paxela spune:
try ia-o mama dar la tine acolo, piure nici noi , carnea, ficatul, oul doar ca atare nimic combinat, marul ea il papa cu totul , adica intreg si cu coaja sa scuipe ea coaja, curatat nu e bun, banana tot asa in mana, restul in combinatii, citrice la greu , si tot asa felia de mandarina , portocala in mana, mancarea cu bucatele, daca nu are se gandeste daca o papa , si minim 2 feluri la masa sa ajungem la o cantiate cat de cat satisfacatoare
silviu , fructe doar pepeni si uneori mango , in rest nu ar pune gura zici ca e otrava, legume crude doar castravete si uneori rosie, si cand fac ceva cu cartofi manca si cate 3-4 feliute ca de prajit asa crud,in rest otrava , mancarea e subiect tabu....
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
mikimi spune:
Ca veni vorba de mancare, fii-miu mananca aproape orice, niciodata nu a fost mofturos, a avut doar perioade de mai multa mancare sau mai putina, dar am pus-o pe perioadele de crestere, in schimb mananca greful cu toata partea alba( aia amara) fara sa i se miste niciun muschiulet pe fata.Si pune lamaie in ciorba (ca mine) pana se termina zeama de la o lamaie, apoi o linge.
Azi a venit de la gradi "batut" de iubita lui.Nu mai avem in casa loc de Antonia, ea e in sus sau in jos, insa azi atat a dragalit-o incat fata plictisita i-a tras una peste fata si din motive de unghiute de fata, i-au ramas si flacaului meu niste semne.M-a distrat ca nu era suparat deloc, desi alte fete daca-i fac ceva imi tot zice: o sa o cert eu pe x-ulica, o s-o bat eu pe x-ulica...
decembrie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
bits spune:
si la noi amon e un mic cersetor.numai pe langa noi sta si la bucatarie nu mai spun ca am ajuns sa stau cu usa inchisa.la ziua lui faceam mini pizza si nu va spun ca a venit si a furat una de pe masa si sa- dus in fata wc-ului si manca de zor.ii pusesem lui Ken un pateu pe farfurie iar el cica mananca pe canapea.a pus farfuria pe canapea si s-a dus dupa o jucarie.intre timp ce credeti ca s-a intamplat:a venit Amon si i-a radiat pateul cu carne!tine-te nene dupa asta plansete ca el vrea doar pateul ala,sa i-l dea Amon inapoi!
sa-i vedeti cum fac ture prin casa,Ken il tine de manute si ii spune"unu,doi!unu,doi!" iar Amon e cu gura pana la urechi.
Bumbacico asa e cum spunea Try:sa vezi de acum incolo!oricum cred ca in mom in care Vladut o sa inceapa sa mearga de-a busilea Tudor o sa fie cat de cat obisnuit si or sa inceapa sa se joace impreuna.pana atunci iti doresc multa putere si intelepciune ca sa faci fatza situatiilor.
andreap spune:
salutare!
Bumbacel,bine ai revenit!Pot sa vin si eu la tine,sa pun mana pe BB,poate se ia si la BBlusa mea cumintenia???
Miki....si nu a ripostat Alexander?
Monica,tu stai numai in petreceri?
Noi suntem bine sanatosi,Maariuca are niste zile bune,chiar ma mir ce cuminte si inteleapta este,burtica creste vazand cu ochii...
Pupici
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
mikimi spune:
Cicisorule pe unde ne umbli? la servici? ce fac fetele?
Andreea e asa amorezat de fata ca nu a zis nici pas, nici macar nu mi s-a plans.Cand l-am intrebat ce a patit a zis ca trece.In schimb toata ziua se baga in fra-su si apoi mi-l pareste: mami Tadu imi da cu picioarele, mami Tadu m-a lins pe ureche.
decembrie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
In primul rand, as vrea sa stiu si aici ma refer la fetele cu 2 copii, daca aveti singure grija de 2. Adica, tatii, or fi ei la servici, dar nu mai preia pe cel mare din cand in cand macar?
Ca eu, daca as avea 2, sigur as fi cu ei de gat pentruca sotul meu este stangaci,dar mai ales tare comod. Modul in care are grija de fata, este sa stea cu ea intr-o camera, iar ea sa faca relativ tot ce vrea.
Apoi, cum procedati cu jucariile? Noi avem multe. Desi par si mai multe.Totusi, nu am exagerat. Si cu toate astea, Damiana nu se joaca singurica. Adica, s-o vad cu ele in brate. Poate cu o papusa-doua si cu toaleta. In rest, zac prin casa si am eu ce sa spal de praf.
As mai avea cateva nelamuriri, dar nu le scriu pana nu-mi ziceti la astea ceva.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Hai, ca mai scriu ceva, ca altfel uit.
Am observat da fata, ca pana adoarme, misca degetele de parca ar canta la pian. Stiti miscarea aia abia perceptibila din fiecare deget, nu? Oare o fi normal?
Apoi, nu reuseesc sa-i citesc povesti.Se uita pe poze de mii de ori si imi cere eventual sa ii spun ce vede. Atat!
Nu sta sa ii citesc cu A fost odata... ca se plictiseste sau nu intelege.
Si nu invata poezii.
Pe limba ei, atat reuseste sa zica:
Vine goga pe carare/Si da de suparare,
Mos Craciun cu plete dalbe/da daruri (varianta o stiti voi, n-o mai scriu)
Si Cucurigu boieri mari...
Eu ma chinui sa repet poezioare si ea nimic!
Ce ma fac? O fi a mea mai "speciala" sau e din cauza de gradinita sau din cauza mea.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."