Comori de nov-dec 04 (168)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

PAXELA sa-ti fie de bine! indrazneata tunsoarea, iti sta foarte bine!!!!! te-ai indurat de parul tau lung sa ti-l tai!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Azi e a doua zi de dieta si sunt "ciufulici", n-am chef de nimik, as bea cafea toata ziua! seara ma abtin cel mai greu......mai bine ma duc sa bag niste abdomene....muzica am de la vecini, boxele la maxim!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

PAXELA - Iti sta foarte frumos tunsoarea! Bravo!

ONITZO - Da', de ce intelesesem yo ca ai inceput de mai de mult? Si ca ai si slabit 3 kg? Cred ca visam.
M-oi fi visind pe mine si ce as vrea eu.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

paxelina, poate cand reveniti ne vedem sa-ti fie de bine noua tunsoare...sanatate multa, multa lui silviu...sper ca nu e si piticutza racita, nu?

onitza, miria...hai nu va inscrieti pe listuta?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

MONICA nu promit ca vom putea ajunge ...sambata e posibil sa il ducem pe Paul la Moreni, sa il aducem pe cumnatel pe la noi ca sa ne ajute sa punem parchet la zgubi in camera. Sanse ar fi daca ati merge sambata, pana in 12, 13, duminica sigur nu putem.
MIRIA am inceput de multe ori dieta, dar nu m-am tinut cu seriozitate de ea ...acum sper sa reusesc. Mi-am notat pe un carnetel ce am mancat in fiecare zi ca sa tin evidenta si sa ma inspir. Saptamana viitoare imi voi gati si peste, imi place la gratar si in ciorbita, dar doar cu morcov, orez si cam atat cred, oricum fara cartofi, am inteles ca ingrasa cartoful....

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Paxela,e foarte faina tunsoarea,dar culoarea e si mai si.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza, spectacolele incep la ora 11 la ambele teatre
majoritatea fetelor de la subiectul rahova au ales tot ziua de sambata(cand este fie mica sirena, fie pinochio)

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

MONICA suna bine! sa vorbesc si cu tati de Paul cum ne organizam sa il aducem la Moreni, daca sambata dupa-amiaza sau duminica si eventual o sa vin doar eu cu Paul, Mihai va avea nevoie de odihna. Chiar m-as oftica sa pierd ocazia asta, mai ales ca va vedem si pe voi, dar emotii cu Paul ca o sa se sperie, ultima data a cam plans ...ei, dar lasa ca asa se invata si el, cate-un pic, cate-un pic, se obisnuieste.

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

BITS cate kg ti-ai propus sa slabesti? si ce inaltime & greutate ai acum?

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Auzisem serile trecute la tv de niste saruri care se pun in baie si te slabesc prin eliminarea toxinelor din organism, se numesc EPSOM...oare la noi se gasesc??? vorbea o tanti de la Hollywood, ca le folosesc vedetele ce vor sa slabeasca.

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput