Comori de nov-dec 04 (168)
Raspunsuri - Pagina 17
FELIS spune:
Va pupam pe toate...
BITS ... tare mi-a placut faza cu KEN...
OTILIA... da... am asteptat sa vina tatai de Mihai ... ca sa dorm si eu... dupa-masa (ora 17 ) si cd sa dorm si eu.... m-a suparat PUTIN tati de Mihai... a adormit el, si de mine... nu s-a mai lipit somn deloc... Asa ca m-am imbracat, am luat cheia de la masina... si am plecat... Am inceput sa conduc in stilul meu... 80-90 km/h si muzica la max...(si inca NU am detector de radat la masina) Nu prea stiam pe unde sa ma duc... in final dupa ce am condus fara tinta putin.. m-am hotarat si am luat directia Cora... Cd ne trezeam oricum am fi mers acolo... asa ca am facut singura cumparaturile...)
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Am uitat sa va zic ca si noi ne inscriem la raciti... si eu si Mihai... de vreo 3 zile...
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
miria_cristina spune:
FELIS - Sa-nteleg ca tot raul spre bine, nu?
Da', Mihaitza unde era?
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
FELIS spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
FELIS - Sa-nteleg ca tot raul spre bine, nu?
Da', Mihaitza unde era?
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Dormea... ora 15.30-16 e ora de somn... la el si trezirea intre 18-20
www.felis.ro
bits spune:
si noi raportam mucisori,la tu's trei!asta e!sanatate la toata lumea dar sa vina si la noi!
Onitza v-am vazut in poze,pupam ochisorii spiridusului si nu numai.mey m-am uitat putin peste dieta aceea si mi se pare chiar acceptabila daca nu ar dura 90 zile,dar daca ai ambitie reuseti sa treci si peste asta.am tinut si eu in tineretea mea cu 1zi fructe,1 lactate,1orez,legume si 1 zi carne si chiar functiona.daca nu as face mancare si la pranz si seara cred ca as mai putea sa o tin dar uite cum inevitabilul se produce si gust ba pe aici ba pe dincolo.
aaa si nu prea sunt de acord cu ziua aceea in care trebuie sa bei numai apa,cu siguranta ametesc sau am stari de hipoglicemie.mi s-a mai intamplat si ma trezeam pe strada ca ma lua o transpiratie rece si parca calcam de 2 ori in acelasi loc.bafta si iti tin pumnii sa reusesti,eu merg pe south beach.
onitza spune:
BITS, FELIS pupam sa treaca raceala mai repede!
BITS nici eu nu-s de acord cu o zi apa, eventual bag legume crude, gen: morcov, ardei, ceapa, rosii, o salata mare pt toata ziua nu-mi place sa ma infometez ..ma bucur ca ti-au placut pozele.
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
monica-elizabet spune:
fetelor astazi vb cu fetele din rahova si ne gandeam poate saptamana viitoare in we facem o intalnire la teatru...m-am gandit sa va zic si voua poate ne intalnim cat mai multe , ce ziceti?
hai sa deschidem o listutza sa vedem cate persoane suntem si eventual sa facem o rezevare telefonica
SAMBATA sau DUMINICA
TEATRU DE PAPUSI
EDIT: programul pentru we viitor la tzandarica este
sambata este :MICA SIRENA
Duminica este: CAPRA CU 3 IEZI
iar la Ion Creanga
sambata este: Pinicchio
duminica este:
De-as fi Scufita rosietoate spectacolele incep la ora 11:00
la creanga biletele costa 7,5 ron pentru pitici, 9,5 pentru adulti
iar la tzandarica in jur de 7 ron piticii si 8 ron adultii
va
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
sanatate puiutilor bolnaviori sa se faca bine repejor
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
paxela spune:
va omooooor pai wee viitor relelor , noi vineri plecam asa ca de data asta ratam, dar poate data viitoare
si noi raciti , ca de nu puteam sta prea mult fara
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
paxela spune:
noul meu look http://good-times.webshots.com/album/562126805blYIgk?start=60
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu