decolorare par dupa vopsire?

decolorare par dupa vopsire? | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

buna fetelor
mi-am facut suvite blonde in vara.. tipa ce mi-a acut operatia .. practic mi-a decolorat parul.. asa se vedea . mi-a stat groaznic. si in plus mi l-a si ars..
am luat o pauza pana acum o saptamana cand m-am vopsit roscata. as vrea totusi sa-mi fac cateva suvite blonde..

la cat timp dupa vopsire pot sa mi le fac? cine stie?
multam anticipat

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Pai teoretic dupa 2 saptamani, asa scrie pe orice cutie de vopsea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

eu mi-am decolorat parul de n-spe mii de ori...si niciodata la coafor ci acasa.nu ma laud,doar iti spun.in 2 sapt am ajuns de la negru-albastrui la un mov super.e drept mi-am chinuit unpic parul dar si-a revenit.
din experientele mele (care nu sunt putine la nr, ca am incercat tot paletarul de culori de la vopsea de par) iti recomand sa astepti cel putin 2 sapt, daca iti faci suvitzele cu decolorant.
succes si sa fii frumoasa.

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Buna,
Eu sunt blonda de la natura dar ma mai incearca si pe mine din cand in cand curiozitatea si mai trantesc cate un saten, roscat si alte nuante care mai de care. Bineinteles, ca cel mai bine parul arata in culoarea naturala si atunci incep si am regrete si il fac iar blond.
Am avut si eu multe experiente acasa in privinta decoloratului. Asa mi se parea si mie, ca parul meu e ok, nu a patit nimic...gresit!
Acum am un par care e ca si mort fara tratament o data pe saptamana, se incalceste, se incurca. Depinde, bineinteles si de firul de par. Al meu, fiind blond, e subtire.
Ardeiash, in nici un caz peste roscat nu ti-as recomanda sa decolorezi parul acasa. Mergi la un salon, pentru ca exista solutii speciale pentru a scoate rosul si abia apoi fa suvitele. Altfel, mi-e teama ca o sa te alegi cu niste suvite galben-portocalii. Plus de asta, daca ai parul destul de deschis la culoare, poate nu il decoloreaza ci il vopseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mie mi-ar fi nitel teama. Si eu am fost suvite, dar nu erau genul meu si am renuntat repede. Dar s-a cam ars parul.
Oricum vopsirea inseamna un proces chimic asupra firului de par. Sa-l mai si decolorez!
Eu am renuntat.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput