Mamici de iulie-august 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Dana,multumesc ca mi-ai rasp.Nu avem la cine apela,tot ce facem vrem sa facem singuri.O sa ne descurcam noi cumva,cert e ca acum cred ca sunt predispusa la stari deprimante si nu imi place sa ma vada cineva plangand,nici macar sotul.Te poooop,oricumsi bafta si tie.
Caprioara,stiu ce ai scris,am citi mai devreme,d'asta mi-am adus aminte.Si eu sincer stau cu sufletul la gura sa vad ce o sa fie cu propunerea asta.Oricum ar fi,cel mai important e sanatatea bb-ului.In rest,o scoatem cumva la capat.Ar fi frumos totusi.Am vazut ca baietelul tau e de o varsta cu fetita mea si vroiam sa te intreb chiar il dai la scoala anul asta?(sorry pt off topic)
Mariana,te-am mai citit la un sub pe forum(scuze,dar imi scapa acum) si atunci erai insarcinata cu bb4.Felicitari din toata inima si sa iti traiasca copilasii.
Mada,te invidiez cu mancarea,cu gatitul,ca eu sincer sunt total pe langa.Vreau si eu sa ma pricep,sa am tragere de inima, sa imi iasa cate ceva,dar...Saracu' sotul meu mananca tot ce fac chiar daca eu as arunca si nu se plange,uneori mi-e ciuda pe el.I-am spus de cand ne-am casatorit ca nu stiu sa fac mancare si daca nu-i convine,pa.Oricum,imi place sa citesc retete si nu sunt pofticioasa.

la toata lumea.

Andreea 18+ si Theona(27.08.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Boticelina, foarte tare, ne-am intzolit la fel! Dar blugii la 17.5 ron nu i-ai vazut? Io sunt foarte mandra de ei. Dar si de pulovarase (cel verde e cu slitz intr-o parte, iar cel albastru e bumbac 100%, il am pe mine acum ).

The Andreeea, da, il dau la scoala in toamna pe Matei. E istet foc, desi e foarte mic de inaltime (are abia 106 cm la 6 ani) si ma gandesc ca e pacat sa-l mai tin la gradi. Problema este ca nu m-am hotarat la ce scoala, ca am mai multe in zona si vreau sa fac alegerea cea mai buna. E o decizie dificila...

Mcoca, zici ca e pudic bb? Va tine in suspans, ai ?

Caprioara 15+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare fetele
Mona - dr imi daduse si niste ovule, dar nu mai stiu exact ce, de-aia nu am zis
Caprioara - sa dea Dumneze sa se intample legea asta cu 85% cat mai repede, sau baremi sa se aplice pentru toata lumea din momentul aplicarii, in cazul in care ii apuca 2009.... Dar tare ar fi buna.
De fapt, ar fi bun sa se dea ca acuma pentru mamicile care au salarii mai mici sau nu au salariul real in cartea de munca, si 85% pentru cine are salariul mai mare, dar cred ca ar fi corect sa fie proportionat putin si cu vechimea in munca. Nu am nimic cu cine isi doreste un copil si se apuca sa il faca la 20 de ani, dar am in schimb ceva impotriva celor care fac din sistem un instrument de a castiga bani (vezi anumite comunitati, etc...) Sau, acordarea in timp sa fie limitata in functie de anumite criterii. Cel putin asa este in alte tari si e foarte bine.
Oricum, varianta de acum e foarte proasta - favorizeaza NE-munca, iar cine munceste oricum este obligat sa se intoarca la serviciu pentru simplu motiv ca nu se descurca cu banii...

The Andreea - nu stiu in ce credit v-ati bagat si cat inseamna rata din veniturile voastre, si nu stiu daca te consoleaza, dar iti pot spune ce am trait noi.
Noi am facut creditul la casa in decembrie 2002, exact cand am ramas insarcinata. La acea vreme, rata la casa reprezenta 50% din veniturile noastre lunare. Restul de 50% erau facturi si mancare. Sa stii ca am supravietuit! Nu a fost usor, dar ne construiseram niste "strategii" care au functionat. Inutl sa spun ca nu ne-am luat un pantof, o bluza, nici macar un film nu am vazut... pana in vara asta, cand am terminat de platit casa! (noi am reusit sa o luam cu un an inainte de marea scumpire din imobiliare)

Sa va povestesc o faza tare:
Eliza avea o luna. Noi, abia ne mutaseram de 5 luni, timp in care avuseseram:
- 2 farfurii,
- niste scaune de capatat, si
- dormiseram pe o saltea pana in august cand mi-a dat frate-miu bani de pat.
Pentru acest motiv, toti au zis ca suntem nebuni sa ne cumparam apartament, in loc sa stam in continuare cu chirie (chiria era de 3 ori mai mica decat rata, la acea vreme) - acuma, aceeazi ne invidiaza ca, cica, am fost NOROCOSI!
Ei bine, una din cele 2 farfurii se sparge
Rufele noastre le intinseseram pana atunci pe o sfoara legata intre clanta si calorifer, ca era singura solutie. Aveam deci nevoie de un suport de rufe, urgent, pentru ca aveam de spalat pentru Eliza
Ramaseseram fara pampersi
Ramaseseram si fara bani. Aveam vreo 300 de mii si atata.
L-am trimis pe Ovidiu la Carrefour sa cumpere, deci - o farfurie, un suport de vase si un pachet mic de pampersi.
Si azi radem cand ne amintim ce or fi zis casiera si restul de oameni de la coada despre el - "Pe asta sigur l-a parasit nevasta, si l-a lasat si cu copilul, dar farfuriile si rufele murdare i le-a lasat!"

Este drept ca dupa 6 saptamani eram inapoi la serviciu - chiar nu am fi putut supravietui daca stateam acasa, pentru ca aveam salariul minim pe economie in cartea de munca, iar 85% dupa legea de atunci insemna 2 milioane 800. Ducandu-ma la serviciu, primeam salariul (care era 10 milioane, deci puteam plati rata la casa!)

Andreea, eu sunt sigura ca veti gasi o solutie, asa ca nu fi suparata.

AnnaBaby - daca ai rabdare pana saptamana viitoare, iti spun eu cum e masajul de gravi comparativ cu cel normal. oricum, din ce am citit, si gimnastica si masajul din timpul sarcinii trebuie facute de personal instruit special pe gravidoase.

Fug inapoi la treaba ca s-a sfarsit pauza de masa

Anca 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,sunt disperata cu secretia asta...acum e galben verzuie si cu aspect de gelatina...oare poate fi ceva grav?il poate afecta pe bebe?altceva n am ce sa am,ca n am mai avut contact sexual...
joi cred ca o sa merg la dr...sa vad daca poate sa ma duca sotul..
BIRIBU,eu nu am facut spalaturi intravaginale,m am spalat numai la exterior,crezi ca il afecteaza pe bebe?
FLO,tu ai avut secretie asa naspa,mancarimi si usturimi?ovulele cine ti le a recoamandat,le ai luat acum,in sarcina?cate ai folosit si cat au costat?
JOVANA,te intrebam de dr uzun ca atunci cand am fost la cabinet pt eco la dr herghelegiu,era receptionera de la programari care vb la tel cu cineva si o tot barfea pe dr uzun,ca e rea,ca nu respecta progr,ca n are chef de paciente,bla bla.oricum,mi s a parut deplasat sa vb asa de o dr fara sa ti pese ca te aude toata lumea.mie nu mi a dat cd herghelegiu,dar nici nu am cerut.oricum,dr mi s a parut f bun.

CAPRIOARA,ai idee pana la ce nr aveau pantaloni de gravide?crezi ca mai gasesc eu sapt viitoare?unde sunt pozele?

mikicris,,eu stiu ca rez la triplu test pot fi eronate,de aia nici nu l am facut.
revin mai tz,ca azi noapte m am trezit la 4 30 si pana la 7 cand am plecat la scoala n am mai putut dormi din cauza disconfortului si al mancarimii.sper sa pot dormi acum,ca pe seara mai am ore.

18+ cu bebe codrin

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mobriq ma bucur ca v-au placut cartofeii.
The_Andreea ms de compliment , la mancaruri ma pricep imi ies si mereu testez retete daca is pe gusturile noastre si ce nu e exact pe gust adaptez dar la culciuri is crima si pedeapsa mai nu imi iese nici sa ma bati in afara de bread and butter puding si inca o prajitura rapida care ise gen cremsnit si lu barbatamiu nu ii place mofturos barbat mai am, torturi sau chestii cu foietaj etc nici o sansa, sa nu mai zic de paine de casa si din astea, cu astea is in plop. As vrea sa imi iasa si sa fac stii sa fie in weekend o masa din aia cu mancaruri bune si o prajitura la cuptor si etc. i eu cu dulciurile nu le am putine ies si ies in 10 la suta din incercari restul ajung la gunoi.
Si curios mama mea e la fel deci creca de la ea am luat asta mancare iti face orice dar daca o pui sa faca dulciuri cam greu ca nu ies cum trebuie.
Deci it run's in the family...

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Anaco dragutza - LA MULTI ANI, sa fii fericita si sa de DD sa ai un BB sanatos!!!

Anna 14+
AMR 26
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Monalac, sper sa mai gasesti. In Carrefour Militari ieri aveau multi-multi pantaloni, si blugi (17.5 ron) si raiati maro(40 ron). Eu mi-am luat 38 (la 1.69 inaltime si vreo 60 de kg) ca 40 imi erau mari, dar aveau parca si 48. In Orhideea (Regie) vineri erau doar raiati, iar in Feeria (Baneasa adica) ieri aveau doar blugi. Deci te sfatuiesc sa mergi la Militari. Asta daca nu or mai baga marfa si pe la celelalte... A, si in Colentina nu am ajuns.
Poze nu am facut la haine.

Caprioara 15+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Pe mine nu ma avantajeaza nici cum se plateste acum o mamica in CIC, parca 8 milioane ,dar nici dar ar da 85% din venit.
In ceea ce priveste faza cu vechimea, mie nu mi s-ar parea corest sa se se tina cont si de ea; asta ar insemna sa asteptam toate pana dupa 30 de ani sa facem copii.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Caprioara, vazut si bluganii dar am deja de la prietena mea, nu am ce face cu atatea perechi. Daca mai tineti minte, eu mi-am luat inca o pereche de pantaloni cu burta, treisferturi, de la TCM cam acum o luna, deci am destule perechi. Plus ca as vrea sa port la vara rochite , am deja un sarafan si o rochita cu croiala A, le aveam demult si le iubeam f tare si toata lumea ma certa cand le purtam acum cativa ani, ca-s de gravida, ce m-a apucat sa le port? Eu le luasem de ocazie pt ca sunt frumoase. Ca sa nu mai zic ca in ultimii ani, grasa fiind, nu m-am mai "aruncat" la rochite si fustite si acum mi-e dor

Puloverele nu mi-au placut, in schimb vazusem niste tricouri faine, dar n-aveau marime mai mare, doar S si M. Mona, la blugii de gravidutze marimile mergeau pina la 52, m-am uitat special, sigur gaseai o pereche sa-ti vina.

Mona imi pare tare rau pt ce patesti tu. Parerea mea e ca totusi ar trebui sa vezi un doctor daca s-a modificat asa tare secretia. Galben-verzui nu intra in spectru "normal". Plus ca te chinuie.

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 14+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mona, nu ai unde sa iti faci examenul secretieit vaginale pana joi cand ajungi in Bucuresti??? Sa nu se suprainfectat, mai ales ca ai zis ca si-a schimbat culoarea secretia!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

10+

Mergi la inceput