Nou stil de viatza (169)
Raspunsuri - Pagina 9
Delidana spune:
Carmen, de obicei stau pina pe la 12.
Daca n-ar fi sesiunea la usa probabil ca as dormi acum. ![]()
Tzuni, ai fugit la nani?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
nu, nu cred ca e la nani, probabil a solicitat-o Maria.
Oare doarme singurica, in patutul ei? Mai bea lapte noaptea? (Tzuni, pentru tine sunt intrebarile, te-ai prins,
.)
Delia, gata tema la spaniola? Ai spor la invatat seara, la orele astea tarzii? Cand obtii randamentul maxim, in ce moment al zilei?
...o sa citesc maine raspunsurile, morrrr de somn.
vine povestea? ![]()
Delidana spune:
Vine, vine, pot sa ti-o citesc in spaniola? ![]()
Cel mai bine "functionez" dimineata dar cind trebuie lucrez si seara ca n-am incotro.
Deja ma doare capul dar nu mai am mult...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Mephala, Maria doarme singura in patul ei, in camera ei.Nu plange. I-l dau pe Bobo (biberonul cu ceai),maraie putin asa, cat sa o alint eu si dupa aceea adoarme. O pun in pat pe la 21.30. Se trezeste la 6-7 dimineata cand striga "dai" si io ma execut: il schimb pe Bobo cu un Bobo nou, cu lapte, si mai doarme pana pe la 9. Cu greu se trezeste, trebuie s-o strig pe nume, ca sa deschida ochii. La pranz mai doarme 2 ore. Fara proteste. Asa ca am timp si de mine....de o masca,o baie cu spume....o munca.... (mi-am luat de munca acasa)![]()
Ma intrebase cineva daca am intrat in CIC. Ei bine,nu. Mi-am luat deocamdata concediu de odihna pe care-l prelungesc cu concediu fara plata. Asta ca sa pot sa-mi pastrez colaborarile celelalte. Muncesc de acasa, gratie Internetului.![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
Delia, io in studentie invatam numai noaptea. Atunci era liniste si nu ma derana nimeni...
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Zuzilici spune:
Mephala somn usor! Dar pentru ca m-ai intrebat iti raspund acum. E posibil sa ma mut mai repede (de 26 Martie) la casa. Poate chiar la sfarsitul lunii daca nu si mai repede. Abia astept. N-am impachetat mai nimic dar cred ca stau si noaptea sa impachetez numai sa ma mut. 
Tzuni fericito, nu-i asa ca-i o scumpa Maria. Spune-mi a inceput sa rupa cuvinte? Sunt asa de dulci la varsta asta de-ti vine sa-i mananci nu alta. Va
pe-amandoua si daca tot ai net acasa mai baga niste poze cu voi.
Cami i miss you!
Mai baga-ma si pe mine in seama cand ai timp. 
Crys somn usor acum dar maine pedalezi dublu! Am zis , am zis! 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Ma intrebase cineva daca am intrat in CIC. Ei bine,nu. Mi-am luat deocamdata concediu de odihna pe care-l prelungesc cu concediu fara plata. Asta ca sa pot sa-mi pastrez colaborarile celelalte. Muncesc de acasa, gratie Internetului.
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Cinevaul ala eram eu sic!
Ce nu stii ca eu is curioasa grupului? Inseamna ca n-ai probleme cu ea mai deloc daca zici ca doarme atat de bine.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
Tzuni, eu noaptea nu dau asa bun randament. Ma ia somnul si ideile o iau razna.
Deocamdata vad ca inca mai pot asa ca mai stau....
Zuzi, eu iti urez de pe acuma spor la impachetat.
Eftimie C. spune:

Carmen, Delidana, Zuzilizi meritati
.M-ati inebunit cu vinul vostru
L-as bea mai ales fiert, da' nu e voie la dieta (si parca ma striga din frigider).Simt mirosul de scortisoara si...ce bine mi-ar prinde inainte de culcare!
Mamica dulce sunt inca pe baricade, desi am dat cam putin jos
.E vina mea si a poftelor mele
, dar nici o problema, azi nu m-am abatut deloc si am baut 4l lichide.
Tzuni ce fericita trebuie sa fii cu dulceata aia mica langa tine.Pune niste poze cand ai timp.Tare as vrea sa fac si eu cunostinta cu ea
si sa aflu mai multe despre ea.
P.S.Carmen inteleg ca esti fan Prison Break?La ce episod te-ai uitat si unde a aparut?
Dupa ce termin de bantuit DC-ul,am de vizionat 2.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
cornelia_laura spune:
Poftiti la cafea
doamnelor.
Eu sunt treaza de la 4
asa ca...Aseara Eric s-a culcat pe la 9 dar la 11 s-a trezit si pana la 12.30nici chip sa mai doarma. Iar acum de la 4 bazaie intr-una. Mi-e mila de el mititelu' dar chiar nu stiu ce sa-i mai fac. I-am dat si nurofen/panadol si degeaba.
Meniul de azi:
cafea si cativa biscuiti simpli
Activia de baut
1 fibrobar
friptura de pui, muraturi