Nou stil de viatza (169)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Meniul de azi:
MD: cafea, ceai, 1 corn mic
P: 1 fibrobar, ceai
C: salata de varza cu rosii, 1 ou umplut, 2 felii de sunca, 1/2 de banana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Felicitari, An-k!
Sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

An_k felicitari! Sa-ti traiasca baiatul sa fie cuminte si mancacios, iar tie refacere rapida iti doresc. [/b]

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!
e gata, cine doreste. Si ceaiul e pregatit.

Va rog sa scrieti ingrosat raportul pe care il dati. (sa pot urmari mai usor)

Raport: -300 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Mephala ma inscriu eu la un ceai. Ieri am fost cuminte si nu am mancat prostii. Sper sa rezist azi caci familia mea vrea pizza facuta in casa. Trebuia sa fac de ieri dar am ajuns tarziu acasa si nu am mai gasit aluat la brutarie. Asa ca a ramas pentru azi. Cred ca ma voi amagi cu niste piept de pui fiert sau pe gratar. In rest dimineata voi manca o cutie de branza fagaras, la pranz un chefir si un grapefruit si intre mese mi-am luat 2 batoane de cereale fitness.
Va pup, fug ca iar sunt agitata si pana peste cap cu munca, vreau sa imi iau vineri zi libera.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Raport - 1kg.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Felicitari An-K si sa iti traiasca copilasul! Si tie refacere usoara si laptic!

Carina, din pacate am trecut pe Oracle din 2006, spun din pacate pentru ca nu imi plac bazele de date . Dar asta a fost cerinta si sunt o gramada de proiecte in Oracle asa ca ne-am adaptat. Din fericire am reusit sa ne adaptam si mai ales sa facem fata!!
Eu sunt fan Visual C++ si Java dar...

Raportul pe ziua de azi dupa dezmatul din ultimile 3 zile:63 kg.

Criss eu nu pot folosi licoarea de soc pentru ca m-am captusit cu o colita de fermentatie si nu vreau sa pun gaz pe foc. Doamnele care mi-au recomandat-o erau f incantate si de asta v-am aratat linkul... Cum eu nu o pot lua...
Va las si o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata! Multumim de cafea, Carmen...buna, buna. Pentru raport...stagnare Sunt balonata in continuare si ma mai deranjeaza un pic stomacul. Asta este, recuperez saptamana asta.
Meniul de azi:
- o felie graham si un iaurt activia de baut
- branza, 2 felii sunca praga si masline dietetice....asta am la servici, vad acasa, inca nu stiu.
Revin mai tarzior, am multa treaba azi...va pup si va doresc o zi cat mai buna

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Sunt tare! Am dat 3 kg in 2 sapt! Deja lumea e mai frumoasa!
Ma duc sa fac VA FAC un ceai verde cu miere. Va astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata!
Si eu la raport, desi mari schimbari nu sunt; deci, ramane cum am stabilit: 57kg.!
Nu am reusit nici saptamana care a trecut mare lucru; sala nu, mancare cat cuprinde si ce e mai grav e ca mananc mult seara!
So, m-am saturat si sa ma vait; de aceea nici n-am mai postat, desi v-am urmarit si am citit tot! Sunt suparata!
va pupacesc pe toate!

Edit; am vazut ca s-a cerut raportul ingrosat, deci ma conformez:stagnare/ 57kg!

Mergi la inceput