Nou stil de viatza (169)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Cris Costy..apai dac-o tii asa...cred si io ca te doare stomacu.
Dar..las ca toate trec
(Eu ptr. stocmac iau CONTROLOC)

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Doamne, da ce vrednice sunteti la scris. Asa merge si dieta? N-am mai reusit sa scriu de-acasa (nici macar sa citesc tot n-am reusit) asa ca beau cafeau de la munca.

Cornelia multumesc de cafea! Foarte matinala ai fost azi. Puiul mic tot asa suferin este?

Tzuni te-am inteles. Acum c-o ai acasa am si utat acest mic detaliu care tine de paper work si birocratie. Noi asteptam ca suntem rabdatoare.

Mephala esti in mare verva azi! De la vinul de-asaeara ti se trage? Daca da, atunci . O seara la fel de activa iti doresc.

Gusta distractie placuta pe unde mergi si-asteptam pozele cu voi.

Crys sanatate multa iti doresc. Sper sa treaca cat mai repede durerea. Ceva calmante ei? Sau doar tratamenul special pentri afectiune? O zi usoara iti doresc si-o noapte odihnitoare.

Rolo chiar ma miram de ce mirosea a oua stricate cand am deschis laptopul azi dimineatza. Mai! Mai! ce m-ai mai facut sa rad cu expresia asta. Surato imi placi tare mult, ca esti ambitioasa si-ti faci mustrati de constiinta dupa fiecare interzis ingurgitat. Acum sincer, sunt de-acord cu fetele ca 2 felii de pizza nu-i sfarsitul lumii, si pana ai sa ajungi la kg. dorite o sa mai fie multe calcari strambe chiar mai grave decat asta. 9dar sa speram ca nu) Important e sa fi realista si sa nu renunti. Mai cad oamenii in ispita dar tot raul e spre bine ca-ti mai trece din frustrarea acumulata in timpul dietei si nu devi depresiva. Dar sa nu crezi ca ulciorul merge de multe ori la apa. Daca n-o sa se vada la cantar saptamana aceasta abaterea ta, nu inseamna ca n-o sa se-adune si pe viitor n-o sa fi penalizata de cantar. Hai! Fruntea sus si spor la dieta.

Delia D-zeu sa-l ierte asa cum spunem noi romanii.

Laura ai reusit sa-ti corupi prietena la salata??? Las' ca trec ele si vizitele. Fii fericita ca ai prieteni cu care poti petrece.

Claudia sanatate multa si voua si stii cum scapi cel mai repede de raceala, nu? Dand-o la altii!

Anda clar esti o workoholica. Dar daca asta-i viciul tau atunci zau ca nu-i bai. Ia-te de mana cu Tzuni, ca si ea e la fel.

SABIN, pui de Doroty, iti urez si eu LA MULTI ANI! Sanatosi , fericiti si plin de realizari. Distractie placuta si cadouri inteligente.

No hai sa trimit mesajul asta chiar daca nu v-am scris tuturor si sper sa revin.
O zi buna tuturor.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Hopes felicitari si S-o stapanaesti sanatoasa si s-o folosesti.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Hopes, felicitari si din partea mea!

Mamica dulce, Maria e acum lamine in perioada de incredintare.Dureaza trei luni,dupa care se deschide procesul de adoptie si care dureaza inca trei luni. Ca asta e toata treaba.Am gasit si bona, va veni din 1 februarie. Sper sa fie ok.

Zuzilici, Mariei abia acum i s-a dezlegat limba si a inceput sa scoata tot felul de cuvinte haioase.Eu...cu DEX-ul dupa mine

mephala, tu de cate ori pe zi scoti copii la plimbare?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Hopes: felicitari
Zuzi: adica work? De aia sunt ametita cand ajung acasa?
Mi-am luat azi tinctura de soc de care povestea L_Carmen. Sper din suflet sa aiba efect ca nu mai stiu ce altceva sa fac cu iesitul la baie. Am incercat si epuizat tot ce am auzit si nimic. Medicul nu ma poate ajuta ca nu tine de alimentatie ci doar de spasticitatea exagerata a colonului.
Apropo de workoholism, mama imi spune ca pe baza de stres am problemele astea (zau nu sunt stresata) si ca sa o mai las incolo de munca. Si la un moment dat m-am saturat de astea si i-am zis: ma las de serviciu si stau acasa si ma c-c si vedem ce putem cumpara cu ce produc . Normal ca s-a bosumflat dar ii trece repede.
Am primit si o veste mare pe ziua de azi: sora-mea e femeie singura de azi. I s-a pronuntat divortul dupa ceva emotii, si dupa ce s-a chinuit atat, azi m-a intrebat daca eu cred ca a facut bine ce a facut. I-am recomandat sa merga sa faca macar cateva sedinte de terapie sa se obisnuiasca cu noua stare. Sper sa isi revina repede.
Revin,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

Hopes felicitari si S-o stapanaesti sanatoasa si s-o folosesti.

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Criscosty multam de incurajare .Deja m-am conformat si am pus la dezghetat carnita, care nu va fi juma de pui ci cateva copanele mititele si fara piele.
Scot mai multe si va astept la mine(am si interzise)?Ai timp sa ajungi de la Bucuresti pana la ora cinei?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Ia ghiciti voi cine a fost azi mare purcica si o sa repete ziua 7 de daneza??? Io, normal
N-am mancat nimic pe saturate, dar am o pofta..ce pofta???Nevoie de dulce din aia suparata Asa ca am baut ceai cu un cub de zahar, apoi 2 felii de salam de biscuiti, apoi am facut gogosi la pui si am clacat de pofta, am bagat vreo 4 mici, dar albe de zahar pudra si chiar am luat ci un gat din sticla de sirop de artar si visez la sticla cu miere de-acum Plus ca am si sarmale la fiert Aaaa. ca sa-mi tai pofta de dulce am bagat doua foi de varza murata, dar nu prea ajuta din pacate.
Dar de-acum m-am saturat, nu mai mananc nik azi, beau doar apa si ma inchin sa nu ma ingras maine.
Sunt tare dezamagita de mine, dar pe de alta parte imi inteleg organismul cu nevoia de dulce, ca n-am mai mancat cu macar o saptamana sa incep daneza..si azi e ziua 7.
partea nasoala e ca am stat toata ziua acasa, cu toate la indemana, cand am treaba prin oras nici nu simt cum trece ziua, dar asa, acasa, chiar daca nu mi-e foame si tot bag macaraua in cate una-alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Cine se simte, sa le accepte si asta pana nu clachez si eu si le tin pentru mine.
Tentatii, tentatii, da' sunt harnicuta si am terminat si ce-l de-al doilea litru de apa
Anda bafta surorii tale!Daca are timp e bine sa mearga la acele sedinte de terapie.
Apropo de DEx-ul lui Tzuni,am vrut si eu,free de pe net, un dictionar roman-italian.Da' n-am fost in stare sa gasesc.Cred ca mai bine-l cumpar.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Ma simt, Carmen, ma simt...si le si simt pe spinare (bicele)
Ca sa ma autoflagelez beau o portie dubla de antiadipos in seara asta si o sa-mi platesc pacatele maine dimineata, in durerile facerii...pentru ca merit!

Mergi la inceput