Durerea unei pierderi de sarcina (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Am niste vesti, ...., nici nu stiu cum sa le zic, para nici prea bune dar nici rele
Astazi, Z 17, endometrul 8, 5 mm, deci a mai crescut, dar a zis dr ca nu e f multumita de dimensiunea foliculilor, sunt multi, multi, dar nu suficient de mari
Mai facem o echo (a 5 a in luna asta de stimulare) Sambata si a spus dr ca ea crede ca va fi ok, o sa facem si pregnylul
Nu-mi ramane dacat sa ma rog sa fie bine
Am si o intrebare cam ..... aiurea, sapt trecuta m-a incercat o raceala dar se pare ca am dovedit-o cu multe fructe, lamaie, ceai , lapte, miere, Osciloccocinum, propolis cu vit C, DAR am luat Sambata si Duminica cate un antinevralgic ca-mi pocnea capul
O fi fost rau pt ovul, sa nu radeti de mine, dar ma feresc de toate cele ca la cate am patit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

oana_oana26, sa inteleg ca ai ciclu destul de lung ca si mine, nu? pregnilul exact la ce foloseste? tu oricum sa prestezi acolo sa nu te lasi pe mana ecografiei ca nu stii cand se enerveaza foliculul si pocneste! O sa mai creasca sigur endometrul, asta este foarte bine!
danangie, atunci m-am linistit. Uite... sunt numa ziua 17 din 36 si deja simt ca stangul vrea sa iasa afara de acolo si sa faca o plimbare (adica de parca s-ar umfla si il simt tot timpul). O sa il prinda si dreptul in curand. Iar sani beton si durerosi, iar dispozitie schimbatoare din ora in ora. Pe bune ca m-am saturat. M-am saturat sa devin neplacuta dupa ovulatie. M-am saturat de mine insami. Pe 30 ma duc la un endocrinolog sa avem o discutie. Oare mai simte cineva ca mine? Pana una alta ma bucur ca e bebe asa de activ si ca te bucura asa de mult! O sa fie un jucaus! Sau o jucausa, nu ?

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Oana, io nu rad, cunoasc prea bine sentimentul:(. Eu nu cred ca 2 pastile de antinevralgic pot fi daunatoare pt ovul...e vorba de paracetamol, acid acetilsalicilic si cafeina, nu au efecte devastatoare nici unul dintre ele, mai ales in cantitate asa mica. Ca sa scapi de grija intreba si medicul cand il mai vezi.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna dimineata, fetelor!
Azi miroase a primavara!Si nu numai afara, ci si in sufletul meu.Am redevenit jucausa si vesela cum eram inainte, chiar daca uneori mai vine cate un val de tristete.
Pup toate fetele !
Alinuscha, Oana , Meda si celelalte care incearca sa ramana gravi...va recomand rabdare si multa...rabdare.Cineva spunea ca dupa nu stiu cate incercari de a ramane insarcinata, a ramas atunci cand nu mai spera deloc.Cred ca in lipsa stresului, ovulele si gigeii fac mai bine ceea ce trebuie sa faca.Ganditi-va , daca voi ati fi supravegheate cand faceti , ati mai face-o?Asa si ei...se inhiba...
Eu inca nu m-am inscris in cursa pentru bebei...
Apropo, cam la cat timp de la nastere e bine sa fac?Ca mie nu mi-a recomandat dar nici nu mi-a interzis nimic...Deci????

Mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va pup pe toate, dragelor
mariaana, parca dupa sase saptamani poti . nu stiu sigur, dar parca asa. atunci trebuie sa si mergi la un control. poate fetele stiu mai bine.
ma scuzati ca nu va pup pe fiecare in parte, ma simt destul de rau, obosita, contractii si cu acte de rezolvat pe cap. sper sa revin luni ok.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 35+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

La mine e ziua 3, deci am iesit din cursa, dar vad ca ceva tot e bine,nu mai am dureri la cm cum aveam inainte, macar atit...
Oanna, faci vreo inseminare sau ce e cu urmarirea endometrului si a foliculilor, oricum tinem pumnii, multa bafta.Nici eu nu cred ca afecteaza faptul ca ai luat 2 pastile de antinevralgic.
Ninia, petrecere frumoasa la munte
Mariaanna draga, eu una nu prea le am cu rabdarea, stiu ca nu e bine , dar nu-mi iese neam, macar acum nu m-am suparat si nu m-am intristat deloc cind mi-a venit cm, ce sa fac, asta e.Astept sa treaca 3 cm normale , apoi ma apuc de treaba.
Va pupa fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by oana_oana26

Am niste vesti, ...., nici nu stiu cum sa le zic, para nici prea bune dar nici rele
Astazi, Z 17, endometrul 8, 5 mm, deci a mai crescut, dar a zis dr ca nu e f multumita de dimensiunea foliculilor, sunt multi, multi, dar nu suficient de mari
Mai facem o echo (a 5 a in luna asta de stimulare) Sambata si a spus dr ca ea crede ca va fi ok, o sa facem si pregnylul
Nu-mi ramane dacat sa ma rog sa fie bine
Am si o intrebare cam ..... aiurea, sapt trecuta m-a incercat o raceala dar se pare ca am dovedit-o cu multe fructe, lamaie, ceai , lapte, miere, Osciloccocinum, propolis cu vit C, DAR am luat Sambata si Duminica cate un antinevralgic ca-mi pocnea capul
O fi fost rau pt ovul, sa nu radeti de mine, dar ma feresc de toate cele ca la cate am patit

E normal sa sufli si-n iaurt,stai linistita, dar tre sa tii cont ca tu n-ai facut nici macar Pregnylul ,care ajuta la spargerea foliculului,si ca urmare intilnirea dintre ovocit si inca nu s-a produs. Deci Antinevralgicul luat sapt trecuta n-are cum sa afecteze pt ca nu exista produsul de conceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna fetelor!
Am intrat sa va pup pe toate si sa va dor esc un week-end minunat tuturor!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Alinushca,
ciclul meu e cum vrea el, adica fara duphaston vine la pasti si la craciun, asa ca nu ma mir de nimic din ce se intampla.
Pregnylul ajuta la spargerea foliculilor

Irene,
multam pt intelegere, ce sa faci........ greu cu paranoia asta, dar vreau asa de mult sa fie bine odata si pt mine , asa ca ma feresc de toate

Meda,
fac stimulare, de asta tot masor foliculi si endometru

Idaira,
baba intreba daca e rau pt ovul, nu pt bebe, ca stiu ca inca nu-s gravi

Va pupic si sper sa va aduc vesti bune maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Un week-end placut va doresc si eu! Ninia, sa te distrezi cat poti tu de frumos la munte!

Scuze ca n-am mai intrat, sunt super aglomerata la birou.

Va pup,
Consi

ziua in care am spus DA

Mergi la inceput