Durerea unei pierderi de sarcina (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by mariaanna
Apropo, cam la cat timp de la nastere e bine sa fac?Ca mie nu mi-a recomandat dar nici nu mi-a interzis nimic...Deci????

Cam dupa 6 sapt. ,daca nu mai sangerezi.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 23 de zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pepsi, am citit tot, mersi mult.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 23 de zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

, Buna seara,

Musette, Consi - FELICITARI! - Sa aveti o sarcina usoara, fara probleme si bebelusi sanatosi!

Pupici tuturor! Si un week-end placut!

myry 22+

Mami si tati te asteapta http://bd.lilypie.com/2VaDp2.png

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Consi si Teo, gata, am reusit si eu sa va vad pozele...Consi, am avut o surpriza, arati exact asa cum mi te imaginam:). Teo, cel mai mult mi-a placut ca bebe a vrut si el sa zica DA! Ati fost niste frumoase amandoua

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Michellica, ce faci, gata rochia de bal? Hmm, pregatesti tu ceva de nu mai dai nici un semn de viata:)!

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Pepsi promit ca nu mai plec dar nu intru f des ,asta acum din cauza greturilor teribile de seara si apoi din cauza muncii care ma epuizeaza.Probabil cand o sa fiu in concediu am sa intru mai des.
Ma retrag si va ppup pe toate.
12+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna dimineata!
Hop si eu!Vad ca nu prea se mai intra pe aici...foarte putine si foarte rar.Cred ca puneti voi ceva la cale si vreti sa ne faceti o surpriza cand reveniti.Abia astept!!!Sa ne dati vestile asteptate!
Multumesc de raspuns teo, irlandeza!
Eu am avut lohii vreo trei saptamani,Acum incepe o usoara durere de burta.E posibil sa-mi vina menstruatia asa repede?
Mina, sarcina usoara !
Fetelor, va doresc un sfarsit de saptamana grozav!

Mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Mariannaaaaa... io... vroiam sa imi dau cu parerea. Cred ca depinde numai de tine si de cum te simti. La mine spre exemplu sangerare nu a fost deloc... si dupa cam 7-10 zile eram in actiune. Acu... la tine e putin altceva asa ca poate stiu fetele mai bine.

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Oana-oana26-iti tin pumnii draga sa vii cu vesti bune astazi!
Della-bine ai revenit!!
Ladymina-m-am bucurat atat de tare cand ai revenit si mai ales cu o veste atat de minunata!Sarcina usoara in continuare!Imi pare rau ca ai greturi,stiu cum este...dar vor trece,acum stii cum e pentru copilasii nostrii induram orice!
Ninia81-mersi ca te-ai gandit la mine!tu ce mai faci?eu sunt putin cam ocupata in ultimul timp.
Pepsi-draga mea of sper sa fie asa ,sper ca anul acesta dupa atata chin sa imi vad si eu visul cu ochii caci altfel voi innebuni,sincer!Tu cum te mai simti?

Sufletel scump te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

IrenecAm
-eu din pacate nu va pregatesc nici o surpriza frumoasa oricat mi.as dori,ma simt ca in fiecare luna si sunt 100% sigura ca nu am ramas nici acum gravida...asta e...ce pot sa mai spun...

Sufletel scump te asteptam

Mergi la inceput