Durerea unei pierderi de sarcina (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

teo, ai grija de tine mai tine=l pe bebe mic acolo, poate ca acuma nu conteaza 1-2 saptamini, dar am o prietena ce a nascut la 36s si iti zic eu ca conteaza. el este la termen de la 39 s, tu ai 35s deci lasa=l sa mai stea acolo la cald, sa aiba timp sa i se maturizeze bine plaminii. voi lua din nou vitamine, merci de grija, si ma bucur tare mult ca sotul tau vine acasa. am vazut pozele ai fost o miresica tare frumoasa, amindoi sinteti o pereche reusita. asa m-am emotionat vazind pozele, mi-a dat o lacrima, ca noi facem 10 ani de cind am spus da luna viitoare, si vreau sa organizez o petrecere surpriza ptr sot, si i-am zis ca anul asta el nu scapa de o excursie unde sa ne duca pe toti la soare si mare. felicitari inca o data sa aveti multi ani fericiti alaturi

della, bafta la operatia sotului tau, cit o mai trage si el saracu, lasa ca incet incet te pui la curent cu vestile, poate vom fi gravide odata anul asta, eu mai pe toamna

laura, pai ti-am zis si in mail si pe pm, ca inainte sa nasti cu citeva zile nu mai tin minte, te-am visat, si erai cu o fetita in brate cu niste ochi albastrii tare frumosi, nu ti-am zis nimic ca sa nu te sperii avind in vedere ca ai pierdut fetita, asa ca mi-am tinut gura si ti-am zis dupa cind am vazut pe mail pozele cu ea, nu-mi venea sa cred, era ca in visul meu, toata numai un ochi albastru in care sa te pierzi....nici acuma nu-mi vine sa cred, si asculta la mine albastrii vor ramine.ma bucur ca ai recuperat bine

mina, lasa ca greturile sint semn de bine, ce ma bucur ca ai revenit, sa nu te prind ca mai dispari

mirelush, stii tu ca greturile sint semn de bine, asa imi zicea si mie medicul, ca ei sint fericiti cind femeile se pling de greturi, poate e baiat de data asta de aia ai mai mari greturi, desi la mine am avut greturi mai la dominic si groaznice la david....sarcina usoara in continuare, tare ma bucur ptr tine

dana, nu mai tin minte exact cite saptamini ai, dar la o prima sarcina(ptr ca la prima ce ai pierdut=o nu ai apucat sa=l simti pe bebe, de aia zic prima sarcina) il simti mai tirziu pe bebe, la dominic tin minte ca eram trecuta de 4 luni jumate cind mi-am dat seama ca ce simteam era el, dar la david la 13s l=am simtit clar deja.si eu ma panicam cind nu=l simteam pe david, mi-a zis laura sa beau apa rece ca=l trezeste si asa este, apa rece sau suc portocale rece.

medamaya, bafta la fiv, tinem pumnii

adina1975, imi pare atit de rau, sa-ti traiasca casandra, scrie 10 mesaje ca sa scapi de moderare, ptr ca primele 10 nu apar imediat ce scri, apoi iti vor aparea si va fi mai usor sa comunicam

michelle, cum e rochia de bal?nu ai de ce sa te simti vinovata, ca ar insemna sa ne simtim din orice, fii vesela, rizi ca asta ajuta multe, vei fi gravida in 2008 asa cum ai promis.

va pup tare fetelor

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

O zi minunata va doresc
Eu fug la serv, si abia pe la ora 19 tre sa ajung la dr pt echo
Sper sa vin cu vesti bune, sa-mi tineti pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

oana_oana26 succeeeeeesss!!! sa vii cu cele mai bune vesti si sa se prinda bebe!

adina, asa este... o vesnica "eroare genetica" care explica orice stiinta nu stie sa explice despre minunea de a da viatza unui copil. nu te da batuta, mai incearca.

Pe mine ma intzeapa tot ovarul stang ca si luna trecuta. E posibil ?

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pup pe toateee..nu am timp sa va scriu la toate dar de cetit va cetesc
Laurica zii mama.repetate ca mai stii?
puppppp ..aveti grija de voi..butoaile sunt in zona daca e ceva

Putin cu putin se aduna marea...

Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ALINSHCA daca te referi daca e posibil sa ovulezi 2 luni la rand cu acelasi ovar, da e posibil. Nu e o regula ca intr-o luna ovulezi cu stangul si urmatoarea cu dreptul.

FLAVIA eu deja il simt pe bb de ceva timp....si-nca destul de tare...doar ca ieri pana la 13,50 nu l-am simtit deloc si de asta ma intrebam de ce nu misca....pe urma dupa ce am mancat....m-am intins....si a inceput "pertecerea".De atunci ptiu sa nu fie de deochi , misca incontinuu......scuzati-ma daca am fost off topic. Tu cum te mai simti? Ce fac vanataile?

Pup toate fetele fara exceptie!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina1975 spune:

Pepsi Multumesc .Asa e, nici o explicatie.Dar o alta experientza ..nu cred.Mai rau e cu tratamentul dupa CITOSTATICE.organismul nu mai rezista .Asa ca.............succes tuturor celor care spera.DACA EU SPER ,VOI DE CE SA NU SPERATZI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Pepsi

irlandeza, eu m-am mai oferit o data sa te ajut cu alaptatul daca ai nevoie dar nu mi-ai raspuns am zis ca nu insist, dar ma ofer inca o data daca ai nevoie, l=am alaptat pe dominic 18 luni, pe david il alaptez de 7 luni si am sindromul reinaud(putine femei cu acest sindrom alapteaza din cauza durerilor insuportabile) am citit mult, sint pe cale sa ma fac consultant in alaptare,si=mi fac un sit

Probabil n-am vazut mesajul. Am lipsit o perioada de pe DC si nu am mai citit din urma.
Orice info. e pretioasa. Problema e ca nu am lapte suficient, si nici foame/sete nu prea mi-e. Ma straduiesc sa beau lichide , dar....... e greu cand nu mi-e sete.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 3 saptamani de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

oana, gata tinem pumnii strinsi rau

liana te pup

dana, stau rau, ca nu pot pune nimic de la alaptat si una din ele e atit de urita de m-am speriat, si prietena mea medic e plecata din oras chiar acuma, ma gindeam sa nu fac ceva cheaguri.....e posibil de la o vinataie urita cit un pepene mic? fac o poza si o pun ma bucur ca a miscat nazdravanul

irlandeza, ti-am dat pm

va pup pe toate

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

FLAVIA vanataia a iesit pentru ca ti s-au spart niste vase de sange acolo. Si sangele a intrat sub piele, s-a adunat acolo...el de obicei se absoarbe singur,lent....iti spusesem de heparina ca ajuta la absorbtie....acu' uitasem ca tu alaptezi.....dar unde e localizata vanataia? Vanataia s-a marit pe zi ce a trecut de la cazatura sau in putine ore dela cazatura s-a facut asa mare? Ce culoare are?

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Dana, ce ma bucur ca ai un bebe asa miscaret!
Flavia, imi pare rau pt vanataie!Incearca cu comprese.
Adina, imi pare rau pt ce ti s-a intamplat!Ai dreptate in privinta sperantei...toate trebuie sa speram!Uite cate grabidute am avut in ultima perioada...anul asta cu siguranta vom pleca toate la odisee!
Michelle, ce mai faci? Nu ai mai intrat...Sper ca esti bine.
Miha74, tu cum esti?
L58,ne e dor de mesajele tale lungi...
baby_r, tu ce mai faci? Cum merge sarcina?

Eu...mi-am facut bagajul pt munte. maine dupa program plecam...d-abia astept!
Va pup pe toate!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput