Strumfi de iulie-august 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 14
Ioana75 spune:
andutzy, si eu am avut problema cu ecranul mare, asa ca am cautat vaca pe youtube; mai sint si alte melodii din aceeasi serie.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Vivela spune:
quote:
Originally posted by andutzy
Pana la urma o accepta si Dragos, care ii spune VACA CONA. Dar are si el o durere si anume ca nu se poate deschide pe tot ecranul si de asemenea, neputand sa o descarcam, nu poate merge intr-una cum e el invatat cand ii place ceva.
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Andra, draga mea, se zice ca nevoia te invata. Eu am REUSIT si sa-l deschid pe tot ecranul si chiar am reusit s-o downloadez . Nu ca mi-ar fi placut prea tare melodia, dar la un moment dat nu stiam ce ma streseaza mai mult: ca am auzit-o de mii de ori sau ca trebuia sa-i dau start de fiecare data. Asa ca am inceput sa fac sapaturi pe net si am reusit pana la urma si de vreo 2 zile, canta vaca asta nesuferita continuuu, spre durerea dar si satisfactia mea.
Cine e interesat, sa spuna .
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
andutzy spune:
Vivela, te implor, poti sa mi-o trimiti si mie pe YM?
andutzy spune:
andra_teodoru este id-ul meu
nma spune:
salutare
luna ma bucur ca esti bine. desi nu am mai postat am citit cat am putut de des si am remarcat lipsa ta.
am vazut si eu poze cu strumfi superbi: alma are niste ochisori de iti vine sa ii mananci; adelicioasa e o dulceata; si Iosua cu Aaron sunt tare frumosi. nonna are si ea baieti superbi (si imi place ursul). de lorinuta ce sa mai spun? deja am emotii cand ma gandesc la primii pasi. pt reusita.
in locul scaunelului pt baita eu recomand o ratusca ca asta. eu sunt foarte multumita de ea. o am de la alex. si andra plange cand o scot din apa.
la capitolul slabit nu cred ca stau foarte bine. cred ca sunt dependenta de dulciuri. azi pe langa prajitura si ciocolata am mai fost si la pizza. mi-am cumparat pastrav sa-l fac la gratar dar daca alex a vrut sa mancam in oras sunt eu de vina?
si mi-am luat o pereche de pantaloni cu talie super inalta care ar arata super daca nu asi avea burtica . de saptamana viitoare o sa incerc sa imi fac timp sa merg la masaj.
de ieri nu mai am bona (e bolnava) si e tare rau. ieri am avut un ex si a trebui sa las fata cu bona unei prietene. nu stiu cum o sa ma descurc toata saptamana.
azi am fost la pediatru si printre altele mi-a spus ca trebuia sa-i dau andrei calciu caci s-a speriat cand a batut el din palme, deci are lipa. mi se pare ciudat, asa ca o sa-i fac analizele. voi ce parere aveti?
si am uitat. babetica din plastic am avut si eu la alex si e foarte buna. trebuie sa cumpar si pt andra.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
poze
nma spune:
quote:
Originally posted by andutzy
Si fetele care sunteti la primul cupil nu disperati mama draga ca sunteti abia la inceput de drum. Urmeaza virusii Baby Einstein, Little Einsteins, Veronica, etc. Toate vor rula de mii de ori la voi pe calculator in timp ce voi va veti face procese de constiinta ca ii lasati pre mult in fata monitorului. Dar va fi pt binele neuronilor vostri deja terorizati de cerintele micului terorist!
din pacate ai mare dreptate. noroc ca la noi alex nu stie ca eu mai opresc monitorul. el crede ca nu mai merge calculatorul si merge la jucarii.
si cu andra o sa am probleme. ar sta cu ochii numai pe monitor, iar tastatura e cea mai buna jucarie.
poze
nma spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Vivela, trimite pe mailul comun clipul.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
si eu te rog!
poze
X-ray spune:
eu vreau sa-mi iau scaun bebeconfort cu isofix dar e atat de scump...
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
mychydutza spune:
copii vostri cum au acceptat prima masa ?? eu am incercat azi sa-i dau neste supa si a facut ca toate alea! ziceai ca-i dau kk. sper sa se dea pe brazda pana la urma!!!!!!!!!!!!!!
*mihaela*