Strumfi de iulie-august 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

cris_m hai ca ma trezesc si eu dupa un capitol sa-ti multumesc pt ca ai vizionat poze cu Dani! Deh, de la o varsta incolo... Cu freza, ce sa zic, avem un trio de strumfite, Dani, Daria si Sma . Se mai inscrie cineva?

Eu am primit scaun auto www.hellobebe.ro/?p=productsMore&iProduct=221" target="_blank">asa. Inca nu l-am incercat, pt ca inca il folosim pe asta.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Eu am vazut asta toamna cind i-am luat lui Andrei la noi in Vaslui scaun de baie.Deci sigur este si in Bucuresti,nu stiu daca se invirtea dar de vazut am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Nonna,de unde din Vaslui ai luat scaun pentru cada?si cat a costat?poate ajung si eu in Vaslui sa iau,caci Aaron nu mai vrea sa stea sub nici o forma culcat pe spate la baie,si il tin in funduletz,dar ma chinui

Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

hai salut fetelor!
nu am mai intrat de foarte mult timp.... incerc sa citesc din urma cat apuc, ca nu prea ma lasa gemenele.
voi cum va descurcati cu mancatul cu lingurita? stau cuminti copiii? ca Iris a mea da din maini de parca ar fi dirijor.

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor am citit din urma si am ajuns la...Vaca Lola. Fie-mea era cam maraita dar de cand a auzit melodia a tacut instantaneu.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

quote:
Originally posted by Vivela

quote:
Originally posted by Luna1

Fetelor am citit din urma si am ajuns la...Vaca Lola. Fie-mea era cam maraita dar de cand a auzit melodia a tacut instantaneu.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Te compatimim .

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by Luna1

Te compatimim .

_

_

Din razbunare l-am dat si unei prietene pe YM care are fetita de 8 luni. Deja e virusata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Pana la urma o accepta si Dragos, care ii spune VACA CONA. Dar are si el o durere si anume ca nu se poate deschide pe tot ecranul si de asemenea, neputand sa o descarcam, nu poate merge intr-una cum e el invatat cand ii place ceva.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Si fetele care sunteti la primul cupil nu disperati mama draga ca sunteti abia la inceput de drum. Urmeaza virusii Baby Einstein, Little Einsteins, Veronica, etc. Toate vor rula de mii de ori la voi pe calculator in timp ce voi va veti face procese de constiinta ca ii lasati pre mult in fata monitorului. Dar va fi pt binele neuronilor vostri deja terorizati de cerintele micului terorist!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

Scaunelul luat de mine din Cora se lipeste cu niste ventuze de cada, iar bebe sta foarte bine in el , se poate juca cu jucarii prin apa, nu se rastoarna, important este ca bebe sa stea bine in fundulet. Eu sunt multumita, asa putem sa stam mai mult in apa si sa ne jucam.

Elena, mamica lui Denis (05.07.2007)
http://community.webshots.com/album/562116821DtYaCL?vhost=community

Mergi la inceput