Strumfi de iulie-august 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor dar de ce le mai luati suport de baita? Pentru ca de acum stau in fund sau aproape si nu le va mai place pe spate, vor dori sa se ridice in cada, sa stea in fund. Uite ce vreau eu sa iau sunt sigura ca se gaseste si in Romania www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_121_10751_-1_14056_16617_10001_14056" target="_blank">scaun. Este scaun care se lipeste cu ventuze de fundul cazii si se invarte.

Vad pozici cu frumoasa Lorina. Este superba.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

nonna, elena, merci de raspuns, fetelor!

carla, s-a facut! dar acum m-ati bagat din nou in ceata, ca nu mai stiu de care sa iau

am admirat un andrei de nonna

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Deci eu azi recuperez.

Am admirat-o pe Lorinuta care m-a impresionat cum sta ea in picioare. Nu-mi vine sa cred ca ne asteapta si pe noi in curand. Eu tot ca pe bebelus o privesc.

Am admirat-o pe Adeluta care doarme in scaun si e superba. Ce mare s-a facut si ea si ce cuminte papa ea tot.

Si am mai admirat o Alma care pe langa faptul ca e frumoasa si are niste ochi superbi m-a terminat cu buzitele ei groase. Sa le mananci nu alta.

Ma duc in spate sa caut poze cu Andrei de Nonna si cu Sonia de Musetto ca de cand astept.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

luna, lasa ca si eu inca sunt pe aici. multumim pentru lauda buzelor almei. seamana cu tac-su. ca si cezara de altfel. ca stim cu totii, ce buzite are si mandretea ta! mai vrem poze.

eu spre rusinea mea nu am apucat sa vad poze de sonia lui musetto. dar cu prima ocazie le caut din urma sa le vad.

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Aylin eu iti recomand suportul de cada care l-a aratat Luna.Eu il am pe acesta de cind era Andrei mic dar vreau sa-i iau altul tip scaunel.Copiii cresc si nu mai stau culcati la baie.In scaunel se pot juca cu jucarii de baie mult mai in siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Petra, daca ajung azi in Cora Pantelimon te sun si-ti spun ce au pe acolo. Daca gasesti tu prima, noi vrem suport ca al Elenei si care seamana cu cel aratat de Luna. Hai ca plecam acum, totul depinde de foamea fiica-mii, ca nu-mi vine sa o mai alaptez in parcare .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Vreau si eu, nonna ,scaunel sau suport sau ceva care sa ii placa lui bebika! Am vazut ce arata luna, dar in romania nu stiu daca se gaseste!
Si mai vreau si steamer si am dat cautare dar n-am gasit la nici un de-asta cu electrocasnice cunoscut. Stiu ca s-a discutat aici, dar nu mai gasesc ca n-am timp sa caut. Sunt la birou, deh!

Anybody?
Multumim si pupici!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Uitati www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_366_10751_-115715_10001_#alt_image3" target="_blank">asta e un scaun bun, daca il gasiti in Romania binenteles. Are o prietena si e super.

Mergi la inceput

nonna, asa fac, multumesc!

violetan, eu am steamer. dar gasesti in orice hipermarket. eu mi-am luat unul mai ieftin, marca Elta (este nemtesc si e importat direct de auchan). a costat cam 170 ron. scaunelul e similar cu cel aratat de eles. din cora.

broscuta gargarita

Mergi la inceput

userul DC bozoluza cica ar aduce scaune auto concord ultimax. i-am trimis mail si va zic si voua. luna, multumim

broscuta gargarita

Mergi la inceput