cum va "salvati" timpul ?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Guestus, ca de obicei, la mesajele tale! Desi nu sint de acord intotdeauna cu ce spui, nu ma pot abtine sa nu rid cind te citesc. Ai un umor atit de fin si un spirit de observatie atit de bun, incit chiar si eu, cu un plod in brate, altul agatat de picior, cu o mina pe piciorul de pui (pe care il arunc in oala nespalat si necuratat de pene) alaturi de ceapa (si aia necurata da' spalata) si alta pe butonul de la masina de spalat unde pun rufele nesortate pe culori (se poarta pastelurile anul asta si oricum in arta contemporana uritul a luat atit de mult locul frumosului si invers, incit nu mai conteaza nimic din ce-a fost la cumparare) si tot imi dau seama cit de mult iti pasa de noi, femeile! Si cit de bine ne intelegi! Ah, si am uitat, in timpul ce cu doua miini fac ce am spus mai sus si un picior e ocupat de ploada mijlocie... facind lectiile cu cea mare, ma tot intreb de ce nu am avut numai baieti, ca ferice de mama care i-a facut! Nu asa se spune!?!

Gluma, gluma, dar sa stii ca nu am glumit la partea cu umorul fin si cu simtul de observatie bun... Si nu-ti lua cuptor electric, ia-ti aparat cu aburi si il folosesti la orice fel de... abureli: legume de tot felul, orez, paste, cus-cus. Carnea o inlaturi ca nu-i sanatoasa, lactatele le iei organice si gata, maninci sanatos si stai si putin in bucatarie.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

quote:
Originally posted by Guestus

Da ce mare lucru ....sa bagi 3 rufe intr-o masina si sa arunci 1 picior de gaina si 1 ceapa intr-o oala. Ce timp e de salvat aici...si daca faci curatenie cit bebe e treaz care e problema...de ce trebuie sa faci in timpul cind el doarme? am impresia ca voi cumva salvati timpul sa nu fie "Clona" fara audienta

G, ai mancat vreodata un picior de gaina + o ceapa care au fiert intr-o oala ? ca sa vezi ce greu e sa ... mananci asa ceva

It's the first day of the rest of my life!

www.helpsonia.com

Mergi la inceput