cum va "salvati" timpul ?
![](images/user_woman.png)
salutare,
ca sa pot sta cat mai mult timp cu familia recurg de multe ori la diverse metode de "salvat timpul" . de ex: samabta dimineata pana sa asez micul dejun am pus pe foc mancarea sau imi sortez de seara hainele pentru spalat iar dimineata doar dau drumul la masina, sau cand gatesc de ex sarmale, mai pun in punga si pentru a consuma saptamana viitoare. O prajitura congelata ma salveaza de f multe ori ... sau .......sau ......
ce alte metode de " salvare " mai aveti ?
D
Raspunsuri
april spune:
Pun mancarea la foc si plecam la plimbare....uneori mai uit sa ma intorc in timp util...dar de cele mai multe ori pe cand vin e gata masa
(prefer mancarea la cuptor...putin de mestecat in ea si n-am de stat mult in bucatarie).
Calc in timp ce ascult fata la lectii...in general cam fac 2 lucruri deodata...nu stiu cat de bine imi ies...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
Si eu in general cand doarme printesa mea ma apuc de trebaluit prin casa si fac mai multe lucruri ca dupa ce se trezeste ea sa stau numai cu ea,cu ochi pe ea.De ex pun la spalat,ma apuc de mancare si in timp ce rufele se spala si mancarea fierbe eu fac curatenie sau calc.
cllaudia spune:
Eu de multe ori pun mancare pe foc, bag rufe in masina de spalat, fac curatenie prin casa... dupa ce termin cu toate, daca am noroc, stau si pe Dc pana se trezeste bebe. Eu toate le fac dimineata, asa incat pe la pranz am terminat, si pana seara cand vine sotul am tot timpul sa stau cu bebe, sa ma uit la tv...etc.
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Da ce mare lucru ....sa bagi 3 rufe intr-o masina si sa arunci 1 picior de gaina si 1 ceapa intr-o oala. Ce timp e de salvat aici...si daca faci curatenie cit bebe e treaz care e problema...de ce trebuie sa faci in timpul cind el doarme? am impresia ca voi cumva salvati timpul sa nu fie "Clona" fara audienta
Qamar spune:
dorm mai putin
daca vrei, gasesti timp pentru toate..
![](advocat.gif)
pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007
De ex pun la spalat,ma apuc de mancare si in timp ce rufele se spala si mancarea fierbe eu fac curatenie sau calc.
pai cum iuliana...si daca nu vrei sa salvezi timpul te uiti la masina de spalata cum se invirte...sau la cratita cum clocoteste?
parpalak spune:
Guestus, eu te invit la mine sa faci curat, mincare si spalat rufe. Doar cu asigurare medicala zdravana, in caz ca faci infarct cind in ziua a doua vezi ca toata casa e la fel ca in ziua unu.
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Nu pot sa inteleg asta ... "am spalat la masina azi de ma doare spatele...de azi dimineata numai asta fac "
pe sot inteleg sa-l aburiti...dar si intre voi sa discutati la fel imi pare ceva grav
parpalak spune:
Guestus, vezi ca subiectul unde se rupe spatele la spalat rufe la masina "de azi dimineata" e in alta parte, ca si subiectul cu aburitul de soti...
Ia d-aicea o , ajuta la dezlipitul ochilor dimineata (si mai usor cu trascaul seara!!!
)
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
mirela.d spune:
Ce usor spun cei care nu fac mancare, nu spala, nu fac curatenie, etc... ca e usor sa le faci pe toate si eventual toate o data.
Guestus, stiu ca esti in general ironic, dar incearca sa bagi o masina de rufe (ai grija la culori), pune aspiratorul dar sterge si praful si spala pe jos dupa si fa si doua feluri de mancare! Si chestia asta macar un an de zile. S-apoi sa vedem daca-ti mai arde de ironii.
A! Si pretentie: dupa ce o tii asa un an de zile, incearca sa arati si bine, sa nu pari obosit, sa faci si piata de doua ori pe saptamana (copilul trebuie sa manance numai chestii proaspete), si du-te si la serviciu 10 ore pe zi.
Vorbim peste un an, daca te tine!