O intrebare veche de 32ani!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
CrisaS spune:
Daca tu simti ca vrei s-o cauti caut-o, indiferent ce spune x si y.Parerile sint impartite.Pe de alta parte nu poti sa stii ce fel de om este ce fel de om a fost , si nu stii cum va reactiona.Poate sa fie calda, blinda , poate sa raneasca si mai tare.
O sa-ti spun si parerea personala.Da, eu as cauta-o!!
Din ce am inteles parintii tai nu mai traiesc.I-ar fi ranit sa afle ca vrei sa ii cauti.Una din prietenele mamei , are o fetita infiata , pentru ca nu raminea insarcinata.Apoi dupa ce a infiat a mai facut doi copii.Cert e ca prima fetita(cea infiata) pe la 14-15 ani a aflat.A facut o criza foarte urita.La nici o saptamina a plecat de-acasa ca ea vrea sa o caute pe maica-sa.Ma rog a fost durere, tristete, lacrimi...frustrari.Am uitat sa precizez ca a avut tot ce si-a dorit, parintii ei adoptivi fiind foarte instariti.Nu stiu ..faci exact ce-ti dicteaza sufletul.
Numai bine,
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
M-a rascolit postarea ta; pe Ioana, fata mea cea mare, am adoptat-o cand avea trei luni, fara sa-i cunosc parintii. Nu cunosc nici motivul abandonarii ei de catre mama (minora la acea varsta), insa cred ca problema e mai spinoasa decat o privesti tu. In foarte putine cazuri mamele isi abandoneaza copiii cu usurinta, iar cand o fac se gandesc la binele copilului. Stiu ca sunt si exceptii, insa asta nu schimba chiar nimic.
Exista multe motive posibile pentru care parintii tai naturali nu fac parte din viata ta. Chiar daca te roade o curiozitate si chiar daca vei purcede la cautarea celor ce ti-au dat viata, cred ca faci parte din norocosii care nu au suferit ca nu au parinti. Sau, asa cum spunea cineva aici, cei care te-au crescut se prea poate sa-ti fi facut un mare favor...
Este un subiect delicat, de suflet; ai tot dreptul sa faci ce-ti dicteaza inima, dar nu cred ca-i bine sa calci peste alte suflete in numele dreptului tau. Si eu cred ca nu traiesti in minciuna...dar adevarul s-ar putea sa te doara.
poze multe cu noiAna a implinit un an
2006
2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diuna/diuna.jpg)
diuna spune:
Diana, nu esti nici prima nici ultima persoana afectata de aceasta spinoasa problema.Nu ma pot pune in locul tau dar, vorba aceea: "Ai grija la ce iti doresti, ca s-ar putea sa se implineasca...!"
Poate ca suna dur, dar personal consider ca e o risipa de sentimente, de timp si bani o eventuala intalnire.Daca tu crezi ca merita, fa-o fara intarziere.Cu cat mai repede cu atat mai bine.
Karina spune:
quote:
Originally posted by diana32
Traim in minciuna,caci adevarul doare!
Dia, nu cred ca traiesti in minciuna, doar iti lipsesc anumite raspunsuri. Dar aflarea lor, s-ar putea intr-adevar sa doara.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
![](icon_smile_big.gif)
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Lauraa spune:
Diana, ce scrie pe certificatul tau de nastere,in dreptul mamei? Ce se scrie in situatii din astea? Cred ca ai un certificat,nu? Eu simt ca tu vrei sa ai un raspuns si eu in locul tau, l-as cauta. Oricare ar fi el.
Rufus, nu inteleg, sugerezi ca a o cauta pe mama ei adevarata e un gest egoist si lipsit de empatie vis-a-vis de mama adoptiva. Cu tot respectul pentru parintii adoptivi,cred ca ei ar trebui totusi sa sprijine aceasta cautare,daca isi iubesc copilul. De ce sa il stie ca se zbate si se framanta iar cheia e in mana lor? Oricum ea nu o sa se intoarca la 32 de ani la mama adevarata si o sa o uite pe adoptiva,nu?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Pe certificatul meu scrie numele parintilor ce m-au adoptat, certificatul iesise la 6 luni de la nasterea mea.
Si intr`adevar, daca tu asta simti, sa o cauti, asta trebuie sa o faci, orice surpriza ar insemna asta pt tine !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
roxanal spune:
Draga Diana,
e foarte clar ca problema veche de 32 de ani, te macina cu precadere acum, din cine stie ce motive...si parerea mea proprie si personala este sa incerci sa-ti gasesti parintii biologici...ca o sa-ti aduca mai multa durere, nu se stie..c-o sa-ti aduca bucurie, iar nu se stie..insa clar iti va aduce linistea dupa care practic tanjesti, iti va aduce..daca nu linistea, macar ADEVARUL.
eu personal as vrea sa stiu, chit ca n-o sa fie ceva neaparat placut, dar vreau sa stiu ADEVARUL..dar numai tu decizi daca ADEVARUL te va satisface sau nu
indiferent ce hotarasti, iti doresc mult succes
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Rufus, nu inteleg, sugerezi ca a o cauta pe mama ei adevarata e un gest egoist si lipsit de empatie vis-a-vis de mama adoptiva.
Nu, nu sugerez asa ceva. Cred ca toti copiii adoptati simt asa ceva, un fel de imbold de a-si cauta...natura. Nu vad nimic neobisnuit.
poze multe cu noi
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
lucas spune:
Diana,
sunt un pic confuza. pe un topic spunea-i ca nu poti ramine insarcinata si intrebai ce sa faci pentru ca iti doresti mult de tot un bebe, pe alt topic spui ca ai o fetitza de 11 ani nevazatoare. si fetitza ta este adoptata? sunteti amindoua in aceeasi situatie?
asi spune:
Daca esti pregatita sa aflii cine e mama biologica ar fi bine sa urmezi calea legala si sa fii sigura ca si acea femeie doreste sa te cunoasca.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.