Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna ziua fetele!

eu plec la munca acum....vroiam sa va spun ca mi-a mai trecut raceala da e fost tare pacatoasa
am transpirat o noapte intreaga.....aveti grija de voi mai ales gravidutele.....
va pup pe toate.....

bine ai venit daniela_xy da sa stii ca un singur an de zile nu este mare lucru.....noi ne chinuim de 3 ani.....dar cauta si fa-ti si tu cateva investigatii....si Dumnezeu ne va ajuta pe toate sa depasim aceste momente dificile....te voi adauga si pe tine pe listuta noastra dar te rog sa te rogi si tu alaturi de noi....mult curaj ca toata lumea iti este alaturi.....nu esti singura.....si eu m-am simtit asa multa vreme pana am descoperit forumul.....acum consider ca am o sumedenie de prietene....si incearca sa vb f mult pe acest subiect cu sotul.....ca sa poata sa iti fie alaturi....altfel e mai greu....

guidine

sunt acum la un medic de infertilitate da nu m-a lamurit ....cred ca trebuie sa-l intreb eu despre ce am caci am inteles pe acest forum abia despre ce este vorba.....adica diferenta ovare polichistice si pocs....

in schimb nu am facut cred ca niciodata analiza insulinei....si sa stii ca am citit primul capitol si am aflat destul de multe.... le voi citi si pe celelalte ca astfel voi sti sa-i pun doctorului mult mai multe intrebari....cu prima ocazie.....caci eu vin tot la un medic din Bucuresti.....

voi urma toate sfaturile tale.....dar spune-mi despre laparo ce parere ai.....
DOAMNE AJUTA!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dragele mele!
Sunt foarte fericita azi ca finuta mea draga si scumpa a adus pe lume un bebe de 2.900 g apg 9 si sunt sanatosi amindoi. Pling de fericire ma simt de parca as fi nascut eu, noi cu sotul aseara de fapt la 2 noaptea nea sunat si nea spus am plins de fericire si mia spus ca abea asteapta sa traiasca si el aceste momente.
Cred ca cel mai frumos cadou si cel mai scump este un copil binecuvintat de la Dumnezeu. Acum incep si mai mult sa inteleg ce inseamna un copil in familie si ce mare binecuvintare este pentru parinti.
Fetelor gravidutele mele foarte dragi, cleopatra, adela, ainigriv, sufletel, aditi, syris, danage, baby_r, ali si irinatraiti aceste momente din plin, fiecare zi, fiecare moment al sarcinii le consider unice pentru o viata care iti stampileaza sufletul pentru totdeauna. VA doresc la toate sarcini usoare, sanatate multa, copii frumosi si sanatosi. Am mare credinta ca va ajung incurind din urma.
Vreau sa ii urez bun venit danielei la noi in grupulet, si iti doresc ca Dumnezeu prin mila sa fata de noi sa te binecuvinteze cu un copilas cit mai curind. Asa cum toate mergem inainte cu credinta in Dumnezeu si cu speranta ca intro zi ne vor fi indeplinite visele asa si tie iti doresc sa ai mare credinta in Dumnezeu si in toti sfintii sa nu te indoiesti nici o clipa in EL si ai sa vezi ca tu impruna cu toate fetele de aici vom fi rasplatite dupa credinta noastra cu copii sanatosi.
La restul fetelor care aspira la bebe le doresc indeplinirea visului cit mai curind, sa dea Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe fiecare din noi pentru staruinta in rugaciune, pentru dragostea fata de EL cu un copilas sanatos.
O saptamina cit mai frumoasa va doresc la toate! Fie ca lumina lui Dumnezeu sa ne calauzeasca zi de zi si sa ne aiba in paza lui. Doamne Ajuta-ne!

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Tot 10, tot 10? Batem pasul pe loc!
Ia sa imi iau nitel avant ca urmeaza rugaciunea alaturi de voi!

Of ce-as mai vrea sa ne vina niste vesti bune zilele astea, de la Andriushca, Hera, IreneCam, Marryan, Livsy, MaryB si toate celelalte fete care inca ne rugam sa vina momentele frumoase ale sarcinii si peste noi!

Doamne ajuta!

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Doamne Ajuta fetelor!

ce mai faceti?vad ca se raspunde destul de greu pe aici in ultima vreme....eu asa cum v-am promis trimit saptamana aceasta chiar 2 pomelnice cu listuta noastra la Manastirea Sihastria si Sihla din Moldova sa ne citeasca parintii macar 40 de zile ca suntem multe si nu-mi pot permite un pomelnic de 1 an! Dar as vrea ca pe acolo pe unde mergeti sa mai lasati si voi pomelnicul notru pentru 40 de zile ca sa nu fie nevoie sa mergeti mereu!

Bineinteles ca ne va pomeni parintelul meu si miercuri cand atentie TREBUIE TINUT POST......daca tot ne rugam macar sa facem totul asa cum trebuie!!!

Va pup pe toate si sa de-a Dumnezeu ca la sfarsitul acestei luni sa depasim cifra de gravidute !!!!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilica75 spune:

buna.ma numesc elena si mi-ar place sa ma treceti si pe mine pe listuta voastra....sint aspiranta de 4 ani.Doamne ajuta tuturor sa-si implineasca visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna tuturor!! Da, Camelia, raspundem... ma simt cu musca pe caciula ca voi tot scrieti si eu apar asa din cand in cand... Adevarul e ca nu trece zi in care sa nu ma rog pentru noi toate si sa nu ma gandesc la voi. Iar de citit citesc tot (aproape) zilnic - numai sa se intample ceva si sa nu pot - ce-ati scris, numai ca nu reusesc sa si scriu eu insami mereu. Asta este, principalu'i, zic eu, ca mergem inainte impreuna si ca ne intarim pe zi ce trece in Credinta.

Multumesc din suflet pentru vorbele si gandurile minunate adresate mie, Cleo, Virginia, Marryan, Alinushca, Cami_Antonia... si daca am uitat vreun nume va rog sa ma iertati, pentru mine nu este nicio diferenta intre voi (noi), desi suntem persoane care nici macar nu ne cunoastem fata-in-fata ne sprijinim si ne dam una alteia ce avem mai bun.... Asa ca va multumesc din nou tuturor celor de aici pentru tot ce faceti si ce sunteti, ca asa luam unele de la altele tarie, liniste si bucurie, prin Harul Lui Dumnezeu. tuturor!!

Bun venit Daniela si Irina, ne bucuram sa va avem printre noi, sa va ajute Dumnezeu in toate si sa va implineasca Visul curand!

Cami-Antonia, multumim din suflet pentru sfaturi si pentru ca duci listuta cu numele noastre la Biserica, e mare lucru, sa te rasplateasca Dumnezeu! Multumim si pentru sfaturi!! Sa ne mai spui, tu stii mai multe decat multe dintre noi, fiind sotie de preot, pe mine ma bucura enorm ceeace ne spui, ca sfaturi duhovnicesti!

Va imbratisez pe toate, din toata inima si cu toata iubirea mea!

Ana care de-abia asteapta un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Oooo,Cami, multumim din suflet,pentru tot,mai ales ca ajung in locuri sfinte pomelnicele noastre!!!Cu siguranta Dumnezeu iti va rasplati efortul si va dezlega nu numai pantecele tau,ci al multor fete de aici.Intr-adevar,sa ne ajute bunul Dumnezeu sa tinem post,mai ales miercuri,ca-i sarbatoare mare,dar de altfel in fiecare vineri si mercuri.Numai postul,rugaciunea si credinta in Dumnezeu ne pot ajuta!!!
Sambata iar sarbatoare mare,Intampinarea Domnului,asa ca se ne pregatim sufletele sa primim multa lumina.

Marryan,ce frumos ai scris!!!Si cata drepatate ai!!!Ar trebui sa ne bucuram de fiecare clipa,dar uite ca ne mai luam cu cele cotidiene si mai apar ispite si nu ne vedem de linistea noastra si a sufletelului daruit de Dumnezeu...am sa-ti ascult sfatul si am sa ma rog,sa primiti cat vrea Dumnezeu de repede acest Dar,ca se ne putem bucura impreuna.Nici o urma de indoiala nu am ca fiecare va primi minunea,totul este sa nu renuntam,sa credem si sa nu ne indoim.Cititi minunile Sf.Ioan Rusul,care se arata unei femei triste din cauza nerodirii pantecelui...ajunsese sa creada ca Sfantul o uraste si nu-i asculta rugaciunile.Cand i se arata ii spune ca Sfintii nu urasc pe nimeni,dar ca voia lui Dumnezeu era ca ea sa aiba abia peste 2 ani copii,nu unul,ci mai multi.Si asa a fost.Mie mi-a fost de mare folos aceasta povestioara.

Multa lumina,iubire si pace as vrea sa va trimit,la fiecare cate un pupic,ne gandim zilnic la voi,chiar daca nu scriem si pe unde vom ajunge sa fim pomeniti acolo sunteti si voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

As vrea sa multumesc tuturor celor care au fost la biserica si au dat acatist pentru noi. Dumnezeu sa va ocroteasca!

As dori deasemenea sa impartasesc cu voi ceea ce am citit zilele astea si mi-am dat seama ca suferinta mea este infinit mai mica decat a altora. Este vorba despre femei ca noi, care si-au dorit sa fie mame si care au dus sarcina aproape de final, dar copilul a murit fie inainte sa se nasca, fie imediat dupa. Sunt si pe acest forum multe fete care au trecut prin aceasta grea incercare si care sufera enorm. Daca sunteti de acord, am putea sa ne rugam pentru aceste mame fara copilasi si pentru pruncii lor ajunsi la cer.

Sambata este o mare sarbatoare ortodoxa,sa o asteptam in pace si curatenie sufleteasca.

Va imbratisez cu dragoste.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Buna seara fetele!

Este adevarat ca si eu am intrat pe acest site sa scriu unor prieteni care au aceleasi probleme si care inteleg cel mai bine situatia.....

Dar va rog frumos sa fiti mai optimiste.....
Eu desi ma chinui de 3 ani sunt tare increzatoare in Dumnezeu si este adevarata povestea spusa de catre ainigriv

Va multumesc la toate pentru cuvintele frumoase pe care mi le adresati.....da sa stiti ca si eu sunt femeie si sufar din aceeasi cauza ca si voi .....doar ca vrea sa fiu puternica.......si va rog si pe voi sa nu uitati de rugaciuni.....sa nu uitati de sarbatori...este adevarat ca si maine miercuri e sarbatoare mare si trebuie post si rugaciune si listuta la biserica....iar sambata iar....doar ca fara post......sper ca si voi sa lasati macar 15 minute serviciul deoparte si sa treceti pe la biserica....

va pup ....am plecat la rugaciune
DOAMNE AJUTA!
Fie ca sarbatoarea Sfanta de maine sa ne ajute sa fim mai intelepti si rabdatori!

Mergi la inceput

am revenit....am uitat sa urez bine a venit Elenei!!!
sper sa scrii cat de des poti tu!
suntem aici sa te ascultam!
doamne ajuta!

Mergi la inceput