Buna tuturor,
m-am intrbat daca mai sunt aici mamici cu copii mici din Cluj care ar dori sa ne mai intilnim sa facem ceva impreuna cu copiii.
Noi ne-am mutat acum doua luni din Germania in Cluj si din pacate nu cunoastem alte mamici cu copii de aceeasi virsta si baietelul meu ar dori sa se mai joace cu alti copii.
M-as bucura daca ar raspunde cineva, noi locuim in cartierul Andrei Muresan dar suntem citeodata si in Manastur si in Gheorgheni la bunici.
Va salut pe toti.
Anca,
vad ca nu ti-a raspuns nici o mamica cu copilas de 2-3 anisori. EU sunt o gravidutza nerabdataore , in sapt. 36+ si locuiesc pe str.ALverna. As zice sa incerci sa postezi la capitolul " Gravidute si mamici de CLUJ" din "Odiseea celor 40 sapt" ca acolo am vazut ca se intalnesc mamicile cu bebeii....asta daca nu ai descoperit tu deja...
servus ! hai si la subiectul "cluj rulz" de la "prieteni dintotdeauna". suntem acolo o gramada de mamici, si majoritatea copilasilor nostri au in jur de 3 anisori !
Adab stam foarte aproape Eu stau langa vitacom , pe Buna Ziua.
CriCri intra la odisee si ai sa gasesti mai multe mamici din Cluj.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
redai sau cricri, ce medici de familie aveti la copilasii vostri? sunt din cartierele apropiate? M-ar interesa un medic de familie pt. fetitza mea ce va veni in febr. , sa fie in cart. Gheorgheni de preferabil. Al meu este taman in Grigorescu, cam departe de mine.
Multumesc pentru raspunsuri fetelor.
Adab. eu am o doctorita de familie foarte buna dar e undeva dupa gara deci tot nu asa aproape de Gheorgheni dar soacra mea locuieste in Gheorgheni si ea are o doctorita buna de familie prin apropiere, daca doresti o pot intreba unde e exact.
Redai si Alexa Ioana multumesc de invitatie, o sa scriu si la forumurile numite de voi, poate am noroc..
Adab medicul meu de fam nu este din localitate., este o prietena de familie. Sipediatra este din manasctur. Asha ca tot este departe de tine
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad