Ce parfumuri va plac (2)
Raspunsuri - Pagina 9
danamiha spune:
manumanu, nu spui nimic de Coco M, a sosit?
Tocmai am vorbit cu cei de la esentedelux si am inteles ca parfumul e expediat si ca il primesti luni. Dar cred ca deja stii.
si asteptam impresii
danamiha spune:
quote:
Originally posted by monna3
D&G - Light Blue
Monica
Am observat ca foarte multa lume prefera acest parfum. Si mie imi place.
beka spune:
Daca tot vb despre parfumuri as dori si eu sa stiu unde pot gasi "WISH".Este un parfum care imi place foarte mult dar pe care nu il gasesc.L-am primit acum 4 ani de la cineva care venea din Japonia si mi-a spus ca nu este pe piata rom.Va rog mult daca stiti ceva,astept raspuns.
Carrye spune:
Pai si timp de 4 ani tu nu l-ai mai cautat? Nu de alta, dar il tot folosesc eu de vreo 3 ani bine merci :p
Nu vad din ce oras esti, poate daca nu esti din Bucuresti sa fie ceva mai dificil de gasit, altfel, se gaseste in orice Sephora.
Oricum, ai variante de shopping online, asa cum am vazut ca fac multe fete de aici. Totul e sa ti-l doresti cu adevarat. Eu sunt o devoratoare si nu m-as lasa pana nu as gasi parfumul dorit.
Da, si mie imi place Light Blue dar iubitului nu. Il are sora mea si mai fur de la ea.
Si apropo, a zis sa nu ma apropii de Gaultier-ul lui ca el nu pune mana pe parfumurile mele. Deci, degeaba e unisex :(
danamiha spune:
quote:
Originally posted by beka
Daca tot vb despre parfumuri as dori si eu sa stiu unde pot gasi "WISH".Este un parfum care imi place foarte mult dar pe care nu il gasesc.L-am primit acum 4 ani de la cineva care venea din Japonia si mi-a spus ca nu este pe piata rom.Va rog mult daca stiti ceva,astept raspuns.
Eu l-am cumparat in urma cu doua saptamani de www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=31&products_id=649" target="_blank">aici si sunt f.f. multumita. Ieri am primit lista cu noul stoc de la ei si am vazut ca au Casmir de la Chopard. Chiar daca nu il au pe stoc il aduc in 1-2 saptamani.
manumanu spune:
quote:
Originally posted by danamihaquote:
Eu l-am cumparat in urma cu doua saptamani de www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=31&products_id=649" target="_blank">aici si sunt f.f. multumita. Ieri am primit lista cu noul stoc de la ei si am vazut ca au Casmir de la Chopard. Chiar daca nu il au pe stoc il aduc in 1-2 saptamani.
DANAMIHA, oare cum as putea primi si eu lista cu stocul ? Ca de cateva ori am intrat pe site, am facut comanda si pe urma mi-au spus ca nu au pe stoc...
danamiha spune:
quote:
Originally posted by manumanuquote:
Originally posted by danamihaquote:
DANAMIHA, oare cum as putea primi si eu lista cu stocul ? Ca de cateva ori am intrat pe site, am facut comanda si pe urma mi-au spus ca nu au pe stoc...
Draga mea ai doua variante:
1. sa imi trimiti pe privat adresa ta de e-mail si iti trimit eu stocul, l-am primit ieri pe mess de la ei
2. sa il ceri de la ei pe mess
Eu ti-l trimit cu toata placerea
Bratu Monica spune:
Fetelor,
voi ati avut ceva probleme la acccesarea sit-ului www.esentedelux.ro?
Am incercat sa-l recomnd si uite ce-am patit:!quote:
Originally posted by Bratu Monica
quote:
Originally posted by Ioana13
Hallo
Stie cineva un site de pe care se pot comanda parfumuri adevarate?
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
www.esentedelux.ro
am comandat de la ei sunt super Ok
Monikka
mda...am vazut cat de "super OK" sunt cand am incercat sa intru pe site si a inceput sa tipe antivirusul ca e troyan!!!
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
am comandat un parfum ieri si n-am avut nici o problema.de ce li s-o fi parand unora ca ,daca le recomanzi ceva o faci doar pentru a le face un rau, nu stiu?
Si asa m-am saturat de frustrate,dar n-ai ce-i face ,e plina lumea!
Poate ma lamuriti si pe mine ce are doamna cu troianul,numai daca puteti.Sa mor daca ma mai bag in vorba de acum.Ele intreaba,tu le dai o idee si te si trezesti cu repsosuri si ifose in 10 minute.
Monikka