Ce parfumuri va plac (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Cristobal pour femme este superb, deosebit... Este mai dulce si in acelasit im foarte fin,are o aroma minunata, din pacate nu stiu notele, dar e foarte bun. Iarasi din pacate, se gaseste mai greu deoarece s-a scos din fabricatie, probabil schimba ceva la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by manumanu

Cristobal pour femme este superb, deosebit... Este mai dulce si in acelasit im foarte fin,are o aroma minunata, din pacate nu stiu notele, dar e foarte bun. Iarasi din pacate, se gaseste mai greu deoarece s-a scos din fabricatie, probabil schimba ceva la el.

multumesc
Am citit postari mai vechi despre parfumuri si am vazut ca e preferatul tau. Retin ca i-ai recomandat ceva lui puppe, tot de la Balnciaga, dar nu ceva prea dulce ci mai pe gustul ei.
Tot asa, dulce si fin mi s-a parut Le Baiser du Dragon EDP de la Cartier.
Nu am gasit Jaipur - Boucheron, am citit ca e un parfum dulce.
Cum vi se par aceste parfumuri?

Am incercat ieri, tot pe piele, Allure Sensuelle si...mi-a placut.
Ce stii de Coco M? Am inteles ca a sosit in tara coletul cu parfumurile Chanel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TaniaG spune:

Lista mea de parfumuri: Amor Amor de la Cacharel , Cerutti 1881 si Carolina Herrera 212...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by danamiha

manumanu , Lanvin Eclat d'arpage l-ai mirosit? I-am intrebat pe cei de la esente de el si tocmai vanduse doua bucati, dar nu stiau sa-mi dea detalii despre el. Caut ceva dulce, puternic, gen Poeme, Angel.

da, e minunat, l-am luat din duty-free, prin Buc. prin magazine nu l-am vazut, de fapt nic nu auzisem de el, dar cand l-am descoperit... deosebit!

andreea

ZOZOLINA

http://tt.lilypie.com/Xc90m8.png" [/url]

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Foarte ciudata lista ta Tania :p Doar dc te referi la Cerruti 1881 acela mai dulce.
Danamiha, pana la urma sa inteleg ca iti place Allure?
Eu nu mai am nici o noutate, sunt inchisa in casa pentru examene :(
Nimic frumos si nou n-am mai mirosit si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TaniaG spune:

Cerutti ala mai dulce...Amor Amor imi place cum miroase, dar pacat ca nu se simte prea mult. In ceea ce priveste Coco M, miroase foarte bine, seamana cu Chance, numai ca este mai dulce. Eu m-am plictisit de Coco M, Chance si Allure. Sunt in cautarea unui parfum nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Aveam de anul trecut o mostra de Flower by Kenzo Oriental si astazi m-am dat cu el... foaaarte interesant... e o reinterpretare a lui Flower by Kenzo (care e cam prea fin, aproape fara personalitate), in sensul ca i-au adaugat o nota de lemn de "incense" (miroase a betisor parfumat oriental)... "Da" foarte bine pe pielea mea si vad ca si tine destul de mult. Sotul meu a fost foarte incantat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie_p spune:

Cerruti - Image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by Carrye

Danamiha, pana la urma sa inteleg ca iti place Allure?
Eu nu mai am nici o noutate, sunt inchisa in casa pentru examene :(
Nimic frumos si nou n-am mai mirosit si eu...

Da, in final imi place Allure Sensuelle. Doar avem gusturi comune De data aceasta l-am incercat pe piele, in trecut doar pe hartie. Data viitoare incerc Coco M si cine stie...
Succes la examene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Multumesc, esti o scumpa.
Amelie, Cerruti Image pe care l-a avut sora mea acum cativa ani mirosea ingrozitor de bine. Auzisem ca a disparut si totusi am mirosit de curand in Austria un Cerruti Image dar nu are nici o legatura cu ce a avut ea.
Manumanu, am si uitat de Flower, il am si pe ala daca e sticla aia de neam prost lunga cu o floare in ea. Insa, il foloseste mama, nici mie si nici sorei mele nu ne vine bine deloc. Nu ne place cum miroase :)
Tania, ma gandeam eu ca ala e. L-am mirosit si pe ala in Duty Free si mi-a placut cum miroase. Eu nu o sa ma plictisesc niciodata de Coco Mademoiselle!!!

Mergi la inceput