Ce parfumuri va plac (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Devika spune:

Eu ca si parfum de zi de zi folosesc si imi place foarte mult de vreo 2 ani L'eau par Kenzo, iar ca parfumuri mai puternice folosesc Wish ( Chopard ) si Amarige (Givenchy) momentan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Sotului meu ii place mult L'eau par Kenzo, prin urmare in urma cu aproape 10 ani, in voiajul de nunta, la intoarcere l-am cumparat din avion, o sticla de 100 ml, acum o luna am dat-o mamei, mai era putin in ea, deci va dati seama ce mult imi placea , dar il foloseam din cand in cand de dragul lui.

Azi am mirosit din nou MIRACLE FOREVER, de data acesta pe piele si nu mai sunt asa de incantata, prin urmare voi renunta la el. Am testat din nou Burberry London si imi place mult, V de la Valentino asa si asa, mi-a placut Samsara EDP, dar Guerlain-L'Instant De Guerlain EDT nu mi-a placut. Nu mi-a placut deloc Must de la Cartier, insa Le Baiser du Dragon EDP mi-a placut, e un parfum dulce, dar discret, fin.

Ati mirosit acest parfum: Yohji Yamamoto-Yohji Yamamoto Pour Femme EDP, am citit ca are note de mosc, vanilie si santal. Sunt curioasa cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

salut!mie imi place f.mult si ROSE de la BVLGARI!are ceva f.diafan(trandafir cred ,cu patchuli si violete) ,imi da impresia de imponderabil cind il miros!
pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee_b spune:

Eu folosesc acum Poeme si Hypnose de la Lancome. Am vrut sa imi iau Pleasures - Estee Lauder (am intrebat aici la voi de el) si nu persista pe mine :(((...chiar nu-i simt aroma.
Acum am testat Versace Woman si mi se pare persistent, destul de puternic si interesant. Il foloseste cineva...ce parere aveti? Cum vi se pare ca e floral-dulce sau floral-fresh (dupa mine e undeva intre)?
Si Bright Crystal e interesant :)
Ufff, nu credeam ca e asa greu sa iti alegi un parfum. Eu tot miros de cateva luni: ba nu persista, ba nu-mi place, ba' e prea tare si ma doare capu', ba' nu-l simt etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

quote:
Originally posted by aimee_b

Eu folosesc acum Poeme si Hypnose de la Lancome. Am vrut sa imi iau Pleasures - Estee Lauder (am intrebat aici la voi de el) si nu persista pe mine :(((...chiar nu-i simt aroma.
Acum am testat Versace Woman si mi se pare persistent, destul de puternic si interesant. Il foloseste cineva...ce parere aveti? Cum vi se pare ca e floral-dulce sau floral-fresh (dupa mine e undeva intre)?
Si Bright Crystal e interesant :)
Ufff, nu credeam ca e asa greu sa iti alegi un parfum. Eu tot miros de cateva luni: ba nu persista, ba nu-mi place, ba' e prea tare si ma doare capu', ba' nu-l simt etc.

Cred ca si eu fac parte din clubul celor care nu se mai hotarasc odata ce parfumuri vor...
Versace Woman chiar mi-a placut, eu l-as incadra mai degraba spre floral-dulce, dar un "dulce" placut, care nu te izbeste, desi mirosul persista. Bright Chrystal inca n-am mirosit, dar Pleasures, pe care l-am primit de la o fata nemaipomenita de pe forum de aici (am voie sa zic cine...???) pe mine persista, m-am dat putin aseara dupa baie si inca a ramas mirosul pe halat, e foarte misto cand ii trece putin nota de varf.
Maine primesc Bvlgari pour femme si sunt ffff curioasa daca e asa cum il stiam eu de acum 2 ani. Probabil, va fi cel mai dulce parfum din colectia mea...Si tot n-am ajuns sa imi iau Diorissimo, ca nu se mai fabrica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee_b spune:

Bvlgari femme e simpatic, aerisit, dar, nu-l simt pe mine . Mai incerc inca o data Pleasures, poate...poate.
Diorissimo inca se mai gaseste pe aici. L-am incercat pentru ca-mi plac lacramioarele, dar nu m-a impresionat pentru ca mi s-a parut un miros greu, batranicios. Incearca Plasures intense...are note de lacramioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

puppe, uite ca ti-am gasit Diorissimo www.bigdiscount.com/fragrances.php?bid=377&sub=women&gender=F" target="_blank">aici. Cineva facea reclama la mica publicitate ca aduce la comanda parfumuri de pe acest site (care nu livreaza in Ro).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

Mie-mi placeau de cativa ani foarte mult Solliden si Northen Lights, ambele de la Oriflame. Dar nu stiu cum se face ca de vreo jumatate de an mi se par deprimante aceste parfumuri si parca nu mi se mai potrivesc. Am inceput sa testez si altele, dar inca nu am gasit unul care sa ma reprezinte.

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Cum vi se pare Tresore de la Lancome?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Mie imi place foarte mult Tresor... imi da o stare de liniste si optimism...si ce imi place mult la el este ca merge si cu tinute mai lejere si mai elegante... Nu l-am mai avut in utima vreme, dar face parte din parfumurile mele "de suflet".A, sa nu uit: cu conditia sa fie "eau de parfum"!

Mergi la inceput