Ce parfumuri va plac (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by unna

fetelor,
dar de XS pour elle de la paco rabanne ce parere aveti? am inteles chiar ca nu se mai produce.a folosit cineva?
si inca ceva (iertati-mi nestiinta): ce inseamna note de varf, de baza si de mijloc? care ramane in cele din urma? sau...vorbesc prostii?
va pup!

unna

Incearca www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=113&products_id=958" target="_blank">aici si poate vei gasi parfumul cautat. Am incercat Paco Rabanne-Black Xs Her si mi-a placut. In schimb nu imi place Paco Rabanne Ultraviolet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

quote:
Originally posted by unna

fetelor,
dar de XS pour elle de la paco rabanne ce parere aveti? am inteles chiar ca nu se mai produce.a folosit cineva?
si inca ceva (iertati-mi nestiinta): ce inseamna note de varf, de baza si de mijloc? care ramane in cele din urma? sau...vorbesc prostii?
va pup!
unna

Din cate stiu eu, nota de varf e mirosul pe care-l simti imediat dupa ce pulverizezi parfumul pe piele. Dureaza cam 10-15 minute, apoi simti nota "de mijloc", cea care, zic eu, se simte ca atare cel mai mult. Nota de baza e cea care ramane pe piele (si pe haine) dupa 4-5-6 ore.

Daca vorbesc prostii, va rog sa ma corectati!

Am primit ieri 212 Sexy de la Carolina Herrera si nu-mi place deloc. Dulceag-intepator la inceput, miroase apoi ca un parfum barbatesc . O sa vad cum il conving pe furnizorul meu de parfumuri sa-mi dea altceva la schimb. Da' asa de rau imi pare ca nu-mi place!!! Tocmai cand ajunsesem la frumoasa cifra de 10 parfumuri in baie...

Mergi la inceput

Fetelor, stiti cum e Jean Paul Gaultier - Fragile?

Mergi la inceput

Draga Puppe, La multi ani si multe, multe bucurii alaturi de toti cei dragi tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Draga Puppe, si eu iti urez multi ani fericiti si la cat mai multe parfumuri bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Despre "miss dior" -Christian Dior ce parere aveti?

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by antosit

Despre "miss dior" -Christian Dior ce parere aveti?

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Nu stiu cum este, sper sa primesc maine de la esentedelux Miss Dior Cherie EDP 100 ml,tester. Am citit ca nu ar semana deloc cu Cherie www.perfume.com/christian-dior/miss-dior-cherie-1056338.html" target="_blank">aici.

Fetelor, care aveti ocazia sa mirositi Jean Paul Gaultier - Fragile, va rog sa-mi spuneti cum e.
Carrye, nu te uita doar dupa ceasuri ci si dupa parfumuri, te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

off topic: Fetelor, va multumesc foarte mult pentru urari, va pup si va doresc si voua tot binele din lume!!
Va las, ca-mi vine prietena cu un cadou-surpriza. Asa zice ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

^La multi ani!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puppe

off topic:
Va las, ca-mi vine prietena cu un cadou-surpriza. Asa zice ea.

http://community.webshots.com/album/562454738QJIwNs?vhost=community&start=36

ce e? un parfum? Ti-a gasit Calvin Klein-Obsession Night?

Mergi la inceput