Ce parfumuri va plac (2)
Raspunsuri - Pagina 20

antosit spune:
quote:
Originally posted by danamihaquote:
Originally posted by antosit
Despre "miss dior" -Christian Dior ce parere aveti?
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
Nu stiu cum este, sper sa primesc maine de la esentedelux Miss Dior Cherie EDP 100 ml,tester. Am citit ca nu ar semana deloc cu Cherie www.perfume.com/christian-dior/miss-dior-cherie-1056338.html" target="_blank">aici.
Multumesc ma pun pe citit!
Anto

Luna75 spune:
cine vrea sa miroase a mere poate incerca noul parfum de la DKNY-Be delicious in doua variante verde si rosu cel rosu parca mai suav
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

blue eyes spune:
...sau Escada Ibiza Hippie; miroase a mere verzi. E din 2002, ce-i drept.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

manumanu spune:
Azi mi-a venit si mie coletul de la Strawberry, de fapt coletele, cu Cristobal pour Femme si pour Homme si lotiunea de corp Cristobal pour femme... lotiunea miroase demential, aproape ca nu-ti mai trebuie parfum! Sigur o s-o folosesc pe vreme calda, cand nu prea e indicat sa folosim parfumurile clasice.

danamiha spune:
quote:
Originally posted by manumanu
Azi mi-a venit si mie coletul de la Strawberry, de fapt coletele, cu Cristobal pour Femme si pour Homme si lotiunea de corp Cristobal pour femme... lotiunea miroase demential, aproape ca nu-ti mai trebuie parfum! Sigur o s-o folosesc pe vreme calda, cand nu prea e indicat sa folosim parfumurile clasice.
Ma bucur ca esti multumita! Te rog sa incepi un nou capitol cand poti

manumanu spune:
Va invit pe toate parfumatele la un nou capitol aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116604

Lolilo spune:
quote:
Originally posted by antosit
Despre "miss dior" -Christian Dior ce parere aveti?
Anto
mie-mi place foarte mult miss dior; nu l-am avut niciodata insa, dar acum il am pe miss dior cherie care nu mi se pare cine stie ce.
pt "femei clasice, fine" -asa mi l-a prezentat o vanzatoare pe acest miss dior prima data acum vreo 14 ani....foarte fain.

blue eyes spune:
quote:
Originally posted by Lolilo
pt "femei clasice, fine" -asa mi l-a prezentat o vanzatoare pe acest miss dior prima data acum vreo 14 ani....foarte fain.
Asa si este; e unul dintre parfumurile pe lista mea. Cand voi fi terminat Ivoire, care seamana cu Miss Dior, il voi lua pe ultimul.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

mobilfm spune:
imi place de mor SENSI de la armani -pt seara, ARMANIMANIA tot de la armani - ziua.
Mai este AMOR AMOR de la cacharel , dulce si placut, DAVIDOFF albastru , si LOLITA LEMPICKA.
sunt multe nuante placute , acum depinde de gusturi
oana,mama unei ingerase de 8 ani :)

vincenzina spune:
quote:
Originally posted by puppe
Blue_eyes, good idea cu Barbie, chiar daca fie-mea nu prea e fan Barbie, dar ma indoiesc sa se fi facut vreun parfumel Scooby Doo...
Manumanu, si eu m-am gandit initial ca o fi un parfum nou de la Lacoste, din moment ce a aparut mostra in revista anul trecut, dar daca Mihaeladm a avut si ea mostra, poate chiar este Lacoste pour Femme. Oricum, o sa ma edific maine si va scriu dupa ce miros (era sa zic "vad"...)
Danamiha, o colega de-a mea zicea ca a primit mai demult Casmir si mirosea greu, in genul Opium, nu il putea folosi ca avea migrene. Acu' e adevarat ca ea e mai mult adepta stilului fresh...
...Si tot din categoria "Remember": aveam prin 1990 o apa de colonie de la Yves Rocher, Magnolia, cu lapte de corp cu tot. Doamne, cat am iubit mirosul ala!!! Si cat regret ca nu l-am mai gasit nicaieri de atunci!
Daca vrei foarte mult parfumul de la Yves Rocher il poti comanda online de pe ebay-ul din America: www.shop.ebay.com
L-am vazut acolo.