Ce parfumuri va plac (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by blue eyes

Livia, eu am mirosit azi Agent Provocateur, Maitresse; nu mi-a provocat nimic! Nu mi s-a parut un parfum pe care as da banii (si nu-i deloc ieftin). Dar, cum am zis pe o pagina anterioara, fiecare cu nasul sau, cu propriile preferinte.
Am inceracat si mult laudatul Hypnôse. Nu m-a hipnotizat, ci "migrenat"! Sufocant de dulce...

Puppe, parfumul de la AP, Eau Emotionelle, mi s-a spus ca e extrem de dulce. Comparandu-l cu Miss Dior Cherie, ultimul e foarte rafinat fata de AP.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Sa inteleg ca iti place Miss Dior Cherie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Da, ai ghicit. E unul dintre parfumurile la care nu as renunta.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

quote:
Originally posted by puppe

Multumesc frumos, Danamiha! Sa ma iei te rog in calcul ca posibila cuscra!!!
Prietena mea a fost tare azi, cica: "Ma, nu ti-am gasit nicaieri Obsession Night, dar daca tot aveam banii mi-am luat mie Organza de la Givenchy". Doamne, si chiar nu suport parfumul ala, poate fiindca il avea o colega acum vreo 2 ani si se dadea cu el in disperare, miroseau toate birourile, mirosea masina, imi dadea migrene...I-am si zis lu' tanti prietena mea: "Puiule, accept orice parfum dulce, ca stiu ca numai astea iti plac, da' cand vii la mine sa nu te dai cu Organza, ca nu te primesc in casa!!"

http://community.webshots.com/album/562454738QJIwNs?vhost=community&start=36

Am si eu o mostra de Organza si ma dau cu ea cam o data la cateva luni, ma mai apuca totusi dorul, dar este foarte dulceeee. :)

De la Givenchy imi place mult Hot Couture.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Fetelor dragi,vad ca atzi scris mult pe aceasta teme,eu din pacate nu am timp sa citesc din urma,deci daca s-a mai scris imi cer scuze!

Ce parere avetzi despre "Diamonds"von Armani?Persista?
Am reusit si eu sa intru saptamina trecuta intr-o parfumerie(sunt intr-un adevarat"virtej" in ultimul timp)dar nu-l aveau,mi-a pus vinzatoarea pe o "hirtie" putzin,dar nefiind pe pielea mea nu ma pot pronuntza inca!

Pe mine ma intereseaza momentan daca persista!Eu sunt de ani buni fun "Allure"-Chanel,dar parca totusi as vrea sa incerc si altceva!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

sincera sa fiu eu folosesc acelasi parfum de cativa ani buni... imi place si nu cred ca l-as schimba pentru nimic in lume. e vorba de Addict - Christian Dior. Au aparut si cateva variante noi si si acelea unt interesante, pastreaza aroma vechiului Addict. E superb!
imi amintesc cand l-am ales... sa va spun care a fost secretul meu: am mers cu un baiat intr-un magazin de parumuri si i-am cerut sa imi aleaga el parfumul care crede ca mi se potriveste. si dupa ce s-a codit un pic: ba ca nu-l aleg bine, ba ca nu-ti stiu gusturile, ba ca poate nu o sa-ti placa... pana la urma a inceput sa caute si intr-un final s-a oprit la Addict. Reactia mea: "dragoste la primul miros"... si de atunci ii raman fidela... e dulce si la un moment dat iti da senzatie ca e intepator, dar tot perfect e... am incercat si alte parfumuri tot de C. Dior, si de la altii, dar nimic nu se compara... raman la prima mea iubire... puteti s-o puneti pe seama "conservatorismului feminin"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Ming Shu-Fleur rare de la Yves Rocher
E ceva proaspat si suav.

Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

blue eyes, acum cateva zile am mirosit pt prima data Miss Dior Cherie si mi-a placut mult.Am citit despre el ca "Notele fine de mandarine verzi, violete si iasomie se intrepatrund cu notele discrete de paciuli, mosc, frunze de capsuni dulci si popcorn cu caramel pentru contopirea inr-o aroma cu adevarat irezistibila". Am inteles ca e varianta noua a lui Miss Dior. Stii cum e (era) acesta?
Imi place mai mult decat J'adore. De la Dior imi place enorm de mult Hypnotic Poison.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Si eu fidela unui singur parfum de ceva vreme.Nu sunt adepta parfumurilor dulci dar asta mi-a placut cum mirosea pe mine..si sotului ii placea ..
Parfumul e Guerlain -Champ Elisses. E posibil sa fiu singura care a pomenit de el..si zic eu ca nu am gusturi ciudate.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana spune:

Samsara - Guerlain - ma dau cu el de 8 ani si deocamdata nu as renunta la el pentru nimic in lume. Fetele la servici imi spun ca ele stiu ca am venit inaintea lor dupa miros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unna spune:

fetelor,
dar de XS pour elle de la paco rabanne ce parere aveti? am inteles chiar ca nu se mai produce.a folosit cineva?
si inca ceva (iertati-mi nestiinta): ce inseamna note de varf, de baza si de mijloc? care ramane in cele din urma? sau...vorbesc prostii?
va pup!

Mergi la inceput