http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC | Autor: An-ka.

Link direct la acest mesaj

Unde e doctorita aceasta? Ca s-o putem evita...

Anca, mamica Roxanei (26 august 2005) si a Ilincai (29 iulie 2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

In cartierul Aviatiei are cabinet, dar sincer eu stiam ca e un medic bun.

Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu am exact parerea contrara despre ea. Il am pe Andrei inscris la cabinetul ei din Aviatiei de cand s-a nascut, n-am avut nici o problema, a fost prompta de cate ori am avut nevoie, mi-a raspuns la telefon.
Ce pot sa zic? Aprecierea este pur subiectiva, nu stiu daca in alte cazuri nu a gresit. Mie nu mi-a pretins niciodata bani. I-am dat doar cand si cat am vrut eu, de maxim 2 ori pe an. Sau cand a venit acasa, si ca am vrut eu sa-i dau. Are o asistenta foarte buna si iubita de toti cei care merg acolo la cabinet. Am luat tot timpul vaccinurile din cabinetul ei, nu am alergat prin farmacii sa le cumpar, mi-a dat gratuit Vigantol si Fier Haussman de cate ori a fost nevoie.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu n-o cunosc pe aceasta doctorita, dar titlul subiectului e cam jenant, auzi, "ciubucareasa". Cu totii am avut experiente placute si neplacute cu medicii, si de aceea este si o rubrica "Doctori de care sa te feresti", numele ei ar fi putut fi trecut mai degraba acolo, alaturi de altele, macar insulta nu-i asa de evidenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Cristina_C, de unde atata insulta? Cand ia spaga nu mai e insulta? Cand sunt slab pregatiti nu mai e insulta? Cand e de-a dreptul mal praxis nu mai e insulta?
Lasa, sa mai stie lumea... de cine sa se fereasca, foarte bine, ca prea s-a incetatenit ideea ca te duci la dr. ca la Sfantul Petru. Capul in pamant, spaga, si daca ai parte de un tratament necorespunzator.. sa taci, ca taci pe banii tai si pe viata ta sau ... si mai bine, a copilului tau.
Stii ce inseamna spaga? Inseamna ca implica raspundere penala, hai sa nu ne mai ascundem dupa deget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si au am amandoi copiii inscrisi la ea si intaresc cele spuse de gabitam.

Admit ca parerile pot fi subiective. Noi suntem foarte multumiti, ca dovada ca atunci cand ne-am mutat in celalat capat al orasului, tot acolo am ramas inscrisi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Draga Corcodusa,

Acesta este un forum public si toata lumea are dreptul la o opinie. Dar asta nu inseamna ca daca iesi in piata si strigi "cutarita e hot", administratorul pietei se va bucura.
Te rog, daca se poate, sa nu mai scrii cu litere mari, asta este echivalentul racnitului intr-o discutie. Apoi, te rog, daca se poate, sa aduci niste argumente in sprijinul afirmatiilor pe care le faci. Altfel s-ar putea ca doctorul despre care spui ce spui sa se considere calomniat si sa-si ceara dreptul la respectarea imaginii publice.
Multumesc pentru intelegere.

Mergi la inceput