Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Da, Sovi, legat de jucarii, stie ca are voie sa ia o cutie si dupa ce se joaca le strange, dar trebuie sa-i zic de cateva ori. Inainte le aveam in niste saci-plasa pt. jucarii, dar erau rupti si zdrentarosi si nu mai le suportam asa. Bine, de cele mai multe ori eu le strang dupa el, dar ma ajuta, are vointa

Mimonix, nu cred sa fie 14 mm colul, e prea scurt...de restul nu stiu ce sa zic, poate te ajuta Naty.

Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut, randunici.

Am facut niste analize, mi le-a interpretat o prietena, medic de medicina muncii, a zis ca totul e ok, in limite. Merg si la medicul ginecolog cu ele, probabil ca voi repeta culturile de col. Ca si Fe sunt cam spre limita inferioara, aici probabil ca vor fi cateva chestii de spus/luat.

Mai este vreo randunica sa nu ia pana acum prenatale sau alt fel de vitamine (in afara de acidul folic, am lut si eu) asa, ca mine? Fireste, medicul a zis ca nu e nevoie, ca nu am avut greturi, mananc echilibrat, analizele sunt bune... Sunteti careva?

Nicoleta 27+ si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mimonix, ti-am trimis PM cu indrumarea catre diabetolog. Diagnosticul e absolut cert la valorile astea, e chiar dezechilibrat; nu trebuie sa te sperii pt viitorul indepartat, e f probabil diabet gestational, apare doar in sarcina si se remite ulterior (cum pesemne e si hipertensiunea mea). Ideea e ca trebuie ff multa rigoare, la glicemiile astea bebe se afla intr-un mediu f ostil si e periculos mai ales pt inima lui. Faptul ca e mai mare e consecinta diabetului, nu inseamna ca are ceva rau, dar treaba te va cam duce probabil spre cezariana. Deci, pune mana pe telefoanele pe care ti le-am dat neintarziat!
Iar pe de alta parte, colul nu e "cam" scurt, ci foarte . Stai cumintica, nu stiu ce faci cu mobilele dar e exclus sa mai pui tu mana!

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mai voi sunteti mortale!!M-am umflat de ras!!Numai pooot!!
Sovi..n-am cuvinte
Oana!
Am fost in zona tot we-am vazut pozici frumoase,frumoase(numai nominalizez),o pupacesc pe Naty,o felicit pe Pucca pt.saptamana in plus si..si numai pot..ca-mi aduc aminte de gogoshici umflatzici si lingureli si..

Ela.. in 31+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

In cateva minute incep nasterile pe zone!

Mimonix, ai grija te rog sa nu mai faci nimic...macar pana la 36 sapt... La restul nu ma pricep dar colul e chiar scurt!

Bubu...nebunatico...

mami de Luca si 35+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR maxim 5 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nicoleta, nu cred ca e o drama ca nu iei vitamine, cu rezerve asupra fierului, unde mie mi se pare ff clar ca e nevoie si DE CE e nevoie; dar cata vreme tu esti bine si nu esti anemica, repet, nu e un capat de tara ca nu ti-a recomandat.
Bubule, cum de ce n-are Kya cu cine, pai nu stii ca al ei sot face parte din romantica specie a calatorilor pe mare iar ea e o Penelopa care tese si tese panze (a se citi cumpara lucrusoare de bebe ) pan la intoarcerea preaiubitului sot de pe ocean?! Pai asta-i trebe ei, sa va auda pe tine si pe Sovi cum marcati la greu?...

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Buna randunici!!!!
Tare vesele mai sunteti.. las' ca-i bine asa de luni
Eu ieri m-am distrat cat de cat.... i-am simtit lipsa mamei si tatei (sunt plecati in spania..) e rau fara ei
Am primit de la sot un tel mai performant ca asa vroiam + flori,de la frate-miu un parfum Cristian Dior(l-a luat din spania, a venit un pic si el.+multe altele, ca nu ne-am mai vazut de 1 an si jumatate....),am mai primit un set de dove pentru par...si maruntisuri...nu le mai enumar..
Sunte-ti teroare cu, la mine vad ca mai merge...si am niste fantezii cum nu aveam inainte de ce?????...hormonii astia....
Bubu frumoasa burticuta
Ieri bebele mi-a zis "la multi ani" cu niste suturi cum n-au mai fost pana acumm

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 28+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

multumesc mult Naty
Te voi tine la curent cu evolutia lucrurilor.Ce inseamna dezechilibrat? Doamne, nu ma speria....Si colul avea sambata 14 mm, ca am verificat din nou ecografia.Dar bebe era bine in rest...inima, abdomen...Doar ca statea cu capul in hiperextensie(dat pe spate) si n-a vrut deloc sa ne lase sa masuram diametrul craniului si sa vizualizam niste detalii pe acolo...ceea ce , bineinteles ca ma ingrijoreaza...Ufff.
Va pup si mai vin pe la voi

Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by lyvy

Stau in birou si rad ca proasta, cand vad ce mai debitati!!!!
De cand am citit prima postare cu acest subiect, am asa un ranjet pe fata, de zici ca!!!
Peste 30 min merg la coafor sa-mi pastrez ranjetul!!!

livi +33 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Livi ce ne-am mai potrivit noi azi! Amandoua consemnata la servici, amandoua cu programare la coafor

Bubule pai randunoiul meu e momentan plecat peste mari si tari. Asa ca sunt o mamica tare independenta (... si cu toate pe cap )
- vazut si placut tare mult pozele

Sovi daca ar auzi al meu faza cu solutiile, cred m-ar bana de la forum!

Kya 28+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ah, imi pare rau ca nu am apucat sa citesc ce postase Naty - ca nu mai era nevoie de nici o adaugire!
Da, pana se intoarce stau si tes si crosetez... Cand ma apuca dracii, mai ales contul il crosetez

Kya 28+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput