Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(71)
Raspunsuri - Pagina 14
lyvy spune:
Mai fetelor, eu sunt la servici, si m-ati zapacit cu subiectele care le aveti!
Sovi, mama, hehehehe, pe vremea mea, era si atuci bien, dar acu... numai cu gandul!!!
Simonette, si eu am vise erotice, tot mai dese, cu aceeasi finalitate ca si la tine, OARE E VOIE????Ca doar sunt contractii acolo, nu???Hm, dar e taaaaaare bine!!
Si mie mi-e mila de randunoi, saracutul nici nu are curajul sa-mi spuna, dar eu il simt,Si eu mai am pohte, dar am interdictie categorica de la doctor de la 28 sapt, dar las ca vine ea si vremea noastra, ohhhhhhh.......
livi
+33
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
Kya spune:

Frate, nebune mai sunteti cu
!
Vorba lui Livi, si eu sunt la servici, si stau si rad in palma.
De comentat nu mai zic nimic ca ma apuca plansu!
Chiar daca as avea voie, momentan nu am cu cine. Asa ca astept sa treaca perioada, sa se potoleaasca hormonii si zic bine ca exista vise... of... viata mea...
Dar ma distrez copios cu voi! Sovi ai fost mortala!!! Si Simonetta cu manutza!!!
Kya
28+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:

Aaa, ce ma bucur ca le sabotam pe fetele de la serviciu, lasa, sa-si descreteasca fruntile ca si asa e "manic monday".
Sovi, subiectul meu era despre randunoi. Sincer, desi sunt genul care tina sa simta, probabil pt ca n-am voie nu prea ma intereseaza...sau unde ma abtin de la orice placere, ca eu numai de "nu e voie aia, nu e voie ailalta" mai stiu-cert e ca doar de randunoi mi-e mila, nu simt nevoia de alte compensatii pt mine.
Delphin, mama, esti mortala si tu! Cred ca dupa ce nastem si ne vom aminti cum ne crizam toate din orice o sa ne umfle rasul. cat despre ceea ce zici, cu oamenii care n-au nevoie decat de mangaieri pe cap, ai spus-o de nota 10. E mai greu sa te abtii de la dorinta de a ajuta cand e vorba de proprii parinti dar asa e, daca nu e asta solutia atunci-fiecare cu ale lui.
naty 28+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
simonette spune:
Am mancat asa mult ca-mi vine inapoi.......
Da...Bubule, ce bine ma simt ca peste 4 ani ma odihnesc si eu...dar cine are baieti cucuieti? 
Nici eu nu am avut deloc "pofte" pana nu am aflat de colul meu scurtat...stiti voi..."fructul interzis"!!! Ah...l-as rupe-n maini
. Dar stiu ca daca trece interdictia, trece si pofta
Hai mai Delphinache, doar ptr ca n-a zis noroc, il pedepsesti asa rau? Bine ca poti nene! Poze, n-are cin` sa faca!
fata suparata!
Soviiii, nici nu stiu daca sa rad sau sa ma sui pe pereti.....
Ptiu, ce frustrant e!!! Ai descris f. bine o varianta belea!
Livi, vai de hormoneii nostri, lasa-l pe randunoi ca ei pot avea parte de ceva daca vor musai...
mami de
Luca si
35+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR maxim 5 sapt!!!!
PIDANA spune:
Aoleo! Imi creste tensiunea !!! Si mai sunt 3 luni jumate pana la nascare si apoi inca 40 zile! 

Dana
26+ cu 
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
sovietica spune:
Da, Naty, si eu tot pt confortul LUI in primul rand am descris mascariile respective! In ideea ca desi imi zicea ca "ei, lasa, ma, ca rezist", mi-am zis, nu se poate, om e si el! Crede-ma a apreciat enorm! Ca pe parcurs m-a luat si pe mine valul, asta e altceva... Asta era pe vremea cand mi se scurtase colul brusc.
Bubu, si daca il trezeai taaare s-ar fi suparat ![]()
Randunici care nu aveti cu cine, vreti solutii?

Deci ma imbrac eu mai devreme si ma duc la un bloc vecin la dentist. sun la interfon, nu e nimeni. Sun dentista si imi reaminteste ca programarea mea e maine!
oi fi amnezica? NOOOOOO!
Am vrut in schimb sa ma duc la oras, sa vad cum e cu reducerile. De ce credeti ca nu am putut? Imi curgeau ochii in asa hal de la soarele asta, de am facut stanga imprejur! Si m-am mai dat si cu rimel, ca tot ma simt o doamna...
sovi
26+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
bubu05 spune:

Sunteti mortale!
Unde credeti ca am fost pana acum?? 

Jur ca randunoiul s-a dat la mine cand s-a trezit! Copilul e afara cu bona.
Kya, cum adica nu ai cu cine?
Delphinas, nu mai fi botos! Sieu ma tin tare cateodata, dar pana la urma cedam amandoi!
V-ati uitat la pozicile mele?
Oana
26+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
lyvy spune:
Stau in birou si rad ca proasta, cand vad ce mai debitati!!!!
De cand am citit prima postare cu acest subiect, am asa un ranjet pe fata, de zici ca
!!!
Peste 30 min merg la coafor sa-mi pastrez ranjetul!!!
livi
+33
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
mimonix spune:
Buna buna la toate randunelele
Nu am mai intrat de mult dar am citit tot, va asigur.Nu am mai scris pentru ca am fost tot ocupata, cumparat case, teste nationale, etc.
Dar acum am o problema si am nevoie neaparat de ajutorul lui Naty
Am fost vineri la ecografia morfologica trim III si bebe era bine dar era un pic grasut (zice doctorita):2400 kg saptamina 34.Ups, sa nu uit sa schimb si semnatura.Colul si el cam scurt:14 mm (mm cred, scuze daca gresesc).Ma rog imi recomanda repaus la pat si vin acasa in mijlocul nebuniei (ca mutam niste mobile, deh) stau eu un pic si imi vine in minte ca poate ar trebui sa verific glicemia pentru ca de vreo doua saptamini mi-e sete intr-una...prea sete parca.Si surpriza:225
Asa m-am intristat, nu va puteti imagina.Am verificat mai pe seara, 169...spre dimineata (dar mincasem noaptea ceva) 166 si tot asa.
Tensiunea 12/7 si puls 109.Am luat in total 15 kg pina acum.Glicemia am masurat-o cu un aparat de la niste prieteni.
Am vorbit cu doctorul care ma indruma spre Cantacuzino.Eu m-as duce spre o clinica particulara, ca n-as vrea sa stau mult in picioare pe culuare...nu stiu ce sa fac.Te rog spune-mi repede parerea ta, daca esti on-line
Multumesc mult si pup pe toata lumea
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru
29+
sovietica spune:
Ieeeee Bubu a marcat!! Sa va fie de bine!
Da, am uitat sa iti zic de pozici... Ce m-am amuzat de burtica ta!
Si cutiile sunt absolut super! Buna solutie. Vladutz stie si sa stranga jucariile daca il rogi? Ca am avut asa o imagine cu tot continutul cutiilor prin camera 
sovi
26+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici