Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(71)
Raspunsuri - Pagina 13
pucca spune:
Neatza randunici!
Azi am schimbat si noi semnatura. De azi am intrat in saptamana 30!!!
Naty cat ma bucur ca te simti mult mai bine. Gandeste-te ca nimic si nimeni nu e mai important decat ingerasul care-l porti in pantece. Restul pune-le la fund.
Cat despre subiectul legat de
, offffff ce-i duc dorul. Ce-as mai sari pe randunoi sa-l tavalesc un pic, dar raman doar cu pofta. Si eu visez noaptea tot felul, si am niste senzatii.......O bila mare alba si pentru randunoiul meu, care si-a facut mai nou abonament la sala, unde se duce cu nasu', ca sa traga de fiare sa-si consume energia. Saracu cred ca s-a saturat de dusuri reci.
+29,
Bianca Maria
bubu05 spune:
Buna dimineataaaaaa!
Ce rapide ati fost si ce m-am mai distrat de subiect!
Sa nu ma bateti, dar si noi inca putem si despul de mult, de cateva ori pe saptamana
Al meu vrea sa raman mereu gravida, cica ii place mai mult asa!
Clau, la fel si noi, pe an ce trece ne iubim mai mult si asta si prin prisma realizarilor si a copiilor!
Aseara am cazut la datorie la 12 noaptea, si eu ma simt azi bine, bebica m-a delectat dimineata cu multe giumbuslucuri, ne-am baut lapticul, avem mancare si curat(ca si noi am muncit la greu), iar azi de rasfatam.
Aoleo, la pranz vine cumnatica sa mi-o epileze pe fofo, ca am ajuns si eu sa n-o mai vad
Si nu pot decat cu ceara, ca altfel ma irit.
Naty, ma bucur ca esti mai bine azi, iti doresc sa treaca repede raceala!
Clau, la fel! Super semnatura!
Simonette, dragul de Luca! Lasa, ma, ca o sa creasca si o sa apuci si tu sa te odihnesti, peste 3-4 ani, asa 

Kitzy, felicitari pt. bebelina sanatoasa si sa asculte de mami sa stea cu capul in jos!
Pucca, felicitari pt. cele 30 de saptamini!
Zozelina, pe unde umbli?
Sovi, tot aspirina saracului e mai buna, nu? 
Oana
26+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
kitzy spune:
Bubu, Clau, Naty multumesc pt urari, sunt o mamica fericita!!!!
Naty merci de floricica, o merit, nu?
Vad ca incepem saptamana numai cu vesti bune, s-o tinem tot asa!
Imi amintesc si eu cu ce griji veneam aici pe forum la inceput, cred ca numa chef sa cititi asa ceva n-ati avut, dar va multumesc la toate ca m-ati ascultat si-ati fost alaturi de mine, sunteti niste adevarate prietene si tin mult la voi
26+ cu
Diana
delphin spune:
'Neata burticoase!
Ma bucur sa aud ca sunteti bine si ca a-ti inceput saptamana cu bine. Eu am ratat startul....N-am citit aseara sfatul lui Sovi cu diva si etc...si m-am certat cu randunoiul...daca va spun de la ce
. Nu mi-a spus noroc cand am stranutat! Voila! si i-am spus ca a facut expre! S-a ofensat, normal si a plecat din baie lasandu-ma singura sa fac baie la copil!
Ei si de aici eu m-am enervat si nu am mai vorbit deloc cu el. E prima noapte cand am dormit suparati! Acum am putine regrete dar nu ma las...il astpt la cotitura. Azi e zi de asalt! Nu raspund la nici un tel.![]()
Am fost si noi la ikea, am luat caditze, niste prosopele mici patrate care sunt tare practice pt. bb si cam atat. M-am intors super obosita, caci am mai facut ceva magazine, dar fara sa cumpar mare lucru!
Sovi, ai dreptate in tot ce zici...nici nu vreau sa ma gandesc la ce ma asteapta, in plus mai trebuie sa si nasc intre timp!![]()
Naty, tu si randunoiu a-ti luat o decizie buna...stii uni oameni nu au nevoie sa-i ajute cineva...au doar nevoie sa fie compatimiti, ascultati ca au probleme si compatimiti! Nici eu nu pot suporta aceste idei si ma enervez rapidos...insa am inceput sa ma detasez si mi-e mult mai bine. nu deschid subiectul si gata!
Vorbiti de
, la noi merge...nu am de ce sa ma plang...se ocupa de mine si ma ocup de el...apropos Clau de masaj erotic...poate gasi o solutie si pt. tine.
Mi-au placut AMR-ul si lucrusoarele, Clau...teoretic cam tot pe acolo as fii, caci daca e cezariana se face la 39 de sapt. aici. Dar astept raspunsul azi caci echipa medicala se reuneste azi!
Simonette, i-mi imaginez ca sunteti tare frumusei, o poza ceva?
La fel si Naty,o provocare ceva? si eu trebuie sa merg la tuns si la vopsit...si daca ma supar, ma duc chiar azi ca sa-i fac in ciuda randunoiului ca nu l-am consultat cu privinta la lungimea parului
...
fug la piata si mai vin! am si un somn in freza...caci mi-am petrecut noaptea citind, foindu-ma pe toate partile de nervi + ca Seb cred ca a simtit nelinistea mea caci de la 5 la 7 nu a avut somn. a adormit la 7 ca sa-l trezesc eu la 8h20 sa-l duc la gradi!
pozici
bb2
burticutza
sovietica spune:
Da, Nati, ai inteles exact de ce vorbeam
. Oameni suntem si noi. A fost mai molcutza treaba, adaptata situatiei, si chiar m-a dus la
ca deja uitasem cum e! ![]()
Pai daca ma simt bine ce sa fac!
Adica in ultima perioada singurele mele dureri au fost cele de sciatica. A, si noaptea uneori de burtic cand dorm pe spate si apoi cand ma rastorn pe o parte. Da alea nu se pune ;)
Ma bucur mult ca te-ai trezit alt om! Deci deja functioneaza ideea-fortza pe care v-am transmis-o! Esti o diva!
Clau, cu ciocolata mai merge cand si cand la homeo. Dar nu multa.
Simo, asa va doresc la toate
Mai ai tare putin si ti se va reda sprinteneala inapoi!
Ioana, ma bucur mult ca ai scapat de lighioana!
Bubu, felicitari, ma bucur sa aud cat esti de diva :))
Delfinutz, nu ca nu te-as intelege, da miroase a incapatanare din partea ta?
Daragele mosului, v-as zice de o metoda de ostoiala cat de cat (una din cateva), care am aplicat-o odata cu randunoiul, dar nu stiu cum s-o "imbrac"... Asta pt cele ce au voie sa simta! Adica nu stiu la voi, dar la mine fofo e mai umflata si mai gogoasa acum, si la o umezeala buna ati fi surprinse ce labii cuprinzatoare are... si la o "lingureala" apasata, ia vedeti ce puteti cuprinde intre ele, de-a lungul lor, a pufoaselor, eventual presat putin de manutza voastra contra lor... ![]()
Valeu... iertare! Pai femeie serioasa ma mai numesc eu acum?!
sovi
26+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
bubu05 spune:
Am pus doua poze cu burtica de aseara, bb statea cuibarit pe-o parte
, Vladut isi bea lapticul in patut
si pozele cu cutiile cu jucarii
Oana
26+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Soviii, vrei sa ma duc sa-l trezesc pe randunoi???

Oana
26+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
underqueen spune:
neatza...
desi timp de 34 de saptamani nu am dus lipsa cafelei, azi parca m-ar bate gandul...nu prea am dormit azi-noapte, desi ma laudam ca nu am probleme cu somnul...a batut vantul groaznic, si cum atipeam cum zdranganea vreun geam sau ceva prin balcon...off, am zis ca nu se mai face dimineata...si tre sa ma apuc si de
putin prin casa...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
34+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
AMR 6 saptamani!!!
clauclau spune:
Sovi, super tareeee! Si eu am simtit gogoasa grasuca foc!!!! Si ma opresc aici ca mi-i rusine... ![]()
![]()
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
34 + cu
Rebecca
AMR 35 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!