*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (129)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Nuuu... Nu am zis nimic de dr.! Stiu ca e super tare Calomfirescu... Am avut placerea... Asa se da si la Municipal pentru ceza' - 1000 ron. Ma refeream la restu'. Ai facut risipa zic eu. Bine, daca tu vrei sa multumesti pe toata lumea,... Foarte frumos din partea ta! Nu te judec, doamne fereste, ma gandeam numai ca la ce conditii descrii... E pacat sa arunci cu $!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mitsu am zis sa fie totul bine .. oricum nu a fost! nu mai ma prinde spitalu de stat .. mi-a ajuns! fara bani nu se uita nimeni la tine..

as vrea sa uit in ce conditii am stat acolo!

sunt multumita ca am scapat si ca sunt cu bebe acasica!

Elena de Eva Maria

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Mitsule, si eu vreau sa-ti spun sa-i nu-i mai dai cu ceai de musetel... Am auzit si eu - si stiu de la dimitris - ca nu ar fi bun pentru asa ceva... Da-i in continuare doar cu ser fiziologic si atentie sa nu-l atingi si la ochisorul celalalt !!!
Chiar vroiam sa te intreb daca la municipal este curat dar ai raspuns tu inainte...
A trebuit sa dai numele si adresa medicului de familie pe care l-ai ales ?? Ce medic ti-ai ales pana la urma ??

Shose, si eu, si eu.... Mai am 2 zile si voi scrie chiar 38+... adica voi fi in saptamana 39 !!! Wow, nu-mi vine sa cred ca am reusit...!!!! Si ma si vad ca ma rog de ea ca irinuka de palugel sa iasa odata.... Cred ca nastem amandoua in aceeasi zi... Am eu o presimtire...

Ellenuta, bine ca ai scapat de acolo si bine ca sunteti sanatoase !!! Elias asta este ca in vorba aia cu "pomul laudat"...

Virgo, dar in ce saptamana esti de te ingrijorezi ca numai iese...? Parca trebuia sa nasti in februarie...nu?!

Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

laura_dimitris, nu o sa ii mai dau cu musetel, am vazut ca mai mult "produce"... Cat despre medicul de familie, mi-a facut legatura o tipa, cunostinta cu gazda la care stau. Maine o cunosc, deci deocamdata nu pot sa o recomand... Are cabinet la 2 statii de tramvai de Plaza. La spital iti cere numele medicului dar eu am spus ca nu am si ... asta a fost. Nu m-au mai intrebat nimic.

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Mergi la inceput

laura asa e . bine ca am scapat de acolo. si proverbul ala se potriveste la fix .. mergi cu sacu la pomu laudat .. yak ..

Elena de Eva Maria

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Virgo, dar in ce saptamana esti de te ingrijorezi ca numai iese...? Parca trebuia sa nasti in februarie...nu?!

Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

A , nu e vorba de asta , sunt abia in saptamana 39 , dar pe mine ma incearca travalii false din saptamana 36 , asa , fara finalizare . DPN-ul oficial e abia la 31 ianuarie , deci peste 10-11 zile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

elenuta salonul 13 il stiu foarte bine ca acolo am fost eu pt perfuzii.
am vazut si eu o parte din chestiile pe care le spui cat am mai fost pe acolo la eco sau analize.si eu tot dupa medic am mers acolo.deja cred ca incep sa regret.sper sa imi dea drumu repede acasa,tocmai pt ca nu au locuri.

gabrittza 37sapt+Daria Maria
AMR 3 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

dupa ceza, am stat la camera 11, unde sunt 2 paturi.

stii ca 13 in mod normal nu e ptr lauze .. eh .. din lipsa de locuri, acum bagasera si acolo ..

aha .. ptr bebe .. ai voie cu haine dar eu am preferat scutecele lor. trebuie sa ai pampers, servetele umede, bepanthene si ulei corp bebe EXCLUS JHONSON, nu-l primesc!

Elena de Eva Maria

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

eu merg putin la nani. dar vreau sa incep galeria pt. Anca Diana

Anca Diana

Mari 38+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

ANCA.DIANA, ANCA.DIANA, ANCA.DIANA! SA AI CEA MAI USOARA CEZARIANA, BEBE SANATOS SI FRUMOS! REFACERE RAPIDA SI SA VINA REPEDE LAPTICUL PENTRU BEBELUSH!

Elena de Eva Maria

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput