*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (129)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

off mitsule .. eu zic de dulciuri nu prostii ... o ciocolata mare .. prajituri cu frisca .. placinte .....

hai ca salivez deja ..

Elena de Eva Maria

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Buna fetelor!!!
Nu mai fac gatza cu cititul. Vreau sa felicit pe Alina si Irina pt bblusi.
Sa pe bb Eva, Conrad si Maria de Ellenutza, Mishu si Danibv ca sunt frumosi foc. Asta am apucat sa vad din cele cateva pagini citite.
Si am o intrebare: NASTE DIANA??? sau de ce facetzi galerie? Nu avea programata cezariana?
va si...va place semnatura mea? Hihi....am intrat in 38

37+
AMR Max 3 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

mitsule foarte scumpik bebe Conrad. sa fie sanatos si papacios si sa se faca mare mare!

jelimoni eu i-am facut baie lui bebe si buricutul inca nu i-a cazut .. e adevarat cu apa fiarta si racita apoi am sters bine cu spirt, betadina si putin baneocin la buric! dr a spus ca e ok!

creataaa, irinukaaa fetelor .. voi ce aveti de gand?? cand vin bebeii???

Elena de Eva Maria

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

sincer nu stiu dc nu e voie baie...se infecteaza de la apa?in fine, am facut cum mi-o zis asistentele la spital si ma bucur ca i-o cazut ca sincer ma cam stresa ca nu stiam sigur daca ii fac calumea..baneocinul daipeste betadina??ca mie mi-o zis numai de betadina..are rost sa-i dau acum??

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

Mergi la inceput

jelimoni,

mie dr pediatru si neonatolog mi-au spus ca pot sa-i fac! doar sa sterg bine buricu apoi si sa dau cu spirt , betadina .. ele au spus si de baneocin dar nu prea ii dau .. caci se fac cojite de la el ..

Elena de Eva Maria

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Chiar, am vazut ca si docdecap are aceeasi problema. Si bebe a facut o chestie ciudata la un ochiutz... Din cauza mea!!! Am vazut o bucatica de ceva si i-am luat-o cu mana... Apoi, in loc sa il sterg cu ser fiziologic, din cauza ca nu aveam seringa sa trag din sticla, i-am dat cu apa plata... M-am bazat pe faptul ca e "microbiologic pura" . Acum ii tot fierb compresele sterile in ceai de musetel, i-am "bagat tzatza in oki" cum zic babele, dar... niciun rezultat! Parca mai tare ii curge! Imi vine sa plang cand vad ca nici nu poate sa deschida ochisorul... daca are conjunctivita???? Sper sa nu se agraveze pana maine dupa amiaza... Abia astept sa ajung la dr.!!!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

mitsule si roby meu are infectie la ochi asta de la secretiile din vagin de la nastere asa mi-au zis doctorii, il curat cu ser fiziologic si ii dau si picaturi genticol, care i-o facut bine, desi inca are un ochisor mai inflamat..
intreab-o cel mai bine pe doc, sa-l vada...insa daca are asa o secretie galben-verzuie sigur e tot infectie, si trebuie sa-l cureti, nu dispera...si vezi cu ceaiul de musetel ca multi mi-au zis ca mentine infectia!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Va multumesc, fetelor, de raspunsuri...
jelimoni, nu e infectie, e un fel de urdoare cum facem si noi dimineata, dar se pare ca am excitat eu cumva zona cand am dat cu apa aia plata, ca se face din abundenta, toata ziua. Ochisorul nu e rosu. Nu are cum sa fie de la secretiile mele, ca i-a aparut ieri abia, dupa ce m-am "ocupat" eu de ochiutz...

miki_baby, ziceam de sterilizat cadita ca era noua,.... adica sa torn niste apa oparita in ea... Mi-era lene in seara aia sa fierb apa, asta era ideea. In rest, mi-e teama sa ii dau cu apa plata, ca am vazut ce a patit. I-am dat pentru a treia oara cu lapte de la mine si vad ca deja e mai bine! Cand se vindeca, trecem pe ser steril... Poate la voi aerul e mai curat sau bebelushul tau nu e asa de sensibil, nu stiu ce sa zic!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Mergi la inceput

Ellenuta mama, ce scoruri acolo la Elias! Pai nu inteleg... Daca e infect, de ce nu te-ai dus la Giulesti? Au medic foarte buni, e la fel de infect, da' preturile's la jumate! Aia cu doctor mana a doua 6 milioane si neonatolog 2 bucati... Brrr... Pai eu am scapat cu 7 - 8 milioane toata nasterea!!! Stiu ca la tine e ceza, but still... Si mi s-a parut super ok ca igiena Municipalul. Si infirmierele iti schimbau patul/luau gunoiul/dadeau pe jos cu cloramina de mi se acrise mie!!! E drept, si acolo a fost full, primele cateva ore de la internare am stat intr-un fotoliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

E am nascut ... o creasta ! Copchilu' asta are asa de multa personalitate ca vrea sa stea pana la majorat , numa' sa scape de instructie !

Ma uit dupa dop - nika . Ma uit dupa colostru - iarasi nika . Contractii - Hicks-Braxton . Dureri - deloc . Bebe doarme de rupe pamantul , il mai trezesc din cand in cand sa nu moara de foame-n somn . In rest - pace , liniste .

Deci va mai spun asa , prin septembrie , daca dumnealui are de gand sa iasa

Mergi la inceput

Si cand spun "toata nasterea" ma refer la all inclusive: mancare, Augumentinu' de dupa (recomandat ca nu aveam rezultatul de la streptococ), cei 100 ron aruncati practic pentru cateteru' de epidurala (dr. meu imi spusese initial ca imi da el, dar... cred ca l-am luat pe nepregatite )... TOT. Mi se pare astronomic ce zici tu acolo!

Mergi la inceput

mitsu, eu am mers dupa doctor la elias! imi place foarte mult de el, e super profi! si atat am vrut eu sa-i dau, nu m-a obligat nimeni. am vrut ca toata lumea sa fie multumita .. repet .. asa am vrut eu sa-i dau / sa dau mai ales ca toata sarcina nu i-am dat niciun fir de ata!

Elena de Eva Maria

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput