*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (129)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

miri, jelimoni... Multumesc pentru lamuririle cu baita, desi cred ca am cam scaldat-o... Am gasit azi niste sange pe pampers si niste cojite sangerii in jurul buricutului... Sa vedem daca nu ma bate tanti pediatra maine la control!

creata, pastiluta minune se cheama Misoprostol, e pe baza de prostaglandine (cred ca ai auzit ca alea exista si in sperma, d'aia sexul poate declansa travaliul sau cel putin la inia o pauzarea colului). Daca vrei sa stii mai multe despre protocolul cu Misoprostol, da un google search dupa "misoprostol declansarea sarcinii"; daca dai misoprostol simplu.... te duce la avorturi . Dr. meu nu a respectat mot-a-mot protocolul, mi-a pus numai o doza de 25 mg pentru maturarea colului... A fost destul de naspa toata noaptea anterioara internarii, dar sub occitocina colul meu s-a supus si in 3 h 30' s-a dilatat de la 0 la 10 cm! Deci... Data viitoare daca o sa mai fie nevoie de declansare tot asa am sa fac! Da, a durut, dar macar a durat foarte putin. Erau mamici care se luptau cu contractii foarte puternice de 8, 10, 12 ore... Dar aveau colul indaratnic! In fine, daca te decizi, eu iti recomand.. Acum mai trebuie sa fie de acord si dr. tau!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Mergi la inceput

nemary si mie incepe sa imi placa de bebe da' na... e al meu... Oricum, multumim de cuvintele frumoase tuturor zuzelor, sper sa ne facem si mai frumosi!

grati.ela, parca tu ziceai ca o dadeai pe Ozi cu uleiut fiert si racit? Ca am observat ca bebe are niste puncte mici si rosii de la lotiunea Sanosan... Rare, nu il mananca aparent, sau poate nu stie el sa se manifeste. Da' as vrea sa il dau cu ulei de maslinutze. Fiert = fiert la baine-marie, nu?? Ca doar nu il pun in tigaie si il las pana sfaraie... Pls, let me know! Merci!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

irinouka saru`mana .Bine ca am scapat ,a fost greu dar durerile se uita .Partea frumoasa a fost ca la 2 ore dupa ce am nascut deja eram jos la vizita .Noi doua aveam acelasi DPN si vad ca bebita al tau nu se da venit , se pare ca ii place la caldurica.

danybv
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
MARIA
POZE MARIA

Mergi la inceput

Pentru Creata - mai sus voiam sa spun ca sexul duce la "inia o pauzarea colului" , nu stiu de ce dreaq apare asa, am incercat sa editez, da' nu iese. Asta ca sa nu te sperii de "termenii noi" inventati de scriptu' asta dubios!

Mergi la inceput

Ah.... am inteles.. Era vorba de inm.u.i.e.rea colului

Mergi la inceput

Ma tot uit la poze de bebei "noi"... Vai, cat de frumoasa e Eva Maria! Zici ca e o printsesa indianca, cu ochiutzii aia codati si gurita rotunda... Ufff... Si are sprancene... Am si eu un of, ca bebe meu nu are nicio geana/spranceana. Cat mai e pana ii creste? Daca ajunge ca ... Silviu Brucan?

Am mai vazut o bebita scumpa si carna, tot Maria, a lui Danybv...

Si m-am uitat iar la grasanul de Pupi E un delicios! Io l-as musca toata ziua de toate partile lui grase!

Ma duc iar in "cercetare" (caut poze cu bebici, ... pana de curand cautam ecografii 3D , funny, huh?!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Ah.... am inteles.. Era vorba de inm.u.i.e.rea colului

gabrittza 37sapt+Daria Maria
AMR 3 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

Gata, ne-am bagat la fototerapie, just in case. L-am "atarnat" pe bebe la lumina, adica i-am facut pilota ghemotoc si am pus-o sub cosulet, sa stea asa la vreo 30 de grade. Sper sa faca "fotosinteza"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

mitsu-bishu tu vezi ca asta e pagina ta?iar pagina anterioara a fost a cretei.
inseamna ca bebe al tau e cuminte daca ai timp sa scrii si sa te uiti la poze.
orice ar zice zuzele aici sunt cei mai frumosi si cuminti bebelusi din lume,cei mai dragalasi si scumpi.
si eu cand am timp stau si admir frumusetile de la odiseea noastra si nu-mi vine sa cred ce norocoasa am fost ca am ajuns printre voi.
va pe toate!

gabrittza 37sapt+Daria Maria
AMR 3 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna fetele!Intru rapid sa-i fac galeria Ancai Diana!

Nastere usoara,refacere rapida si bebe sanatos si mancacios!

...si sa felicit noile mamici: IrinaL si Alinaatudor refacere rapida mamici si bebeci sanatosi si mancaciosi!

Multumim celor care mi-au admirat odorol!
Abia astept sa vad si eu pozele noi cu bebelusi!
Mitsu bine ai revenit,am citit un piculet despre tine,eu cred ca nu ar trebui sa-l lasi sa doarma pe Emir asa de mult,trebuie sa-l hranesti o data la 3 ore cel putin,mai ales acum cat e mititel tare.Se deshidrateaza repede,mie la maternitatea mi-au zis sa-l alaptez la 2 ore.

Peste vreo ora mergem la pediatru,sper sa ne intoarcem numai cu vesti bune.

Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid

Povestea nasterei

Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput