*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (129)*
Raspunsuri - Pagina 4
creata2008 spune:
Ellenuta, tie ti-e usor sa zici ca mai avem putin si o sa ne tinem bebelacii in brate!!! Tu ai scapat si ai o minune de fetita!!!! By the way, cum a fost patul conjugal, la fel de cald?
Dupa ce am "vazut" 15 ianaurie, acum nu mai vad nimic. Da' nimic! Si nu cred ca nasc pana miercuri, cand ma duc - iar! - la control. Bine ca am terminat cu ultimele pregatiri pentru Mariuca (acum chiar sper sa fie ultimele, ca de cand tot zic, hehehe!), mai ramane sa imi fac torsoanele alea afurisite (ca nici acum nu m-am apucat de ele) si gata! Dar oare Mariuca ce o zice?????
Gabrittza, mai bine nu te duceai! Dar asta e, oricum raceala nu te-a luat mai tare ca ai iesit la aer, dar nici bine nu ti-a facut! Lasa ca nu nasti tu pana cand nu scapi de pacostea asta! Stai linistita!
Laurici, daca nu ajunge doctorul tau la nastere, e una, ca sigur s-o gasi un doctor de garda sa te ajute, dar daca nu ajunge mama la spital??? Hahahaha! Ca stau muuult mai aproape de Balotesti, dar la ora de varf, prin Bucuresti, e posibil sa fac si o ora pana la spital!!!
Auzi, si tu zici ca d-aia nu se naste Mariuca, ca n-am eu torsoanele alea??? Pai ia sa bag o productie azi, ca poate-poate!
creata2008 spune:
Sa-ti aduc aminte ca pana mai ieri asta te intrebam si noi pe tine??????????
quote:
Originally posted by Ellenuta
creataaa, irinukaaa fetelor .. voi ce aveti de gand?? cand vin bebeii???
Ellenuta spune:
zuzelor ...
am descoperit de ce a urlat copilu meu in prima noapte acasa .. a, lasat-o pe soacra-mea sa-i faca biberonul .. si desteapta in loc sa pun 60 ML apa .. ea a pus pana la 6 OZ adica 170 ml apa!!! desigur si cele doua masuri de lapte .. va dati seama ca bebe a baut apa chioara mai mult .. d-aia a durut-o burtika si a facut caca imprastiat rau de nu stiu cate ori ...
IMI VENEA S-O STRANG DE GAT .. asa senina era cand imi arata pana unde a pus apa in bibe .. in conditiile in care ii spusesem sa puna 60 ML si ii si aratasem ...
sper sa se descurce cu bebe dupa ce ma intorc la jos sau cand mai plecam pe undeva .. am maari emotii .. azi i-a dat-o mama s-o tina in brate si parca nu stia de unde s-o apuce .. asa mi-e o teama ..
Elena de Eva Maria
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Ellenuta spune:
am vrut sa spun pana ma introc la job ...
si desigur bebe nu a ingurgitat tot bibe ... nici nu vreau sa ma gandesc ..
creata nici nu-ti dai seama ce bine a fost sa dorm in patul meu, langa sotul meu .. si a fost cald patutul caci m-am dragalit cu sotu' pana am adormit!
ii vine sa rad .. pana mai alaltaieri ma intrebati cand am de gand sa nasc .. acum mi-a venit mie randul .. abia astept sa va vad minunile!
mi-e asa drag de bebe .. a inceput sa se uite, sa studieze .. se stramba, zambeste .. mor de dragul ei!
operatia inca ma doare .. ma tratez cu betadina. dar asa nasol se vede burtica atarnand peste taietura .. sper sa revin la kg de dinainte de sarcina, care oricum nu erau putine ..
Elena de Eva Maria
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
creata2008 spune:
Virgo, si, ai luat calea spitalului sau aflu pana la sfarsitul capitolului??
Tinna, chiar daca se grabeste bebelicul, eu zic ca daca mai stai macar - macar! - o saptamana in pat, o sa fie foarte bine!!!! Iti tinem pumnii!
Simona, dai iama in reduceri?? Oare cum o fi, frate?? Ca, in afara de 2 drumuri pe zi pana la ai mei pe terasa (adica 30 metri mai incolo) si de 2 drumuri la spital, in rest stau numai in casa... Nu ca ma plictisesc, ca omu' isi gaseste de lucru chiar daca n-are, da' e mai fun uneori sa iesi din casa mai mutl timp. Cand eram la birou, mi se acrise de mall-ul ala! Imi venea sa vomit de la mirosul de la gima si ma saturasem sa mananc aceleasi chestii de sus. Stiu toate magazinele pe de rost, ma plimb fara vreo tinta anume... Acum... hehehe... S-a schimbat problema!
creata2008 spune:
Si uite cum 2 mesaje, la un interval destul de scurt intre ele, pot fi atat de diferite! Nu e cazul de nicio depresie post-partum, ci pur si simplu esti in faza in care te acomodezi cu poeto-ingineru' de Serbanel si dai cu nasul de primele problemute. O sa se termine toate astea si vor incepe altele. Sic, ca acum incerc sa te incurajez!
Bine ca ai lapte mult, asta e excelent!
quote:
Originally posted by docdecap
mai, da' eram depresiva rau aseara.
nu ca n-ar fi fost adevarate toate, dar... ma rog
am si vesti mai bune, a dormit azi-dimineata 6 ore ca ingerasul, am mancat bine si dormim iara.
gabrittza spune:
creata mi se pare mie sau ne-ai luat pe toate la rand sa ne dai cate o lamurire?nu stiu ce ne-am face fara tine si fara miri.meritati toti pupicii de pe lume!
am vazut in cap trecut ca la filantropia e aglomerat!ei bine si al elias e la fel!!!!cand am fost la monitorizare era o mamica i sala de travaliu de seara si la pranz a doua zi inca nu avea salon sa o duca!
ce se intampla?naste toata lumea acum?!
gabrittza 37sapt+Daria Maria
AMR 3 SAPTAMANI?
gabrittza spune:
mi se pare mie sau e cam slaba miscarea azi pe aici?
nu le vad decat pe creata si pe elenuta.restul ce faceti?
AMR 3 SAPTAMANI?
danybv spune:
Mai sunt si eu aici pe baricade,Maria sta langa mine si doarme de mama mama cred ca are cam 3 ore de cand o tine tot asa.Pe Andrei am inceput sa-l tin la bunici cat mai mult timp ca sa pot face si treaba prin casa.
danybv
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
MARIA
POZE MARIA
gabrittza spune:
restul zuzelor cred ca sunt la masa.
dany ma bucur ca esti si tu alaturi de noi.
nu te odihnesti si tu o data cu maria?eu as dormi de la raceala asta nesuferita,dar mai stau ca dc ma bag in pat iar incep sa tusesc.si ma gandesc ca o zdruncin pe biata daria!
AMR 3 SAPTAMANI?