*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (129)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Cling, cling! Sunet de noi clopotei!
Felicitari ALINA si IRINA pentru clopoteii vostri mici si dragi!
Bine ati venit ILEANA si STEFANIA, sa fiti sanatoase, sa aveti o viata frumoasa si sa-i incantati in fiecare zi a vietii voastre pe parintii vostri!

Fetelor, eu abia acum mi-am mai revenit un pic..Operatia asta care ma doare in continuare (ceea ce cred ca este normal) ma frustreaza ingrozitor, pentru ca imi limiteaza foarte mult activitatatile, tinutul lui bebe in brate, datul jos din pat etc....si, cel mai tare, de fapt, ma frustreaza ca bebele meu refuza sanul sau nu stie sa-l apuce, sau nu poate..nu stiu ce se intampla...bine, nici eu nu am laptic..abia scot la o mulgere 25 ml din ambii sani (dar asta si pentru ca nu suge bebe, zic eu)...au incercat si specialistii lu' peste, in ale alaptarii, in spital, sa-l invete sa suga si nu s-a putut! Imi vine sa plang cand vad ca nu reusim dar nu ma dau batuta..il pun in fiecare zi si facem exercitii..poate poate..astia mi-au spus ca cica nu este anormal sa se intample asa..ca mai sunt bebei care invata mai tarziu sa suga la san..nu stiu...
Nu-mi permit sa fac o depresie chiar acum...suntem singuri, nu ne ajuta nimeni (adica nu avem pe nimeni aici), sotul tre' sa mearga la servici, are mult de munca...daca mai fac si eu depresie...
Sper sa se remedieze treaba cu alaptatul ca moor...Cele cateva picaturi de colostru pe care le-am avut si acum putinul laptic pe care-l am, i le-am dat si dau in continuare..in rest formula...Am vazut aici discutii si, sunt si eu de parerea ca n-avem ce face...daca la san nu se poate..atunci ramane formula..
Eu am gasit aici Similac Organic (lichid, nu praf) (care contine si lapte matern, din cate am inteles)..asa ca sunt mai impacata ca ii dau tot ce cred eu ca este mai bun...
Si eu sunt stangace..nici sanii mei nu sunt cine stie ce..mi se pare ca sfarcurile sunt cam mici desi, specialista in alaptare din spital mi-a zis ca totul este ok la mine si ca, cu el este problema...
In fine, nu stiu ce sa mai fac..mai incerc..

Tin pumnii zuzicilor care se pregatesc sa-si tina puiutii in bratica cat de curand!

Cati



(40+)&Matei
AMR ...cine stie?
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Cati, in primul rand felicitari pentru bebe! In al doilea rand... Vezi ca ai uitat sa iti schimbi semnatura dar nu asta e important... Uite, si eu am avut probleme cu bebe... Si abia azi a inceput sa apuce sanul cum trebuie. Bine, la mine de vina eram eu - aveam sanii angorjati si el nu putea sa apuce toata areola. A durat muult timp pana mi-am dat seama ca trebuie sa strang eu de ea,... desi imi aratasera in maternitate. In plus, e foarte important sa urmaresti daca bebe are limbuta jos cand bagi sanul in gura. Nu stiu, nu vreau sa dau sfaturi ca nu ma pricep, sunt si eu abia la inceput, dar... Nu cred ca nu stie sa suga, are undeva inradacinat instinctul asta, ca doar in burtica a tot supt degetutul! Sau, ma rog, asta vreau sa cred... Sper sa fie ceva simplu si sa iti dai seama in curand. In ce pozitie il alaptezi? Eu mai pateam "necazul" (trebuia sa insist cam 20 min. pana apuca sanul) cand stateam in fund si il tineam la verticala ca nu mereu "se alinia" capsorul, el il mai inclina un pic, nu stiu daca intelegi. Cand stau la orizontala cu bebe culcat paralel cu mine.... Stau in acelasi plan si tzitzi si gurita lui si e muuult mai usor sa gaseasca "calea". Eu zic ca asta e o problema normala, nu trebuie sa iti faci griji, o sa reusiti voi pana la urma!



www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Buna zuzici.

Intru repede sa las un link....catre un program facut de sotul meu, pentru fetele care inca sunt gravidute. Acest prgram, e foarte folositor in momentul in care incep contractiile, pentru a le monitoriza.Cand incep, cand se termina,cat dureaza si la ce interval sunt.
Acesta este linkul :
http://www.genjerdan.com/bfp/contractions/index.html

Sper sa va fie de folos...mie mi se pare nemaipomenit...tot ce voi avea de facut e sa apas pe "space " si apare timpul.
Pupici.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de toate felurile


35+
Vali

AMR 5 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

IRINA si ALINA felicitari pentru printesicile aduse pe lume. Se pare ca azi a fost o zi buna de nastere, caci amandoua ati avut nasteri usoare. Bravo... ma bucur. Va doresc bebei sanatosi, cuminti si papaciosi...iar voua dragelor, refaceri rapide.

CATI draga mea, in primul rand, multumesc pentru PM-ul cu raspunsul la problema care ma macina. Ramane ca tati sa ia acum decizia si sa ia contact cu firma respectiva.
Apoi.... te rog eu, sa ai grija de tine ...pentru a avea putere sa ai grija de bebe.Depresia nu-i o solutie acum, desi... te inteleg perfect si ma gandesc ca, in cateva saptamani vom fi si noi in aceeasi situatie.
Despre breastfeeding... nu stiu sa-ti spun mai multe decat ceea ce probabil stii si tu...caci eu doar ce-am citit in carti si ...de-aici de la mamicile noastre cu experienta.
Sper ca bebe sa invete cat mai curand sa pape laptic de la mami de la piept... iar tu sa te simti mai bine si durerile sa treaca repede, repede.
Pupici dulci.

Irinouka ti-am citit azi mesajul... cu personalitatea lui bebe si complicitatea..si asa de mult mi-a placut, ca i l-am tradus sotului.Foarte frumos spus si...foarte frumoase simtaminte.
Tinna stai cumintica si pe-aproape , te rog... adica..in pat, dar mai da si de veste. Caci eu am morcovelul undeva... cand vad ca fetele de Februarie incep sa se grabeasca. Noi mai avem... iar pe tine, avand DPN-ul aproape de al meu... te consider asa, mai apropiata.

Stiu ca mai vroiam sa spun neshte chestii, da' am uitat.

Ahhh.... am fost azi la salon. Mi-am taiat parul, destul de mult si i-am bagat suvite. N-am avut in viata mea suvite... asa ca am zis sa-ncerc. Mai bine stateam in banca mea. Nu-mi plac. Mi se pare ca am o fatza stearsa acum. Ei... poate maine ma trezesc altfel si-or incepe sa-mi placa...daca voi pune si ceva make-up.
Mi-am epilat si sprancenele, asa ca nu trebuie sa mai duc si grija lor ..la spital..cand o veni timpul pozicilor.

Eu cresc, si cresc, si cresc. Nu mi se mai incheie nici o bluza de pijama.Aseara chiar am fost tare caraghioasa...caci am inchis nasturii pana sub sani, apoi... ultimii2..de sub burtica. Peste burta, nu m-a mai ajuns. Ma uit la burtica mea si-mi aduc aminte de aluatul de cozonac al lui tata...cum dospea...de dadea peste lighean.

Prietena a venit.Aseara, aproape de 10. Am comandat pizza, am stat de vorba , ne-am bagat la nani. Azi am fost la cumparaturi..de-ale gurii...sotul..in timp ce eu am stat 2 ore la salon. Prietena a ramas acasa, singura, pus un film la dvd... si asteptat. N-a vrut sa vina cu noi.
Imi dau seama ca suntem boring rau...dar... macar sunt impacata ca ..am avertizat-o dinainte,de faptul ca nu pot face foarte multe chestii.
Maine dimineata vroia sa mergem la Biserica. Dar nu pot. Nu ma tin balamalele...sa cinducem 1 ora si ceva pana acolo, apoi 2 ore in Biserica (sufrageria preotului), sa stam o alta ora la socializat cu ceilalti romani... si back home ... alta ora si ceva. Offffff.

Va pup acum si va imbratosez strans strans... caci m-am cam intins .

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de toate felurile


35+
Vali

AMR 5 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Gatta eu ca si Natalia ii torn picaturile de Vigantol direct in gurita !
Il pun pe pat, il apas un pic pe barbie, el deschide cioculetul si eu cu mana cealalta torn 2 picaturi.



O zi excelenta !
Lala.


Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Neata fetele.Noi inca ne luptam cu colicii care nu ne mai dau pace deloc.Zile , nopti nedormite nici nu apuc sa fac nimic in casa .Iar partea proasta mai este ca si laptele meu se cam rareste si nu fac fata bebelusei deja am inceput sa-i dau si completare .Asa am patit si la Andrei am ramas fara lapte si nu stiam de ce plange copilul pana cand mi-am dat seama ca el plngea de foame si de cand i-am dat supliment dormea baiatul nenintors.....
Aseara la baita i-a cazut si buricutul ce bine ca am scapat si de el .
Felicitari mamicilor care au nascut sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi.Va pup

danybv
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Buna dimineta burtici si mamici

Am tot citit despre problemele cu alaptarea si vroiam sa va dau un link care mie mi s-a parut foarte util. Probabil ca multe fete l-au vazut dar poate ii e de folos cuiva.

http://alaptare.home.ro/




35+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

mai, da' eram depresiva rau aseara.

nu ca n-ar fi fost adevarate toate, dar... ma rog

am si vesti mai bune, a dormit azi-dimineata 6 ore ca ingerasul, am mancat bine si dormim iara.

fetele, va citeam cu greutatea la bebei, Serban s-a nascut cu 3,5 si a iesit din maternitate cu 3,6. ca sa vedeti ce rasa superioara de Joiana mi-s!!

vad ca dupa azi-noapte operatia s-a mai dezumflat, asa ca stau doar lungita. s-a mai angorjat un san azi-dimineata, m-am specializat si la muls in pozitie orizontala, numai ca nu-l mai pot stoca. am scos pana m-am plctisit vreo 60 dintr-unul, dupa care am bagat in prosopel, ca mi-era lene sa stau cu bibe/vasul proptit in san.

acum de dimineata mi-a facut si ceva la un ochisor, are o scurgere galbuie, il tot sterg cu ser fiziologic, sa vorbesc cu dr. sa-i faca si vizita acasa, sa ne mai dea sfaturi.

nu stiu daca o sa apuc sa recuperez capitolele toate, dar o sa ma duc sa citesc sa vad cum v-a placut de Serban (faza egoista a mamei, ca ce pui frumos are ea!!)

va sarut, si sper sa intru totusi cat de cat, ca vad ca ingerasul cand doarme, pai le doarme!!

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Bine ati venit pe lume, clopotei dragi de Irina si Alina! Doua printese in aceeasi zi, extraordinar de frumos! Sa aveti parte fiecare de o viata frumoasa, usoara si plina numai de bucurii!

Nu am citit nimic din urma, ca ieri am fost cu treburi si pe seara au venit prietenii nostri la noi, dar promit ca acum, la o mica cafeluta, recuperez totul.

Mai incolo o sa fac cateva poze, ca sa vedeti ce "scule" are Mariuca in camera...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Am reusit si am pus si eu cateva poze cu Maria .

danybv
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
MARIA
POZE MARIA

Mergi la inceput